Hovedsiden

Liten annonse

  liverpool møter tsjekkisk motstand i europaligaen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: Igår. - (fredag 23. februar 2024 KL:12.14)
  fredag var det klart for trekningen av åttendedelsfinalene i europaligaen. liverpool møter sparta praha fra tsjekkia hvor nordmannen markus solbakken spiller. første kampen vil være i praha, mens returen vil være på anfield i liverpool. alexander sørloths villarreal møter marseille fra frankrike. alle gruppevinnerne kan ikke møtes før kvartfinalene. derfor kan det ikke bli et gjensyn for xabi alonsos bayer leverkusen på anfield før en eventuell kvartfinale.


  liverpool ble rystet av luton – så snudde de kampen på to minutter

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 21. februar 2024 KL:22.25)
  ligaleder liverpool måtte klare seg uten en rekke av deres største stjerner, som blant andre mohamed salah og darwin núñez, i kampen mot luton onsdag kveld. da luton så tok ledelsen i kampens tolvte minutt, så det ut til at det kunne bli en utfordrende kveld for liverpool. hjemmelaget fikk det ikke til å stemme foran mål og til pause ledet nyopprykkede luton stadig 1–0. i den andre omgangen slo liverpool fryktelig tilbake. etter et vedvarende press, headet kaptein virgil van dijk inn utligningen etter et hjørnespark, idet kampuret bikket 55 minutter og 51 sekunder. to minutter og fire sekunder senere lå ballen igjen i nettet, denne gangen etter en heading fra cody gakpo. luton jaktet sin første seier borte mot liverpool i historien, men etter de to raske målene, ble det raskt klart at den ikke kom onsdag. istedenfor scoret både luis díaz og harvey elliott mot slutten av omgangen. dermed ble det en til slutt komfortabel 4-1-seier for liverpool, som har henholdsvis fire og fem poeng ned til manchester city og arsenal med én kamp mer spilt. luton ligger på 18. plass, på dårligere målforskjell enn everton på den sikre 17.-plassen.  Agenten: Klopp uaktuell som Bayern München-trenen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 21. februar 2024 KL:15.20)
  liverpools avtroppende manager jürgen klopp vil ikke bli ny bayern münchen-trener. det sier hans agent onsdag. onsdag ble det klart at thomas tuchel ikke får fortsette som trener hos det tyske storlaget etter endt sesong. han hadde kontrakt med klubben i ytterligere ett år. klopp sjokkerte en hel fotballverden i forrige måned da han fortalte at han gir seg som liverpool-manager etter inneværende sesong. på det tidspunktet har han vært i jobben i nesten ni år. etter onsdagens tuchel-nyhet måtte klopps agent avkrefte at klienten er aktuell for bayern-jobben. – jürgen klopp vil ikke trene en klubb eller landslag for minst ett år etter denne sesongen. slik er det bare. hans standpunkt har ikke endret seg, sa agent marc kosicke til sky tv. klopp har tidligere trent mainz og borussia dortmund i tysk fotball. (ntb)


  Oscar Bobb starter i Premier League for første gang – tre nordmenn på banen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 20. februar 2024 KL:19.41)
  oscar bobb (20) debuterer fra start i ligaen når manchester city i kveld tar imot brentford. oslo-gutten har tidligere vært en del av citys startellever i både mesterligaen, fa-cupen og ligacupen, men i premier league har bobb kun kommet inn fra benken. i tirsdagens hengekamp er han endelig inne blant pep guardiolas utvalgte. han skal sammen med erling braut haaland bidra i citys offensiv. kristoffer ajer spiller i brentford-forsvaret og sørger for at det er tre nordmenn fra start i manchester. med seier vil regjerende mester manchester city være ett poeng bak liverpool på tabelltoppen. kampen starter 20.30 og du kan følge den her. (ntb)  liverpool med flere spillere ute til den engelske ligacupfinalen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 20. februar 2024 KL:14.55)
  jürgen klopp bekrefter på tirsdagens pressekonferanse at laget må klare seg uten formspilleren diego jota i flere måneder. portugiseren måtte ut med en skade i helgens kamp mot brentford, og klopp kan bekrefte at det kan ta måneder før spilleren er tilbake. det samme måtte curtis jones, men klopp kunne ikke si noe om skadeomfanget til midtbanespilleren enda. det betyr at jota og jones stiller seg inn i skaderekken til liverpool før møte med luton på onsdag og ligacupfinalen mot chelsea på søndag. diogo jota, alisson, curtis jones, dominik szoboszlai og trent alexander-arnold er spillere klopp kunne bekrefte ikke rekker morgendagens kamp. klopp kunne ikke si for mye rundt skadeomfanget til trent og szoboszlai, men kunne meddele at de ikke er i lagtrening enda. liverpool møter luton 20.30 i premier league, og chelsea på wembley søndag klokken 16.00 i ligacupfinalen.

  Chelsea overrasket da Haaland bommet og bommet

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 17. februar 2024 KL:20.29)
  manchester city avga poeng i tittelkampen da pep guardiolas menn kun klarte 1-1 hjemme mot chelsea. for erling braut haaland ble det en kveld han trolig ønsker å glemme. jærbuen misbrukte flere enorme muligheter i løpet av kampen. – jeg kan ikke tro at haaland bommer på den sjansen, sa sky sports-ekspert jamie carragher til egen kanal etter at nordmannen hadde sløst nok en stor mulighet. 23-åringen endte med en xg (forventet antall mål ut fra sjanser og spill) på 1.88. det er oppsiktsvekkende høyt for en spiller som ikke klarer å komme på scoringslista. han hadde totalt syv skudd i kampen. til slutt var det rodri som utlignet for hjemmelaget sju minutter før slutt. det ene poenget gjør at det er fire poeng opp til ligaleder liverpool. city har dog èn kamp mindre spilt. haaland og co. innehar tredjeplassen, og som nummer to ligger arsenal, to poeng foran. etter kampen var kameraene i ansiktet på haaland. han dyttet de unna og så tydelig brydd ut.

  Ødegaard-scoring i ny storseier for Arsenal

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 17. februar 2024 KL:18.02)
  martin ødegaard bidro med et flott mål og assist da arsenal slo sander berges burnley 5-0. det sikret viktige poeng i tetstriden i premier league. arsenal er stadig to poeng bak ligaleder liverpool i jakten på sitt første pl-trofé siden 2003/04-sesongen. lørdagens seier var den femte strake i seriespill for london-klubben. for en uke siden fikk «the gunners» med seg hele 6-0 fra byderbyet mot west ham. ødegaards scoring kom etter fem minutter på turf moor. kapteinen fikk ballen på 16-meterstreken og plasserte den flott nede i hjørnet. det var hans femte ligascoring denne sesongen. (ntb)


  flere skader for liverpool i storseier

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 17. februar 2024 KL:15.32)
  liverpool knuste brentford 4-1 på bortebane, men flere nøkkelspillere måtte ut med skader som kan koste dyrt i tittelkampen i premier league. først forsvant curtis jones ut etter en drøy halvtime, før diogo jota måtte ut på båre like før pause. etter pause var heller ikke darwin nunez på banen lenger, med det som antas å være en smell. før jota og nunez forlot banen, kombinerte de seg frem til sistnevntes 1-0-scoring. etter hvilen doblet alexis macallister, før mohamed salah økte til 3-0 med scoring i returen etter skade. ivan toney reduserte for vertene med et kvarter igjen, før cody gakpo fastsatte resultatet like før slutt. med seieren beholder liverpool serieledelsen gjennom helgen. det er fem poeng ned til både manchester city og arsenal, før begge de klubbene spiller senere lørdag.
  kjempeopptur for liverpool-fansen – salah i full trening og kampklar

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 16. februar 2024 KL:12.55)
  mohamed salah er tilbake i trening etter muskelskaden han pådro seg i afrikamesterskapet og kan være tilbake i spill allerede i helgen. det oppplyste liverpool-manager jürgen klopp da han møtte pressen fredag. – mo er tilbake i full trening, hvilket automatisk gjør ham aktuell, selvfølgelig, sa klopp om egypterens situasjon ifølge sky sports. salah ble skadd i afrikamesterskapet i januar og har siden ikke trent med laget. klopp sa før sist helg at han forventet egypteren tilbake på banen innen noen uker. liverpool leder premier league to poeng foran manchester city, men sistnevnte har én kamp til gode på tittelrivalen. også arsenal er med i kampen. liverpool møter brentford lørdag. det er fortsatt usikkert når salah er tilbake i en kamptropp. egypteren står med 14 nettkjenninger i ligaen denne sesongen. bare erling braut haaland har flere med sine 16. (ntb)

  Real Madrid genererte inntekter på 9,54 milliarder kroner i 2023 – mest i Europa

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 15. februar 2024 KL:10.35)
  den spanske fotballstorheten real madrid leder an på listen over klubber med størst inntekt i fotball-europa i 2023, ifølge en rapport uefa publiserte torsdag. i rapporten kommer det fram at «los blancos» tjente 9,54 milliarder kroner i fjor. regjerende mesterligavinner manchester city tjente på sin side 9,48 milliarder, barcelona 9,24 milliarder og paris saint-germain 9,12 milliarder kroner. ifølge rapporten noterte 15 av 20 klubber på listen seg for rekordhøye inntekter i 2023. sjetteplasserte bayern münchens tall økte med litt over én milliard sammenliknet med året før. pengesterke premier league gjør seg også bemerket på listen. manchester united, tottenham, liverpool, chelsea, arsenal, newcastle, west ham og brighton er alle inne på topp 20-listen sammen med city. uefa estimerer den engelske ligaens totale inntekter til å være rundt 73,7 milliarder kroner. det er like mye som spansk la liga (37,4 milliarder) og tysk bundesliga (36,3 milliarder) til sammen. (ntb)

  medier: liverpool-stjerne mister ligacupfinalen med skade

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 14. februar 2024 KL:16.45)
  liverpool må klare seg uten trent alexander-arnold i ligacupfinalen mot chelsea senere i februar, melder britiske the times og the telegraph onsdag. alexander-arnold ble byttet ut i pausen i kampen mot burnley nylig. i etterkant opplyste manager jürgen klopp at det dreier seg om en kjenning i kneet. onsdag hevder the times å sitte på informasjon om at høyrebacken mister flere uker med fotball og dermed går glipp av finalen i ligacupen 25. februar. the telegraph melder det samme. alexander-arnold hadde i januar knetrøbbel før han kom tilbake og spilte tre kamper før han igjen fikk problemer. liverpool har så langt ikke bekreftet hvor lenge alexander-arnold er ute av spill. (ntb)


  dødssyke «svennis» får liverpool-drømmen oppfylt

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 13. februar 2024 KL:12.18)
  den kreftsyke trenerlegenden sven-göran eriksson avslørte nylig en livslang drøm. nå blir den virkelighet. 75 år gamle eriksson er rammet av kreft i bukspyttkjertelen og fortalte nylig til sveriges radio at han ikke har lenge igjen å leve. i samme moment røpet den svenske trenerlegenden at han gjennom hele sin fantastiske karriere har hatt en drøm om å trene liverpool. nå er det klart at han blir hjemmelagets trener i veldedighetskampen mellom liverpool og ajax 25. mars. svennis skal ha trenerrollen sammen med ian rush, john barnes og john aldridge. jerzy dudek, martin skrtel, fabio aurelio og djibril cissé er blant spillerne som skal representere liverpool. (ntb)  Ødegaard med to målgivende i største ligaseier på over 12 år

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 11. februar 2024 KL:16.57)
  arsenal herjet mot byrival west ham og scoret fire mål før pause. martin ødegaard og hans mannskap ga seg ikke før det stod. dette er arsenals største seier i ligaen på 12 år. vi må tilbake til 2012 for å finne en større seier for rødtrøyene, da ble blackburn slått 7-1. 6-0 seieren er arsenals nest største borteseier i historien. bare en 7-0 seier borte mot standard liège i cupvinnercupen i 1993 er større. arsenal henger med helt i tetsjiktet i premier league. med en 3. plass – to poeng bak serieleder liverpool er det virkelig tett i toppen. midtstopper william saliba sendte bortelaget i føringen med en kontant heading etter et hjørnespark 32 minutter ut i kampen. få minutter senere ble bukayo saka felt av west hams sisteskanse alphonse areola. dommeren pekte på straffemerket og saka satt selv inn 2-0 fra 11-meteren. fire minutter senere stanget gabriel magalhães inn 3-0 til gjestene. deretter spilte martin ødegaard løs leandro trossard, som banket ballen opp i lengste kryss. dermed stod det 4-0 til pause og en hel haug av tilskuere ble sett på vei ut av stadion til halvtid. målfesten fortsatte etter hvilen. ødegaard var på nytt nest sist på ballen da saka scoret sitt andre for kvelden. og som det ikke var nok for hjemmelaget, skulle tidligere west ham-kaptein declan rice strødd ytterligere salt i såret. fra 25 meter limte han ballen i bortre hjørne, men hadde en behersket feiring av respekt for sin tidligere klubb. flere mål ble det ikke på london stadium. arsenal kunne med det juble for sesongens andre 6-0 seier, etter å ha slått lens med samme sifre i champions league i november. west ham skapte tilnærmet null og befinner seg nå på en 8. plass.

  Klopp med nedslående beskjed – mer knetrøbbel for nøkkelspiller

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 10. februar 2024 KL:18.55)
  lørdagens 3-1-seier mot burnley kom med en bismak for jürgen klopp og liverpool. trent alexander-arnold måtte gi seg med knetrøbbel etter halvspilt kamp. det sa klopp i et intervju med sky sports etter oppgjøret. – det er samme område i kneet. han sa at han kjente på det igjen, men det er ikke veldig ille, sa tyskeren. arnold pådro seg en kneskade tidlig i januar, men den angrepssterke høyrebacken gjorde comeback ikke mange uker etterpå. nå kan det være snakk om et nytt opphold på sidelinjen. – vi ble gjort oppmerksomme på det (risikoen), men trent sa at det gikk fint. det var en perfekt ettermiddag utenom det som skjedde med trent, fortsatte klopp. neste kamp for liverpool er borte mot brentford lørdag 17. februar. (ntb)

Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »