Hovedsiden

Liten annonse

  Agenten: Klopp uaktuell som Bayern München-trenen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 21. februar 2024 KL:15.20)
  liverpools avtroppende manager jürgen klopp vil ikke bli ny bayern münchen-trener. det sier hans agent onsdag. onsdag ble det klart at thomas tuchel ikke får fortsette som trener hos det tyske storlaget etter endt sesong. han hadde kontrakt med klubben i ytterligere ett år. klopp sjokkerte en hel fotballverden i forrige måned da han fortalte at han gir seg som liverpool-manager etter inneværende sesong. på det tidspunktet har han vært i jobben i nesten ni år. etter onsdagens tuchel-nyhet måtte klopps agent avkrefte at klienten er aktuell for bayern-jobben. – jürgen klopp vil ikke trene en klubb eller landslag for minst ett år etter denne sesongen. slik er det bare. hans standpunkt har ikke endret seg, sa agent marc kosicke til sky tv. klopp har tidligere trent mainz og borussia dortmund i tysk fotball. (ntb)

  Liverpool tok tilbake tabelltoppen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 10. februar 2024 KL:17.58)
  samtlige i liverpools angrepstrio scoret da de røde fra merseyside tok tilbake ligaledelsen fra manchester city. burnley var lenge gode og skapte farligheter for hjemmelaget, men de måtte til slutt se seg slått 3-1 på anfield. diogo jota sendte liverpool i føringen på hjørnespark like etter halvtimen. burnley kunne ikke være noe dårligere, og utlignet på hjørnespark rett før pause med en vakker heading fra dara o`shea. dermed gikk lagene til pause på 1-1. kun seks minutter etter hvilen stupte luis díaz inn i femmeteren og sørget for kveldens tredje scoring, samtlige med hodet. – han kaster seg inn i situasjonen med dødsforakt og stanger den ballen i mål, sa viaplays kommentator roar stokke om scoringen. darwin núñez ville ikke være noe dårligere enn sine lagkamerater i liverpools angrep og sørget for 3-1 i det 80. minutt. også det med en heading. tidligere molde-spiss david datro fofana hadde to kjempesjanser til å gjøre livet surt for liverpool, men maktet ikke å sette ballen i mål. også liverpool hadde flere muligheter til å øke ledelsen ytterligere, men klarte ikke å omsette sjansene i mål. liverpool leder nå premier league med to poeng ned til manchester city, som har en kamp mindre spilt. sander berge og hans burnley sliter i bunnen av ligaen på 19. plass.


Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »