Hovedsiden

Liten annonse
  City rystet uten Haaland

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: / 26 minutter gammel - (søndag 10. desember 2023 KL:16.57)
  manchester city vant 2-1 borte mot luton søndag ettermiddag, men fjorårets seriemester var virkelig i trøbbel mot den nyopprykkede premier league-klubben. for elijah adebayo sendte sjokkbølger gjennom kenilworth road da han sendte luton i ledelsen to minutter på overtid i første omgang. etter en uvanlig formdupp måtte de lyseblå fra manchester vinne for å unngå fem strake kamper uten seier i premier league for første gang på 14 år. etter en drøy time sørget imidlertid portugisiske bernardo silva for en fortjent utligning, før jack grealish fullførte snuoperasjon tre minutter senere da den engelske landslagsspilleren vakkert satte inn 2-1. det ble også sluttresultatet. erling braut haaland har startet alle kampene så langt denne sesongen for pep guardiola, men 23-åringen var ikke med i troppen som følge av skade. – han har fått en stressreaksjon i foten. etter kampen mot aston villa følte han seg ikke bra, så han kunne ikke spille i dag. jeg er litt usikker på omfanget. vi må ta det dag for dag og uke for uke, sa guardiola til sky sports.

  Maanum og Arsenal herjet i rekordkamp mot Chelsea

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: / 1 time og 40 minutter gammel - (søndag 10. desember 2023 KL:15.43)
  arsenal strålte hjemme mot chelsea og vant 4-1 i den engelske superligaen. guro reiten var tilbake på banen for gjestene etter et to måneder langt skadeavbrekk. de to lagene har nå like mange poeng på toppen av tabellen. manchester city og manchester united følger nærmest, henholdsvis tre og syv poeng bak. det var 59.042 tilskuere til stede på arsenals hjemmearena søndag, noe som er ny rekord i den engelske superligaen. frida maanum startet oppgjøret på benken, men den viktige arsenal-brikken ble byttet inn med en halvtime igjen å spille. fem minutter før slutt kunne hun fått en målgivende pasning, men stina blackstenius sløste bort en stor sjanse. også reiten kom inn fra innbytterbenken kort tid etter maanum. hun har ikke spilt en tellende kamp verken for chelsea eller det norske landslaget siden 8. oktober. da scoret hun et viktig 1-1-mål helt på tampen mot manchester city.

  haaland ute av manchester city-troppen mot luton: – han har fått en stressreaksjon i foten

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: Idag. - (søndag 10. desember 2023 KL:14.59)
  den norske spydspissen erling braut haaland er ikke med manchester city-laget til søndagens bortekamp mot luton i premier league på kenilworth road. det bekrefter klubben én time før kampstart. tidligere søndag meldte the athletic at de lyseblå må klare seg uten sin norske målkonge i duellen mot nyopprykkede luton. oscar bobb starter på benken. før kampstart forklarte pep guardiola hvorfor haaland ikke er med til luton. – han har fått en stressreaksjon i foten. etter kampen mot aston villa følte han seg ikke bra, så han kunne ikke spille i dag. jeg er litt usikker på omfanget. vi må ta det dag for dag og uke for uke, sa guardiola til sky sports. nordmannen har startet samtlige av lagets seriekamper denne sesongen. haaland har gjort 14 mål i premier league denne høsten, og jærbuen er på stø kurs mot sin andre strake toppscorertittel i england siden overgangen fra borussia dortmund sommeren 2022. luton har overrasket flere storlag så langt denne sesongen. mot liverpool tok de poeng med 1-1, mens arsenal måtte ha et overtidsmål for å vinne 4–3 i midtuken. de tapte også «bare» 0–1 for tottenham i oktober. (©ntb)

  Reiten tilbake i Chelsea-troppen etter langt skadeavbrekk – på benken i toppkampen mot Arsenal

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: Idag. - (søndag 10. desember 2023 KL:12.55)
  den norske landslagsspilleren guro reiten gjør et etterlengtet comeback i chelseas kamptropp i søndagens storoppgjør mot london-rival arsenal. hos motstander arsenal sitter frida maanum på benken, mens maren mjelde er inne i chelseas startellever. reiten har ikke spilt en tellende kamp verken for chelsea eller det norske landslaget siden 8. oktober. da scoret hun et viktig 1-1-mål helt på tampen mot manchester city. 29-åringen signerte ny kontrakt med chelsea forrige uke. den strekker seg til 2025, med opsjon om forlengelse fram til sommeren 2026. (ntb)

  the athletic: haaland ute av manchester city-troppen mot luton i premier league

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: Idag. - (søndag 10. desember 2023 KL:12.36)
  den norske spydspissen erling braut haaland er ikke med manchester city-laget til søndagens bortekamp mot luton i premier league på kenilworth road. det skriver the athletic. avisen oppgir ikke årsak til haalands fravær. nordmannen har startet samtlige av lagets seriekamper denne sesongen. haaland har gjort 14 mål i premier league denne høsten, og jærbuen er på stø kurs mot sin andre strake toppscorertittel i england siden overgangen fra borussia dortmund sommeren 2022. (ntb)
  eskås dømmer mesterligaoppgjøret mellom manchester united og bayern münchen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: Idag. - (søndag 10. desember 2023 KL:10.45)
  norske espen eskås får dommeransvaret når manchester united tar imot bayern münchen til storkamp i champions league førstkommende tirsdag. det bekrefter det europeiske fotballforbundet (uefa) i sine mediekanaler. manchester united har kniven på strupen og må ta tre poeng for å håp om avansement til åttedelsfinale i turneringen. det engelske storlaget er også avhengig av at det ender uavgjort i kampen mellom fc københavn og galatasaray i parken. eskås får med seg jan erik engan og isaak elias bashevkin som assistentdommere. rohit saggi skal være fjerdedommer. i september var eskås kampleder da real madrid møtte union berlin i mesterligaen. nordmannen har fått tillit i mange store kamper det siste året. (ntb)


  manchester united ydmyket på hjemmebane

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: Igår. - (lørdag 9. desember 2023 KL:17.56)
  manchester united ble feid av banen hjemme mot bournemouth og tapte 0-3. dermed tok bournemouth sin første seier på old trafford noensinne. samtlige av de ti foregående møtene i alle turneringer hadde endt med united-seier. gjestene fikk en drømmestart i lørdagens kamp. allerede før fem minutter, spilte united-kaptein bruno fernandes bort ballen på egen halvdel. få sekunder senere hadde bournemouth-spiss dominic solanke styrt inn ledermålet. etter pause jaktet united på utligningen, men i stedet raknet det fullstendig bakover. philip billing og marcos senesi headet inn hvert sitt mål, og med et drøyt kvarter igjen ledet bournemouth med tre.


  Emery avskriver Villa som tittelkandidat: – Vi trenger mer tid
  manchester united. tapte stort hjemme. | Skrevet av Aftenposten - innenriks' title='Les mer detaljer om artikkelen: full krise i manchester united. tapte stort hjemme. | Skrevet av Aftenposten - innenriks'>
  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 7. desember 2023 KL:07.59)
  aston villa passerte regjerende seriemester manchester city på tabellen med tre poeng på eget gress onsdag kveld. unai emery vil likevel ikke prate om ligagull. trepoengeren var klubbens 14. strake på villa park i ligasammenheng, og birmingham-klubben klatret til en imponerende 3.-plass i premier league. opp til ligaleder arsenal er avstanden fire poeng. – vi er ikke tittelkandidater. det er sju lag som er sterkere kandidater enn oss, slo villa-trener emery fast etter 1-0-seieren mot city. spanjolen ble ansatt som ny hovedtrener etter steven gerrard i fjor høst, og siden inntredenen har han imponert stort med sitt villa-lag. denne sesongen spiller laget i serieligaen. – vi kan tro på det, men det er for tidlig å snakke om tittelen etter 15 kamper. vi er fornøyde med hvor vi ligger, men å holde dette gående er veldig vanskelig. jeg tror vi trenger mer tid, la emery til. kun city har bokført flere nettkjenninger enn villa i premier league denne sesongen, og det er bare serieleder arsenal som har vunnet flere kamper. lørdag venter nettopp arsenal hjemme på villa park. en trepoenger der vil sende laget helt opp i ryggen på serielederen. – det er spesielt for meg å slå guardiola, men nå er fokuset vårt på arsenal, avsluttet villa-treneren. (ntb)
Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »