Hovedsiden

Liten annonse
  Ny frekk teori

  Kilde: Dagbladet - Sport | Publisert: / 1 time og 8 minutter gammel - (mandag 28. november 2022 KL:05.18)
  fotballekspert gary neville (47) tror cristiano ronaldo (37) vil blomstre opp igjen etter jul og få ny fart på karrieren. han antyder at manchester united kommer til å sitte med skjegget postkassa.

  Saudi-Arabia vil støtte mulige oppkjøp av United og Liverpool

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 24. november 2022 KL:21.09)
  det kan gå mot et salg av manchester united og liverpool. saudi-arabias idrettsminister ser gjerne at klubbene havner på hendene til noen av landets investorer. det kommer fram i et intervju prins abdulaziz bin turki al-faisal har gitt til sky news. – hvis det er investorer som vil, og tallene går opp, håper jeg det skjer. noen fra den private sektoren eller selskaper fra kongeriket kan komme inn, sier han og legger til: – premier league er den beste ligaen i verden. alle følger den, og vi har vaskeekte fans av disse lagene i landet vårt. det vil kunne være bra for alle parter. tirsdag ble det kjent at glazer-familien åpner for å selge manchester united. amerikanerne har vært upopulære blant fansen siden overtakelsen i 2005. klubben har satt i gang en prosess som skal gi styret strategiske alternativer for framtiden. (ntb)  Stusset over banens beste-trofé

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 24. november 2022 KL:07.19)
  belgia gikk seirende ut mot canada, men det var nord-amerikanerne som hadde flest sjanser. storfavoritten belgia ble tidvis utspilt av underdogen, som nok følte at de burde fått langt mer ut av sjansefesten. etter hver kamp deles det ut en pris til banens beste spiller. det var imidlertid ikke matchvinneren michy batshuayi eller en av kanadierne som stakk av med den. prisen gikk til manchester city-stjernen kevin de bruyne. – jeg vet ikke hvorfor jeg fikk trofeet. kanskje det er på grunn av navnet mitt, sier han smått forundret.  Ronaldo bøtelegges og utestenges

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 23. november 2022 KL:14.28)
  cristiano ronaldo har blitt utestengt i to kamper av det engelske fotballforbundet. straffen kommer etter at portugiseren slo telefonen ut av armen på en everton-supporter i april. ronaldo er også bøtelagt 50 000 pund. tirsdag ble det klart at ronaldo og manchester united er enige om å terminere hans kontrakt. dermed er det ingen fare for at 37-åringen må stå over kamper for dem. skulle ronaldo signere for en annen engelsk klubb, må de eventuelt klare seg uten ham i to kamper.

  Fernandes om Ronaldo-exit: – Trenger ikke velge side

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 23. november 2022 KL:13.04)
  manchester united-spiller bruno fernandes stilte til pressekonferanse for portugal dagen etter at cristiano ronaldo ble meldt ferdig i deres felles klubb. – jeg føler meg ikke ukomfortabel. jeg trenger ikke å velge side. det er en ære å spille sammen med cristiano, både på klubb- og landslag, sier fernandes til pressen. duoen er i qatar for å spille fotball-vm for portugal. ifølge fernandes snakket ikke de to sammen før ronaldo besluttet at han ville forlate united. – han har ikke diskutert det med meg. det er hans personlige avgjørelse, sammen med hans familie, sier midtbanespilleren.  Gladmelding for Haaland – sjefen forlenget kontrakten

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 23. november 2022 KL:11.02)
  pep guardiola har forlenget kontrakten med manchester city med to år. det bekrefter klubben i en pressemelding. spanjolens kontrakt strekker seg nå til sommeren 2025. det er trolig godt nytt for erling braut haaland. det var guardiola som hentet ham til klubben i sommer, og siden har nordmannen fått tillit som de lyseblås førstevalg på topp.

  Gladnyhet

  Kilde: Dagbladet - Sport | Publisert: (onsdag 23. november 2022 KL:09.51)
  med messi og ronaldo på hell, savner fotball-vm en arvtaker. erling braut haaland kan bli arvtakeren, og framtida ser lys ut. læremester pep guardiola vil angivelig forlenge kontrakten med manchester city.

  Rooney om Ronaldo-exiten: – Trist

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 23. november 2022 KL:09.05)
  wayne rooney synes det er synd å se sin tidligere lagkamerat i manchester united, cristiano ronaldo, forlate klubben etter sjokkintervjuet med piers morgan. – å se det ende slik … han er en tidligere lagkamerat, og som manchester united-fan, er det trist å se det ende slik, sa rooney til visa match center live, ifølge aftonbladet. tirsdag annonserte manchester united at ronaldo er ferdig i klubben med umiddelbar virkning. det skjer i gjensidig forståelse mellom klubb og spiller, ifølge klubbens nettsted. – jeg tror ikke de hadde noe annet valg etter at alle hadde sett intervjuet med piers morgan og hvordan han angrep klubben. er jeg overrasket? nei. men det er trist, fordi han har vært fantastisk for klubben, fortsatte rooney.  klubben bekrefter: glazers åpner for å selge manchester united

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 22. november 2022 KL:20.35)
  manchester uniteds eiere, glazer-familien, åpner for å selge klubben. de bekrefter klubben i en pressemelding tirsdag kveld. united skriver at styret vurderer strategiske alternativer, som inkluderer nye investeringer i klubben og muligheten for å selge til nye eiere. «prosessen er igangsatt for å øke klubbens vekst, med mål om å posisjonere klubben til å dra nytte av muligheter både på banen og kommensielt», skriver united. glazer-familien har også uttalt seg om saken. – gjennom denne prosessen vil vi fokusere fullt ut på å gjøre det beste for fansen og aksjonærene, sier avram glazer og joel glazer. de vil imidlertid ikke garantere at denne prosessen vil føre til et salg. ifølge sky news har eierne bedt om råd fra banker i prosessen. det kan altså føre til nye økonomiske samarbeidspartnere eller et fullstendig salg. «de røde djevlene» har vært eid av glazer-familien i 17 år. de kjøpte klubben i 2005 for 790 millioner pund, i underkant av én milliard kroner, hovedsaklig ved hjelp av lån. et salg av en mindre del av klubben kan bli brukt til å renovere manchester uniteds hjemmebane, old trafford, skriver sky news. manchester united-supportere har lenge demonstrert mot eierne, og ønsket dem ut av klubben. klubben har ikke vunnet premier league siden 2013, og har gjennom mange år sett sportslig nedtur siden storhetstiden under sir alex ferguson. tidligere tirsdag kveld annonserte manchester united at cristiano ronaldo er ferdig i klubben.

  sky news: glazers åpner for å selge manchester united

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 22. november 2022 KL:20.35)
  det engelske nettstedet sky news melder at manchester uniteds eiere, glazer-familien, åpner for å selge klubben. det kan bli annonsert om kort tid. i følge sky news har eierne bedt om råd fra banker i prosessen. det kan altså føre til nye økonomiske samarbeidspartnere eller et fullstendig salg. «de røde djevlene» har vært eid av glazer-familien i 17 år. de kjøpte klubben i 2005 for 790 millioner pund, i underkant av én milliard kroner, hovedsaklig ved hjelp av lån. et salg av en mindre del av klubben kan bli brukt til å renovere manchester uniteds hjemmebane, old trafford, skriver sky news. manchester united-supportere har lenge demonstrert mot eierne, og ønsket dem ut av klubben. klubben har ikke vunnet premier league siden 2013, og har gjennom mange år sett sportslig nedtur siden storhetstiden under sir alex ferguson. tidligere tirsdag kveld annonserte manchester united at cristiano ronaldo er ferdig i klubben.

  Sky News: Glazers åpner for å selge klubben

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 22. november 2022 KL:20.35)
  det engelske nettstedet sky news melder at manchester uniteds eiere glazers åpner opp for å selge klubben. det kan bli annonsert om kort tid. «de røde djevlene» har vært eid av glazer-familien i 17 år. nå ser de seg etter nye investorer i klubben, som kan føre til et salg av klubben. manchester united-supportere har lenge demonstrert mot eierne, og ønsket dem ut av klubben. klubben har ikke vunnet premier league siden 2013, og har gjennom mange år sett sportslig nedtur siden storhetstiden under sir alex ferguson.


  Tysk stjerne mister VM-åpningen mot Japan

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 22. november 2022 KL:10.16)
  bayern münchen-vingen leroy sané har pådratt seg en kneskade og er uaktuell for tysklands åpningskamp i vm i qatar mot japan onsdag. 26-åringens fravær bekreftes av det tyske fotballforbundet (dfb) på twitter. den tidligere manchester city-vingen stilte ikke på tyskernes trening tirsdag. dfb har ikke ønsket å si noe om alvorligheten av skaden eller om 26-åringen kan komme til å miste flere kamper. sané kom til vm i god form etter å ha scoret ti mål og levert seks assist på 19 kamper i alle turneringer for bayern münchen denne sesongen. ifølge tyskland-sjef hansi-dieter flick trente resten av laget som normalt og er klar for onsdagens kamp. (©ntb)

  Greenwood rettssak utsatt med ett år

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 21. november 2022 KL:11.24)
  mandag startet rettssaken mot manchester uniteds mason greenwood med en såkalt «pretrial preparation hearing», det melder tv 2. 21-åringen er tiltalt for voldtektsforsøk, kontrollerende oppførsel og overgrep som har forårsaket kroppsskade. alle tre forholdene er knyttet til én fornærmet. høringen utsettes til 10. februar 2023, rettssaken starter offisielt 27. november neste år. – den foreslåtte datoen for rettssaken er 27. november. det er lenge til, så det er viktig at du holder kontakten med dine advokater, sa dommer maurice greene. fotballspilleren har vært suspendert fra manchester united siden han ble arrestert 30. januar. electronic arts har fjernet ham fra fifa 22-spillet sitt og nike har avsluttet sin sponsoravtale med greenwood.

  Maanum scoret mot United i Arsenals første ligatap

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 19. november 2022 KL:20.46)
  frida maanum fikk nettsus rett etter pause, men måtte se arsenal rote bort alt i sluttminuttene og tape 2–3 hjemme mot manchester united i engelsk superliga. resultatet stoppet arsenals vinnerrekke på seks kamper. inntil lørdag sto london-laget med full pott på toppen av tabellen, men kun målforskjell holder dem nå foran manchester united og chelsea. vertene så ut til å ha full kontroll foran 40.064 tilskuere på herrelagets premier league-stadion, men på tampen raknet det helt. arsenal bukket under for uniteds presise dødballer. først stanget millie turner inn 2–2 etter et frispark, mens alessia russo i overtiden fikk hodet på en corner. maanum ga arsenal 1–1 drøyt et halvt minutt etter hvilen. hun plukket opp ballen på egen banehalvdel, stormet framover og skjøt fra distanse. skuddet gikk via maya le tissier og i bue over keeper. det var maanums fjerde ligascoring denne sesongen. fire dager tidligere fikset hun 1–1 for norge mot england i en treningskamp i spania. arsenal hadde lagt bak seg en svak første omgang, men så langt bedre ut etter maanums utligning. det var ikke ufortjent da laura wienroither bredsidet inn 2–1 et kvarter før slutt. på det tidspunktet så united sluttkjørt ut, men det skulle likevel bli fullt drama. før pause var det dårlig keeperspill som hjalp united til å ta ledelsen. manuela zinsberger bommet grovt i sitt forsøk på å nå et innlegg, og ballen havnet hos ella toone. maria thorisdottir og vilde bøe risa ble sittende på united-benken gjennom hele oppgjøret. (©ntb)

  City-seier: Blakstad med sesongens første mål

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 19. november 2022 KL:17.55)
  manchester city vant 2–1 over everton på walton hall park lørdag kveld. julie blakstad sendte city i ledelsen etter en drøy halvtime. få minutter senere utlignet danske rikke læntver sevecke for everton. like etter pausen satte khadija shaw inn 2–1 for city. «the citizens» hadde en enorm sjanse 18 minutter ut i andre omgang, hvor blakstad nesten headet inn en tremålsledelse til bortelaget. city vinner kampen og blakstad og co. kan feire sin femte strake seier. laget ligger på en fjerdeplass i den engelske superligaen etter syv spilte kamper.

  City-seier: Blakstads første superliga-mål for sesongen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 19. november 2022 KL:17.55)
  manchester city vant 2–1 over everton på walton hall park lørdag kveld. julie blakstad sendte city i ledelsen etter en drøy halvtime. få minutter senere utlignet danske rikke læntver sevecke for everton. like etter pausen satte khadija shaw inn 2–1 for city. «the citizens» hadde en enorm sjanse 18 minutter ut i andre omgang, hvor blakstad nesten headet inn en tremålsledelse til bortelaget. kampen ender med city-seier, og blakstad og co. sniker seg innpå serieleder arsenal.

  Går mot sparken

  Kilde: Dagbladet - Sport | Publisert: (fredag 18. november 2022 KL:13.21)
  flere britiske medier skriver fredag at manchester united at cristiano ronaldo ser ut til å få sparken og at manchester united har engasjert advokater for å saksøke ham.Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »