Hovedsiden

Liten annonse
  Frykter det verste

  Kilde: Dagbladet - Sport | Publisert: Igår. - (søndag 4. juni 2023 KL:21.07)
  fotballekspert robbie fowler (48) frykter at inter vil oppføre seg som roma i champions league-finalen mot manchester city: - jeg har aldri sett noen liknende. det var ikke fotball, sier han om josé mourinho og co.


  Tilskuer siktet for Hillsborough-harselering

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: Igår. - (søndag 4. juni 2023 KL:16.07)
  en tilskuer er siktet etter å ha hatt på seg en støtende drakt som refererte til hillsborough-tragedien i 1989 under fa-cupfinalen mellom manchester united og manchester city lørdag. det melder ntb. på drakten sto tallet 97 og teksten «ikke nok». 97 er antall mennesker som døde som følge av tragedien under semifinalen i fa-cupen mellom nottingham forest og liverpool for 34 år siden. bildet av drakten har blitt flittig delt i sosiale medier, og lørdag kveld opplyste london-politiet at mannen var anholdt for å ha «forstyrret den offentlige orden». søndag er mannen siktet for å «vise truende eller fornærmende skrift som kan oppfattes som trakassering», ifølge bbc. han må møte i retten mandag
  Inter seiret i generalprøven

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 3. juni 2023 KL:20.33)
  mens manchester city ladet opp til mesterligafinalen med å slå manchester united 2-1 i fa-cupfinalen, tok inter tre poeng i sin generalprøve. et langskudd fra marcelo brozovic var nok til å sikre 1-0 over torino i sesongens siste seriekamp. inter ender enten på 2. eller 3. plass, avhengig av hvordan det går med lazio, som er ett poeng bak med én kamp mindre spilt. lazio skal i aksjon klokken 21.00 i kveld. neste kamp for inter blir altså mesterligafinalen i istanbul neste lørdag. den italienske storklubben er lang fra favoritter mot erling braut haaland & co.

  Her føres han ut

  Kilde: Dagbladet - Sport | Publisert: (lørdag 3. juni 2023 KL:20.26)
  med kjemmet hår, medaljen rundt halsen og nike-eske i hånda forlot erling braut haaland (22) wembley stadium i kveld. 2-1-seieren over manchester united i fa-cupfinalen var den andre tittelen med manchester city.


  Raste på engelsk TV

  Kilde: Dagbladet - Sport | Publisert: (lørdag 3. juni 2023 KL:17.52)
  her jubler erling braut haaland og ilkay gündogan for mål og 2-1-seier til manchester city i fa-cupfinalen. men straffesparket til manchester united skaper storm i england. fotballekspert alan shearer ville banne på tv.
  Lange køer

  Kilde: Dagbladet - Sport | Publisert: (lørdag 3. juni 2023 KL:13.02)
  ansatte i 15 togselskap streiker i england i dag. det skaper kaos før fa-cupfinalen på wembley stadium mellom manchester city og manchester united.

  Finnes ikke ord

  Kilde: Dagbladet - Sport | Publisert: (lørdag 3. juni 2023 KL:09.39)
  erling braut haaland (22) kan vinne fa-cupen med manchester city lørdag. fotballekspert ivar hoff legger debatten død: han mener det ikke er tvil om hvem som er tidenes norske fotballspiller.

  Hatet meg selv

  Kilde: Dagbladet - Sport | Publisert: (lørdag 3. juni 2023 KL:08.41)
  erik ten hags (53) første sesong i manchester united har ikke bare vært gull og grønne skoger, til tross for at klubben har sikret seg ligacuptrofeet, spill i champions league og nå fa-cupfinale mot manchester city.


  manchester-duellene for evigheten

  Kilde: VG Sport | Publisert: (lørdag 3. juni 2023 KL:05.53)
  manchester city og manchester united skal for første gang møtes i en fa-cupfinale. et oppgjør som uansett vil gå inn i historien som et av de best betydningsfulle oppgjørene mellom to gigantklubber.

  Antony neppe klar til FA-cupfinalen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 2. juni 2023 KL:17.21)
  mens pep guardiola friskmelder både kevin de bruyne og jack grealish til lørdagens fa-cupfinale, sier finalemotstander erik ten hag at antony neppe blir klar til avspark på wembley. – det er lite sannsynlig. han har fortsatt en sjanse, men den er veldig liten, sa manchester united-treneren på fredagens pressekonferanse. antony har spilt 44 kamper og scoret åtte mål for united denne sesongen etter overgangen fra ajax. fra før må anthony martial stå over finalekampen mot erling braut haaland og co. som følge av muskelskade. (nrk/ntb)

  De Bruyne og Grealish friskmeldt til FA-cupfinalen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 2. juni 2023 KL:17.19)
  pep guardiola kunne avsløre at både kevin de bruyne og jack grealish er klar for manchester citys fa-cupfinale mot manchester united på lørdag. de bruyne, grealish, ruben dias og manuel akanji gikk alle glipp av citys siste premier league-kamp for sesongen mot brentford forrige uke. guardiola kunne likevel avslørte at kvartetten er tilbake i trening og forventes å være involvert i fa-cupfinalen på wembley lørdag. – de har trent bra på de to siste treningsøktene. de er alle, mer eller mindre fine, sa spanjolen. guardiola bekreftet også at stefan ortega vil starte i mål mot united i stedet for den brasilianske førstekeeperen ederson. ortega, som startet to av citys tre siste seriekamper, har ikke sluppet inn mål i fa-cupen denne sesongen. – stefan kommer til å spille. jeg har alltid vært sånn i fa-cupen. keeperen som har spilt i fa-cupen skal også spille i fa-cupfinalen, sa guardiola. (ntb)
  Graham Hansen om finalekrasj: – Synd

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 2. juni 2023 KL:14.26)
  lørdag klokka 16.00 er det duket for mesterligafinale mellom barcelona og wolfsburg. på nøyaktig samme tid er det avspark i finalen mellom manchester city og manchester united i fa-cupen. nrk trakk frem denne kollisjonen på en pressekonferanse dagen før dagen. – det er synd. det er to gode kamper, så det er synd at du må konkurrere med en finale som det. men til syvende og sist tror jeg det er mange som vil se kampen vår, og det er mye oppmerksomhet rundt vår finale. det er synd, men vi kontrollerer ikke disse tingene, så jeg har ikke tenkt så mye på det, sier barcelona-stjernen.  Neville fikk sparken i Inter Miami

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 2. juni 2023 KL:08.05)
  phil neville er ferdig i mls-klubben inter miami etter en lang rekke med svært dårlig resultater. laget ligger nederst på tabellen i den østlige avdelingen. inter miami opplyste om nyheten på sine nettsider natt til fredag. onsdagens 0-1-tap mot new york red bulls ble engelskmannens siste kamp som hovedtrener. det var miami-lagets tiende nederlag på de siste 13 kampene i mls. laget står med 15 poeng etter like mange kamper. i fjor tok neville inter miami til sluttspillet. 46-åringen ble ansatt i den amerikanske klubben i januar 2021. han kom fra jobben som manager for det engelske kvinnelandslaget. inter miami eies av nevilles tidligere manchester united- og england-lagkamerat david beckham. (ntb)

  Raser: - Kaos

  Kilde: Dagbladet - Sport | Publisert: (fredag 2. juni 2023 KL:07.57)
  supporterne til manchester city og manchester united er tildelt 60 000 billetter til fa-cupfinalen lørdag. spørsmålet er hvordan de skal komme seg fra manchester til london for å se haaland og co.

Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »