Hovedsiden

Liten annonse
  Carlsen knuste Nakamura i ny gigantduell

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 25. september 2023 KL:20.18)
  magnus carlsen brukte bare tre partier på å beseire hikaru nakamura i årets sjette champions chess tour-turnering mandag. dermed fikk en formsterk carlsen en drømmestart på turneringen. mandagens duell ble spilt over fire partier hurtigsjakk. der innledet carlsen med en overbevisende seier, før det ble remis i parti nummer to. deretter leverte den norske sjakkstjernen et nytt kjempeparti med hvite brikker. carlsen skaffet seg raskt et solid overtak i stillingen, og til slutt ga nakamura opp. – det er ikke gøy å tape på tre partier mot en av dine argeste konkurrenter, sa tv 2s sjakkekspert jon ludvig hammer. i forkant av duellen var carlsen tydelig på at nakamura er spilleren han legger mest prestisje i å møte om dagen. – ja, definitivt. i hvert fall når det ha ndlert om lynsjakk eller raskere enn det, sa han til tv 2. (ntb)

  Nye skadeforfall for Norge - Bjelde og Nautnes ute

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 25. september 2023 KL:19.19)
  søndag kom beskjeden om at caroline graham hansen ble skadet under fredagens kamp mot østerrike og dermed ikke var blant spillerne som reiste sydover for kampen mot portugal tirsdag. mandag ble det også klart at emilie nautnes ikke blir med i tirsdagens kamp. angriperen var ubenyttet reserve under kampen mot østerrike. pressesjef halvor lea opplyser til nrk at nautnes ikke ble med til portugal på grunn av en skade. – hun fikk en smell i ankelen og vi tok beslutningen om at hun ikke ble med rett før vi reiste, sier trener leif gunnar smerud. med til portugal er thea bjelde. forsvarsspilleren startet kampen mot østerrike, men ble byttet ut i pausen etter å ha fått seg en smell. – er hun klar til å starte i morgen? – nei. hun er ute, sier smerud. treneren bekrefter at årsaken er smellen bjelde fikk mot østerrike, etter at landslagsteamet testet hvordan bjelde lå an på mandagens trening. – det er synd for thea og synd for oss. hun gjorde en veldig god figur den omgangen hun spilte mot østerrike, men nå er hun ute. da må vi finne en erstatter.


  Verdenscupseier Duestad

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 18. september 2023 KL:22.56)
  skytteren jeanette hegg duestad var i en egen klasse da hun mandag vant matchøvelsen under verdenscupen i skyting i rio de janeiro. etter fjerdeplass både på 10 meter individuelt og blandet lag under verdenscupstevnet i brasil, traff hegg duestad for alvor blink mandag. den norske skytterprofilen var suveren i matchfinalen og vant foran indiske nischal nischal og danske stephanie grundsøe. etter koronapandemien har hegg duestad vært på pallen i verdenscupen på 50 meter match i alle sine seks konkurranser. mandagens seier var hennes tredje i karrieren på ol-øvelsen. 14 ganger har hun vært på seierspallen i verdenscupen. tidligere i år gjorde hun rent bord i em og vant tre gull på 10 meter luftrifle. hegg duestad vant også vm-gull for lag på 300 meter og flere andre medaljer. hun er nå topprangert på 50 meter i verden med god margin. (ntb)

  Haaland overrasket Guardiola

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 18. september 2023 KL:20.14)
  mandagens trening før manchester citys mesterligamøte med røde stjerne, var det synlig en veldig god tone mellom pep guardiola og erling braut haaland. og i et intervju med tv 2 forteller manageren om forholdet de har. – veldig bra. han kan snakke med meg om hva som helst. jeg har sagt det til ham flere ganger om norge: «gi meg råd om hvor jeg kan dra på ferie med familien min!» jeg har fortsatt ikke gjort det … avslører guardiola. spanjolen forteller også om sitt synlige temperament og om den første samtalen med nordmannen. men på spørsmål fra kanalen om han forventet at haaland skulle bli en så stor suksess som han er blitt, svarer han mer humoristisk. – det jeg ikke forventet, var hvor høy han var. jeg visste han var høy, men jeg måtte jo se på ham sånn her, sier guardiola, som er rundt 15 centimeter lavere enn spissen. han legger til at hvor rolig og profesjonell haaland også overrasket alle sammen.


  Portugal vant 9–0 (!) i kvalikkamp

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 11. september 2023 KL:22.46)
  cristiano ronaldo-erstatter gonçalo ramos og manchester united-kaptein bruno fernandes gikk foran da portugal slo luxembourg 9–0 i em-kvalifiseringen mandag. ronaldo var suspendert i mandagens kamp. inn i det portugisiske angrepet kom paris saint germain-spissen gonçalo ramos. det ble et vellykket trekk. det var riktignok midtstopper goncalo inacio som startet målfesten. bruno fernandes slo den første av sine tre målgivende pasninger da forsvareren satte inn 1–0. deretter fulgte to scoringer av gonçalo ramos, før også midtstopper inacio ble tomålsscorer. 5-0-scoringen kom fra liverpool-stjernen diogo jota etter en ny målgivende pasning av bruno fernandes. deretter fortsatte portugiserne å pøse på. innbytter ricardo horta økte til 6-0, før også jota gjorde sitt andre mål for kvelden. deretter satte bruno fernandes inn 8-0, før den ferske barcelona-spilleren joão félix avsluttet det som ble et målkalas av de helt sjeldne. (ntb)

  Etterlengtet Island-seier for Hareide

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 11. september 2023 KL:22.41)
  etter tre strake tap slo åge hareides islandske fotballandslag bosnia-hercegovina 1-0 etter ens en scoring i em-kvalifiseringen mandag. islands håp om å kvalifisere seg for neste års em-sluttspill gjennom den ordinære kvalifiseringen synes ute. likevel ble mandagens hjemmekamp en etterlengtet opptur. belgia-proffen alfred finnbogasons scoring på overtid sikret den andre seieren i kvalifiseringen for hareides menn. fredagens 1-3-tap for luxembourg var et hardt slag for islendingene. derfor var det viktig å slå tilbake mandag. før luxembourg-smellen hadde hareides mannskap røket 0-1 for portugal og 1-2 for slovakia. (ntb)


  Uno-X-rytter spurtet sterkt i skummel finale

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 4. september 2023 KL:17.52)
  stian fredheim ble åttendemann på mandagens etappe av sykkelrittet tour of britain. avslutningen ble preget av en massevelt i høy fart som skremte rytterne. nederlandske olav kooij tok sin andre etappeseier på like mange dager på den kun 109 kilometer lange etappen med start og mål i wrexham. etter målgang snakket imidlertid mange om de siste kilometerne som var svært tekniske og vanskelige. «dette var ingen morsom dag på jobben …", skrev uno-x-rytter tobias halland johannessen på x/twitter med henvisning til en video av det smale og svingete partiet. en massevelt sendte en rekke ryttere i bakken i høy fart. – feltet beveget seg fra venstre til høyre side av veien, og det endte i en fæl krasj. det er aldri gøy å se sånne ting, sa etappevinner kooij. (ntb)

Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »