Hovedsiden

Liten annonse

  Tottenham med stygt tap: – Fryktelig

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 13. april 2024 KL:15.26)
  to raske scoringer før hvilen ble avgjørende da tottenham tapte 0-4 for newcastle lørdag. – fryktelig forsvarsspill. de er heldige som slapp unna med fire baklengsmål, sier tidligere tottenham-spiller steffen iversen til viaplay etter kampen. anthony gordon, fabian schär og alexander isak (to mål) sørget for et ydmykende spurs-nederlag på bortebane. tapet sørger for at london-laget skal få det utfordrende med å forsvare fjerdeplassen i sesonginnspurten. klubben har fortsatt til gode å møte manchester city, arsenal, liverpool og chelsea. aston villa står med like mange poeng som spurs, men har en noe enklere avslutning på sesongen. søndag får de imidlertid en tøff jobb borte mot arsenal. spurs hang med den første halvtimen av lørdagens kamp, så skulle alt rakne i løpet av ett marerittaktig minutt. gjestenes forsvar fikk kjempeproblemer med newcastles anthony gordon som sørget for to lynraske scoringer. først kjempet han til seg ballen og spilte alexander isak gjennom. svensken vendte bort micky van de ven og hamret ballen inn i det nærmeste hjørnet. tv-bildene var så vidt ferdige med å vise reprisene fra det første målet, før 2-0 satt i nettet. gordon snappet opp et svakt tilbakespill og vendte også bort van de ven. guglielmo vicario fikk noen fingre på avslutningen, men greide ikke å forhindre kampens andre mål. et tungt utgangspunkt før andreomgangen ble enda verre da isak økte til 3-0 fem minutter etter hvilen. bruno guimarães spilte svensken perfekt gjennom, og alene med keeper var spissen sikker. like før slutt headet schär inn kampens fjerde. newcastle har ikke innfridd forventningene denne sesongen og er et stykke bak i kampen om topp fire. klubben er samtidig med i kampen om europaliga neste sesong og har mye å spille for i sesonginnspurten. der har de muligheten til å klatre på tabellen. bare to av seks kamper (mot manchester united og brighton) går mot motstand fra øvre halvdel av tabellen. (©ntb)


  Forbannet Hovland midt i fiaskorunde: – Så jævlig dårlig du er

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 13. april 2024 KL:01.59)
  viktor hovland hadde en mildt sagt tung dag på jobb under majorturneringen the masters fredag kveld norsk tid. allerede på det første hullet kom en forsmak på det som var i vente, da han gikk av med en såkalt bogey. det vil si at han brukte ett slag «for mye». på hull to ble vondt til betydelig verre, og etter banens fem første hull, lå han hele sju slag over par. – den verste starten i manns minne, kommenterte discovery-ekspert per haugsrud. – et sjokk for systemet, supplerte kollega henrik bjørnstad. hovland var avhengig av å pynte på scoren for å kvalifisere seg til turneringens to siste dager, men da han vartet opp med nok et skjevt utslag i sterk vind på den allerede fryktinngytende golfbanen augusta, rant det over for 26-åringen. – det er så sjukt. det er så sjukt, ropte han i fortvilelse, før han utbrøt: – så jævlig dårlig du er i golf! discovery-ekspert marius thorp fikk med seg utbruddet: – det er en reaksjon på at han ikke får til det han vil. han vet nok godt at han ikke er jævlig dårlig i golf, sa han under kanalens studiosending. avslutningen ble også et mareritt for mannen som skrev norsk idrettshistorie så sent som i august, og en dobbeltbogey på hull 15 fjernet alt håp om at han skulle klare cuten. hovland hadde ikke misset en cut siden scottish open sommeren 2022, men nå går altså masters-helgen uten nordmannen. bare topp 50 får være med lørdag og søndag, og fredagens fiaskorunde sendte hovland ned på en delt 71.-plass (runden pågår fortsatt). i tillegg til tidlig hjemreise, betyr resultatet ny verstenotering i en profesjonell turnering. den forrige var en runde på 80 slag under porsche european open tilbake i 2018. fasiten fredag er 81 slag, ni over par. trioen i tet ligger på seks slag under par.

  Full Hovland-kollaps: Måpte av fortvilelse

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 12. april 2024 KL:21.53)
  viktor hovland startet fint med en runde ett slag under par i majorturneringen the masters torsdag, men fredagens runde er i ferd med å bli et mareritt for nordmannen. etter å ha åpnet runden med en bogey på hull én, gikk det helt på tverke på hull to. hovland sendte først utslaget rett ut i skogen. – wow ... holy shit, utbrøt hovland. og det skulle bli verre. etter å ha droppet ballen, sendte han tredjeslaget rett i et tre. da ballen klinket inn i treet, måpte hovland av fortvilelse, før han etter hvert dekket til ansiktet med albuen. det hele endte med en trippeltbogey, og etter en dobbeltbogey på hull fire og en ny bogey på hull fem, var hovland hele syv slag over par etter fem spilte hull. med det er han seks slag over par for turneringen og i skrivende stund to slag bak cutgrensen. hovland har ikke misset en cut siden scottish open sommeren 2022. hovlands verste rundescore i en profesjonell turnering kom med en 80-runde i porsche european open tilbake i 2018. fredag kan det bli enda verre.

  ødegaards arsenal brøt mareritt-rekke – kane ble historisk

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 9. april 2024 KL:22.54)
  tirsdag kveld brøt martin ødegaards arsenal skrekkrekken mot bayern münchen da det endte 2-2 i london i mesterligaens første kvartfinaleoppgjør. bayern münchen har vært en marerittmotstander for arsenal i mesterligaen. arsenal hadde tapt tre strake kamper 1-5 mot bayern münchen i mesterligaen. tyskerne slo ut arsenal sist laget var med i turneringen i 2017. da vant de 10–2 sammenlagt over to kamper i åttedelsfinalen. bayern sendte også ut «the gunners» i 2013, 2014 og 2016. arsenal tok ledelsen etter elleve minutter ved bukayo saka, men så hjemsøkte spøkelsene fra tidligere år london-klubben. eks arsenal-spiller serge gnabry satte inn 1–1 for bayern münchen. kvarteret etter sørget den tidligere tottenham-storscoreren harry kane for 2–1 til tyskerne på straffe. det stoppet likevel ikke arsenal. innbytter leandro trossard brukte ti minutter på banen før han sørget for 2-2 som er utgangspunktet før returoppgjøret. kane har nå 15 mål mot arsenal i karrieren. åtte av dem fra straffespark. i tillegg har seks av målene kommet på arsenals hjemmebane emirates. det gjør ham til den mestscorende spilleren for et bortelag på arenaen siden den åpnet i 2006, ifølge statistikktjenesten opta.

  Bayern-sjef fyrer løs mot spillerne etter ny fadese – forsvarer Tuchel

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 8. april 2024 KL:06.41)
  bayern münchens sportsdirektør max eberl gir tydelig uttrykk for at spillerne bærer ansvaret etter den «flaue» 2-3-smellen mot heidenheim i bundesliga lørdag. heidenheim tok seieren etter å ha ligget under 0-2 ved pause. annen omgang ble et mareritt for meritterte bayern-stjerner. det er for lengst kjent bayern og trener thomas tuchel avslutter sitt samarbeid til sommeren. ifølge sportsdirektør eberl er det ingen planer om at tuchel skal sparkes ut før den tid. i stedet tas trenerprofilen kraftig i forsvar. – thomas var veldig emosjonell denne uken. han ga alt i taktikkrommet. at han får noe slikt i retur (fra spillerne), det har han absolutt ikke fortjent, sier eberl til sport1. spesielt spillerne får det glatte lag. – de er alle landslagsspillere. de er seriemestere og vinnere av champions league. jeg forventer mer mannlighet. dette skal ikke være bayerns ansikt, sier eberl. (ntb)  golf: marerittrunde for borge – langt bak i california

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 24. mars 2024 KL:23.17)
  Golfspiller Celina Borge gikk en forferdelig sisterunde i LA Open og endte både runden og LPGA-turneringen ni slag over par. Det holdt til delt 63.-plass blant de 69 spillerne som greide cuten halvveis. Borge var 18 slag bak amerikanerne Ryann O`Toole og Nelly Korda, som måtte ut i omspill om seieren. Etter tre runder var Borge på par og på skuddhold av en god plassering. Søndag forsvant den muligheten raskt, etter en runde som inneholdt én birdie, men hele seks bogeyer og to dobbeltbogeyer. (NTB)  nytt mareritt for hamilton

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 23. mars 2024 KL:09.42)
  Red Bulls Max Verstappen var som ventet raskest og tok sesongens tredje strake pole position foran Australias Grand Prix i Formel 1 lørdag. Nederlenderen jakter ti strake seirer. Verstappen vant kvalifiseringen foran Carlos Sainz. Sistnevnte er tilbake etter å ha mistet løpene i Saudi-Arabia som følge av at han måtte opereres for akutt blindtarmsbetennelse. For den sjudobbelte verdensmesteren Lewis Hamilton fortsatte problemene. Han endte bare på 11.-plass og har et uhyre vrient utgangspunkt foran løpene i Melbourne. (NTB)

  mareritt for hamilton: – en av de verste treningene jeg har hatt

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 22. mars 2024 KL:15.31)
  Formel 1-stjernen Lewis Hamilton ble bare nummer 18 på den andre treningen foran Australias Grand Prix i Formel 1. Den sjudobbelte verdensmesteren Lewis Hamilton nølte ikke med å kalle treningen én av de «verste øktene på lenge». Årsaken skal være at endringer som ble gjort på Mercedesen hans slo helt feil ut. Den britiske stjernen endte på niendeplass i den første treningen for Australias Grand Prix, men falt ned til 18. plass i den andre. – Jeg føler meg åpenbart ikke bra. Vi hadde en av de verste øktene jeg sannsynligvis har hatt på lenge, sa Hamilton etterpå. Mercedes endret bilens oppsett mellom den førte og andre treningen i et forsøk på å løse problemer Hamilton hadde i svinger med høy hastighet i den forrige løpet i Saudi-Arabia. Det gjorde bare situasjonen verre. – Vi startet dagen på framfoten og på den første treningen føltes bilen generelt sett bra. Det var faktisk det beste bilen har kjentes så langt i år, sa han. – For å fortsette å lære gjorde vi noen store endringer i trening to, og dessverre gjorde det bilen verre, la briten til.

  marerittstart for norsk supertalent i belgisk sykkelritt – måtte bryte etter krasj

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 22. mars 2024 KL:14.05)
  Den norske stortalentet Per Strand Hagenes skulle hjelpe superstjernen Wout Van Aert til seier i sykkelrittet E3 Classic fredag. I stedet endte dagen i en blodig krasj. Rundt ti kilometer var unnagjort av 207,6 kilometer lange rittet med start og mål i Harelbeke da rundt ti ryttere gikk hardt i bakken. Legehjelp ble tilkalt. Hagenes er blant rytterne som fikk et hardt møte med den belgiske asfalten. Hagenes ser samtidig ut til å ha kommet noenlunde greit fra velten, men laget hans Visma-Lease a Bike opplyser at 20-åringen har brutt rittet. Hagenes har de siste sesongene syklet for utviklingslaget til det stjernetunge nederlandsk-norske laget. Foran denne sesongen er han tatt opp i World Tour-troppen. 20-åringen skal etter planen sykle flere ritt i tiden som kommer. Søndag er han i utgangspunktet del av Visma-troppen til prestisjetunge Gent-Wevelgem. Spørsmålet er om fredagens velt påvirker den planen. (NTB)


  Newcastle-stopper røk korsbåndet

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 21. mars 2024 KL:08.48)
  eddie howe og newcastle må etter alt å dømme klare seg uten kneskadde sven botman i resten av 2024. midtstopperen har hatt en marerittsesong. newcastle opplyser på sine hjemmesider at nederlenderen røk korsbåndet i kneet da newcastle tapte 0-2 mot manchester city i fa-cupen sist helg. klubben legger til at 24-åringen behøver en operasjon, og at han trolig vil trenge et sted mellom seks og ni måneder før han er tilbake i spill. botman mistet i høst 16 strake kamper på grunn av en annen kneskade. (ntb)

  vålerenga snudde til seier etter marerittåpning

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 18. mars 2024 KL:20.54)
  Vålerengas fotballkvinner fikk den verst tenkelige starten på sesongen, men reiste seg og snudde 0-1 til 3-1-seier i serieåpningen mot Stabæk mandag. Kampen i Oslo skulle vært spilt lørdag, men måtte da utsettes i to dager som følge av snøkaos. Mandag ble det Vålerenga-jubel på eget gress. Det var imidlertid gjestene fra Bærum som jublet først. Stabæk-sesongen var bare tre minutter gammel da Iris Omarsdottir våkent dukket opp foran Vålerengas mål og styrte inn 1-0. – Vi sa at vi skulle fyke ut av startblokkene, og det gjorde vi absolutt ikke. Vi kom jævlig dårlig i gang, sa Vålerenga-trener Nils Lexerød til TV 2 om den tunge starten. Han fikk se egne elever ta tak i kampen utover i første omgang, men mål ble det først etter pause. Scoringer fra Thea Bjelde, Karina Sævik og Janni Thomsen i den andre omgangen gjorde at Vålerenga til slutt vant 3-1. (NTB)Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »