Hovedsiden

Liten annonse


  Viaplay sliter med salget

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: Igår. - (mandag 5. juni 2023 KL:12.50)
  viaplay trøbler med å hanke inn nok kunder og justerer markant ned forventningene for 2023. strømmetjenesten sender blant annet premier league og vintersport. varslet om færre abonnementer gjorde at aksjekursen stupte med over 59 prosent mandag formiddag, skriver e24. utsiktene for det svenske selskapet er såpass mye dårligere enn ventet, at viaplays konsernsjef anders jensen går av med umiddelbar virkning. han sier i en uttalelse at han gjør det i lys av dagens utfordringer. viaplay peker på flere årsaker til de nedjusterte forventningene. blant dem er lavere kundeetterspørsel, nedgang i reklamemarkedet og dyrere valutatransaksjoner. i tillegg har kutt i kostnader gått saktere enn antatt.

  markant oppgang på wall street

  Kilde: E24 | Publisert: (torsdag 1. juni 2023 KL:15.30)
  Markedet kan se ut til å bli tryggere og tryggere på at man har en rentepause i vente i USA. Samtidig kommer gjeldstaksdramaet nærmere og nærmere en forløsning.

  markant kronesvekkelse

  Kilde: E24 | Publisert: (torsdag 18. mai 2023 KL:15.18)
  Den nedadgående trenden for en stadig svakere norsk krone fortsetter. Nå kommer svekkelsen særlig mot den amerikanske dollaren.

Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »