Hovedsiden

Liten annonse
  Tottenham med stygt tap: – Fryktelig

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: / 1 time og 29 minutter gammel - (lørdag 13. april 2024 KL:15.26)
  to raske scoringer før hvilen ble avgjørende da tottenham tapte 0-4 for newcastle lørdag. – fryktelig forsvarsspill. de er heldige som slapp unna med fire baklengsmål, sier tidligere tottenham-spiller steffen iversen til viaplay etter kampen. anthony gordon, fabian schär og alexander isak (to mål) sørget for et ydmykende spurs-nederlag på bortebane. tapet sørger for at london-laget skal få det utfordrende med å forsvare fjerdeplassen i sesonginnspurten. klubben har fortsatt til gode å møte manchester city, arsenal, liverpool og chelsea. aston villa står med like mange poeng som spurs, men har en noe enklere avslutning på sesongen. søndag får de imidlertid en tøff jobb borte mot arsenal. spurs hang med den første halvtimen av lørdagens kamp, så skulle alt rakne i løpet av ett marerittaktig minutt. gjestenes forsvar fikk kjempeproblemer med newcastles anthony gordon som sørget for to lynraske scoringer. først kjempet han til seg ballen og spilte alexander isak gjennom. svensken vendte bort micky van de ven og hamret ballen inn i det nærmeste hjørnet. tv-bildene var så vidt ferdige med å vise reprisene fra det første målet, før 2-0 satt i nettet. gordon snappet opp et svakt tilbakespill og vendte også bort van de ven. guglielmo vicario fikk noen fingre på avslutningen, men greide ikke å forhindre kampens andre mål. et tungt utgangspunkt før andreomgangen ble enda verre da isak økte til 3-0 fem minutter etter hvilen. bruno guimarães spilte svensken perfekt gjennom, og alene med keeper var spissen sikker. like før slutt headet schär inn kampens fjerde. newcastle har ikke innfridd forventningene denne sesongen og er et stykke bak i kampen om topp fire. klubben er samtidig med i kampen om europaliga neste sesong og har mye å spille for i sesonginnspurten. der har de muligheten til å klatre på tabellen. bare to av seks kamper (mot manchester united og brighton) går mot motstand fra øvre halvdel av tabellen. (©ntb)
  Medier: Manchester Uniteds fotballdirektør går av

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 9. april 2024 KL:15.37)
  manchester uniteds mangeårige fotballdirektør john murtough gir seg i rollen. på vei inn er newcastles dan ashworth, melder flere medier. sky sports skriver at avskjeden med murtough vil bli offentliggjort innen kort tid. the athletic skriver at det er ventet etter inntoget til manchester united-eier jim ratcliffe. ifølge sky sports vil dan ashworth ta over rollen når manchester united blir enig med newcastle om en kompensasjon. også southamptons jason wilcox er på vei inn portene på old trafford. han skal ifølge britiske medier få rollen som teknisk direktør. murtough kom til united i 2013. han har tidligere vært i blant annet everton og fulham. (©ntb)

  Fotballprofil Joe Kinnear (77) er død

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 7. april 2024 KL:20.48)
  den irske fotballprofilen gikk bort 77 år gammel. det skriver en rekke britiske medier. – vi er triste over å kunngjøre at joe døde fredelig i ettermiddag omgitt av familien sin, skriver familien i en uttalelse. kinnear fikk 26 landskamper med flagget på brystet. joe kinnear spilte blant annet for tottenham, som han vant fa-cupen, ligacupen og uefa-cupen med. han ledet senere newcastle fra trenerbenken.  newcastle-stopper røk korsbåndet

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 21. mars 2024 KL:08.48)
  eddie howe og newcastle må etter alt å dømme klare seg uten kneskadde sven botman i resten av 2024. midtstopperen har hatt en marerittsesong. newcastle opplyser på sine hjemmesider at nederlenderen røk korsbåndet i kneet da newcastle tapte 0-2 mot manchester city i fa-cupen sist helg. klubben legger til at 24-åringen behøver en operasjon, og at han trolig vil trenge et sted mellom seks og ni måneder før han er tilbake i spill. botman mistet i høst 16 strake kamper på grunn av en annen kneskade. (ntb)

  Solbakken med Haaland- og Ødegaard-lovnad

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 18. mars 2024 KL:13.52)
  landslagssjef ståle solbakken lover at premier league-stjernene erling braut haaland og martin ødegaard spiller fra start mot tsjekkia. – det er 100 prosent sikkert at begge starter den første kampen om det ikke skjer noe med dem, sier solbakken. landslagssjefen opplyste at det kommer til å bli noen endringer på lagene som skal møte tsjekkia og slovakia, men han kunne ikke love samtlige spillere spilletid. ødegaard var sist i aksjon for seks dager siden da arsenal tok seg videre i champions league etter 120 minutter mot porto. haaland spilte 86 minutter lørdag da manchester city avanserte til semifinalen i fa-cupen med 2-0-seier over newcastle. etter fredagens kamp mot tsjekkia venter slovakia fire dager senere. (ntb)

  Haaland og Manchester City videre i FA-cupen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 16. mars 2024 KL:20.24)
  manchester city er videre til sin sjette strake semifinale i fa-cupen etter 2-0 hjemme mot newcastle lørdag kveld. bernardo silva scoret kveldens første for hjemmelaget med et skudd via newcastle-spiller dan burn og i mål. da var det spilt 13 minutter. etter halvtimen spilt var silva igjen involvert. portugiseren skar inn fra høyre og skjøt via newcastles sven botman denne gangen, og i mål. dermed stod det 2-0 til city og den ledelsen tviholdt de på kampen igjennom. erling braut haaland spilte 87 minutter for vertene, mens oscar bobb kom inn da et knapt kvarter gjenstod av ordinær tid. det har blitt en vane for manchester city å komme langt i fa-cupen de siste årene. siden pep guardiola ble manager for klubben i 2016 har de vært i semifinalen syv ganger. i samme periode har de vunnet turneringen to ganger. manchester citys semifinalemotstander trekkes søndag.
  De Bruyne utelatt fra den belgiske landslagstroppen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 14. mars 2024 KL:11.37)
  manchester city sin kaptein, kevin de bruyne står over landslagspausen med belgia. det bekrefter den belgiske landslagssjefen, domenico tedesco til den belgiske journalisten, kristof terreur. – han har spilt med en mindre lyskeskade i de siste kampene. jeg snakket med legen og kevin, og vi bestemte at risikoen er for stor, sier tedesco og legger til: – landslaget ønsker å ha de bruyne klar til em i sommer, og vi mener derfor det er viktig at spilleren får den hvilen han trenger. manchester city møter newcastle på lørdag i kvartfinalen i fa-cupen. deretter venter landslagspausen hvor belgia møter irland 23. mars.


  Chelsea vant femmålsdrama

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 11. mars 2024 KL:22.57)
  mandag kveld tok chelsea imot newcastle på stamford bridge. london-klubben vant til slutt 3–2. – for noen scoringer vi har fått, sa viaplays fotballkommentator andreas toft. etter bare seks minutter tok chelsea ledelsen etter en scoring av nicolas jackson, men rett før pause utlignet svensken, aleksander isak, etter et skudd fra snaue 20 meter. i andre omgang fikk chelsea de avgjørende scoringene. først etter et skudd utenfor sekstenmeteren fra cole palmer, etterfulgt av en lekker scoring av mykhailo mudryk. – tenk at city slapp han, sa toft om cole palmer. i det 90 minutt fikk newcastle reduseringen sin ved jacob murphy, og skapte litt spenning mot slutten. men chelsea holdt unna og tok tre viktige poeng. de ligger nå kun ett poeng bak newcastle med en kamp mindre spilt på en 11. plass. begge lag skal spille kvartfinale i fa-cupen til helgen. newcastle skal til manchester hvor de møter manchester city på lørdag, mens chelsea tar imot leicester på søndag.

  Medier: Ederson kan miste tittelkampen mot Arsenal

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 11. mars 2024 KL:19.16)
  ederson står overfor opptil fire uker ute med en beinskade, noe som gjør at hans tilgjengelighet til å møte arsenal i slutten av måneden er i tvil, skriver sky sports. under kampen på anfield søndag kveld mot tittelutfordrer liverpool måtte ederson ut med en skade etter å ha kollidert med darwin núñez innenfor sekstenmeteren. hendelsen førte til at liverpool fikk straffespark, og utlignet til stillingen 1–1. det ble også sluttresultatet i kampen. manchester city og erling braut haaland møter newcastle i kvartfinalen i fa-cupen lørdag før landslagspausen. søndag 31. mars møter de arsenal på etihad, i en kamp som kan bli helt avgjørende for hvem som vinner ligaen.

Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »