Hovedsiden

Liten annonse
  northug fikk det tøft – fire minutter bak flyktningerenn-vinneren

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 24. mars 2024 KL:13.15)
  petter northug hang lenge med i tet på flyktningerennet, men fikk det tøft mot slutten av løpet og havnet til slutt på 9. plass – drøye fire minutter bak vinneren nils dahlsten fra sverige. flyktningerennet er 44 kilometer alngt og går mellom lierne i norge til gädde i sverige. den tidligere langrennskongen imponerte stort torsdag da han og lillebror even tok nm-sølv på lagsprinten på lillehammer. nrk kommer tilbake med mer


  Her er Johaug før comebacket

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 23. mars 2024 KL:09.07)
  søndag skal therese johaug teste seg mot en rekke landslagsløpere under nm-tremila på lillehammer. dette blir johaugs comeback mot de beste norske løperne, to år etter at hun la opp. nylig uttalte northug at langrennskvinnene har noe å frykte fra johaug som ble mor i mai. – jeg har henne som en av favorittene. jeg håper hun overrasker. jeg gleder meg til å følge therese på tremila, seier northug.
  northug-brødrene klare for nm-finale

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 21. mars 2024 KL:17.11)
  petter northug (38) bidro til å sende strindheims førstelag videre fra semifinalen på nm-lagsprinten i lillehammer. han gikk sammen med lillebror even (28). de tok seg direkte til finale etter å ha blitt nummer to bak byåsens andrelag (even michelsen og magnus håbrekke) i det første semifinaleheatet. avansementet kom i petter northugs første nm-renn siden han la opp som toppløper på tampen av 2018. han sendte ut broren i nest beste posisjon foran ankeretappen. den plasseringen greide landslagssprinter even northug å holde på. – pallen er målet, sa lillebror northug til nrk. johannes høsflot klæbo og didrik tønseth går for byåsens førstelag og er store favoritter til å ta nm-gullet. klæbo hadde full kontroll som ankermann i det andre av tre semifinaleheat. han vant foran erik valnes, som gikk for bardufoss og omegn. lagsprintfinalen vil bestå av 15 lag. herrenes finale starter 18.30 og sendes på nrk 1. (ntb)


  Ikke til å tro

  Kilde: Dagbladet - Sport | Publisert: (torsdag 21. mars 2024 KL:16.21)
  johannes høsflot klæbo gjorde som ventet og tok byåsen til nm-gullet i lagsprint. på pallen fikk han selskap av brødrene petter og even northug.
  northug påmeldt nm-lagsprint

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 20. mars 2024 KL:12.42)
  brødrene petter og even northug er påmeldt torsdagens nrk-sendte lagsprint under nm på lillehammer. det var trønder-avisa som først omtalte saken. strindheim-brødrene møter blant annet et stjernetungt byåsen-lag med didrik tønseth og johannes høsflot klæbo torsdag. nrk sender lagsprintfinalene fra klokken 18.00.

  Klæbo med overlegen seier i sprinten – tar viktige poeng sammenlagt

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 12. mars 2024 KL:15.41)
  tilbake til der johannes høsflot klæbo debuterte i verdenscupen i 2016, tok 27-åringen sin femte strake seier i solfylte drammen. klæbo kom rett fra en sterk seier under femmila i holmenkollen, og hadde god kontroll på konkurrentene i sprinten i drammen. klæbo vant prologen og tok seg videre til finalen etter en førsteplass i kvart- og semifinalen. i finalen rykket klæbo ifra konkurrentene på oppløpet som er midt på bragernes torg i drammen. med håvard solås taugbøl på andreplass, og even northug på tredjeplass ble det en helnorsk pall i drammen. han styrker med det sin posisjon som den beste langrennsløperen i verden med viktige poeng på harald østberg amundsen som leder verdenscupen sammenlagt. amundsen kom seg videre fra kvartfinalen på tid, men både han og erik valnes røyk ut i semifinalen. til helgen er det duket for de tre siste verdenscuprennene for sesongen i falun. der er det sprint, 10 kilometer og 20 kilometer på programmet.


  Klæbo best i sprintprologen i Drammen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 12. mars 2024 KL:12.20)
  på herrenes prolog var det johannes høsflot klæbo som var raskest i drammen. richard jouve fra frankrike kom på en sterk andreplass. harald østberg amundsen var nest best av de norske på en tredjeplass. even northug og erik valnes ble henholdsvis nummer åtte og tretten. ansgar evensen, håvard solås taugbøl, sivert wiig, sindre bjørnestad skar er også klare for finalene. emil iversen som gjorde verdenscupcomeback i drammen røk ut i prologen. sprintfinalene for herrene begynner 14:30.

Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »