Hovedsiden

Liten annonse
  oleksandr usyk vant historisk boksekamp

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 19. mai 2024 KL:01.43)
  den ukrainske bokseren oleksandr usyk (37) vant natt til søndag boksekampen mot britiske tyson fury (35) på poeng, melder bbc. de to møttes til duell om tungvektsmestertittelen i riyadh i saudi-arabia. kampen sto om alle de fire mest prestisjefylte mesterbeltene: wbc, wbo, wba og ibf. usyk overtok de tre sistnevnte fra briten anthony joshua i 2021, mens fury har hatt wbc-beltet siden han slo amerikanske deontay wilder for fire år siden. forrige gang en tungvektsbokser ble kåret til ubestridt mester var da lennox lewis beseiret evander holyfield i 1999. opprinnelig skulle usyk og fury gjøre opp om tittelen allerede i februar, men kampen ble utstt da fury pådro seg et kutt under trening, skriver ntb.

  Tidligere OL-utøver drept i krigen i Ukraina

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 6. mai 2024 KL:21.05)
  vektløfteren oleksandr pjeljesjenko er den første ol-utøveren som har blitt drept i krigen i ukraina, skriver the guardian. han døde i kamp for å forsvare landet sitt på søndag, det bekrefter den nasjonale ol-komiteen i ukraina. 30-åringen ble nummer fire i vektklassen 85 kilo under ol i rio i 2016. han har også blitt europeisk mester to ganger. «det er med stor sorg at vi må meddele at i dag sluttet hjerte til den ærede idrettsmesteren i ukraina, to ganger europeisk mester i vektløfting, å slå» skriver den nasjonale ol-komiteen i ukraina på instagram. pjeljesjenko var utestengt fra idretten i perioden 2013 til 2015 som følge av en dopingforseelse. deretter gjorde han comeback og tok em-gull i 85-kilosklassen i 2016. året etter forsvarte han tittelen. i 2018 begikk han et nytt brudd på dopingreglene og slutter å konkurrere.

Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »