Hovedsiden

Liten annonse

  Sjur Røthe legger opp før VM-sesongen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 5. juni 2024 KL:10.30)
  jeg har landet på å gi meg, sier sjur røthe (35) til vg. røthe har vært inne på landslaget i 13 år og kan blant annet vise til seks vm-medaljer (tre gull og tre bronse) og tre nm-gull. den siste individuelle vm-medaljen kom i planica for ett år siden. røthe ble droppet fra landslaget før årets sesong. til vg begrunner vossingen karrierestopp med at han sliter med å tro at han skal klare å vinne verdenscuprenn igjen. gjennom fjorårets sesong slet 35-åringen mye med sykdom både i sesongoppkjøringen og i konkurranseperioder. – i fjor la jeg en plan om å gå vm i trondheim. men akkurat nå klarer jeg ikke helt å se hvordan det skal gå, sier røthe. nyhetsmeldingen oppdateres.  Sørloth jaktet toppscorertittel – Ut med skade

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 25. mai 2024 KL:14.20)
  alexander sørloth jaktet toppscorertittelen i spania, men måtte gå av banen etter bare 13 minutter med skade i kampen mellom osasuna og villareal. – veldig trist dette. hadde mulighet til å bli historisk toppscorer i la liga, sier tv 2-kommentator petter bø tosterud. sørloth avsluttet fra spiss vinkel og tok seg til baksiden av låret da skaden oppstod. han la seg ned inne i 16-meteren. og han så ikke optimistisk da han gikk langs sidelinjen. – det som skulle bli en minnerik dag med positivt fortegn, kan i stedet bli husket som den dagen det ikke skulle gå, utbrøt bø tosterud. sørloth lå på førsteplass på toppscorerlisten i la liga før siste serierunde. men fredag satte gironas artem dovbyk press på sørloth da han scoret tre mål i 7–0 seieren mot granada. deretter viste det seg at sørloth måtte bytte på grunn av saden. han gikk umiddelbart mot garderoben. for en trist måte å avslutte en fantastisk sesong på, skriver mangeårig la liga-journalist sid lowe på x. kampen pågår fortsatt og stillingen er 1–0 til osasuna. dermed liger det an til at dovbyk blir toppscorer i spansk la liga, før jude bellingham og real madrid avslutter sesongen lørdag kveld. det hører med til sjeldenhetene at spillere som ikke spiller for real madrid eller barcelona blir toppscorere i spania. meldingen oppdateres.

  Sørloth jaktet toppscorertittel - Ut med skade

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 25. mai 2024 KL:14.20)
  alexander sørloth jaktet toppscorertittelen i spania, men måtte gå av banen etter bare 13 minutter med skade i kampen mellom osasuna og villareal. – veldig trist dette. hadde mulighet til å bli hstorisk toppscorer i la liga, sier tv 2-kommentator petter bø tosterud. sørloth avsluttet fra spiss vinkel og tok seg til baksiden av låret da skaden oppstod. han så ikke optimistisk ut der han gikk langs sidelinjen. deretter måtte han gå av banen. kampen pågår fortsatt. meldingen oppdateres.
  DIREKTE 19:00: Potensielt store Microsoft-lanseringer – svenske priser lekket

  Kilde: IT Avisen | Publisert: (mandag 20. mai 2024 KL:13.16)
  microsoft build starter ikke før i morgen, men årets produkter og tjenester er så viktige, grunnet ai, at selskapet starter en dag tidligere. artikkelen oppdateres fra 19:00 surface møter ai det er, merkelig nok, ingen direktestrøm fra eventet, så vi må sørge for å holde oss oppdatert i andre kanaler. vi forventer i kveld selvsagt surface pro 10 med snapdragon x plus (ja, det noe merkelige ryktet går på at pro-modellen ikke får elite,) og surface laptop 6 med snapdragon […] the post direkte 19:00: potensielt store microsoft-lanseringer – svenske priser lekket appeared first on itavisen.Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »