Hovedsiden

Liten annonse

  USA pryder emblem med regnbuefarger

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 15. november 2022 KL:09.06)
  usas fotballandslag har valgt å endre fargene på emblemet på landslagstøyet under vm i qatar. vanligvis har det blå skrift og røde striper, men nå vil stripene være regnbuefarget. det skjer som en del av kampanjen «be the change», som er et initiativ fra forbundet og spillerne. – når vi er på verdensscenen og på en arena som qatar, er det viktig å belyse slike problemer, sa usas trener gregg berhalter til ap mandag. qatar har ved flere anledninger blitt kritisert for deres holdning overfor lgbtq-miljøet.


  Grytebust gir seg på landslaget

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 7. november 2022 KL:14.13)
  33 år gamle sten grytebust har bestemt seg for at han er ferdig med landslagsfotball. det skriver sunnmørsposten. for bare noen dager siden bestemte rosenborg-keeper andré hansen seg for det samme. grytebust fikk landslagsdebuten i 2013 i en privatlandskamp mot nord-makedonia. det ble totalt fem landskamper på aalesund-keeperen, den siste i 2019. – det er snakk om en totalvurdering av situasjonen, som går først og fremst på at dette er niende året jeg er med. jeg fikk min debut under drillo, så det begynner å bli noen år siden. den gangen var jeg en ung spiller, men nå er jeg en familiefar med tre barn. jeg har litt dårlig samvittighet overfor dem, at jeg skal av gårde så mye når jeg kunne hatt fri med dem, sier grytebust til sunnmørsposten.


  Røiseland går glipp av sesongåpningen – Eckhoff usikker

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 1. november 2022 KL:19.54)
  sesongåpningen i skiskyting neste helg går uten marte olsbu røiseland (31), opplyser hun selv til vg. – det blir for tidlig for meg. jeg har forhåpninger om å delta i verdenscupåpningen i kontiolahti i slutten av måneden, bekrefter olsbu røiseland overfor avisen. 31-åringen har gått glipp av mye trening i høst. hun har slitt med ettervirkningene etter at hun fikk virussykdommen helvetesild, skriver vg. det er ikke klart om tiril eckhoff blir å se neste helg. – tirils deltakelse blir avklart til uken. den avgjørelsen blir tatt av tiril i samråd med trenerne og helseteamet. i det siste har det fungert bra for tiril. kroppen har stort sett spilt på lag, sier landslagssjef per arne botnan. tirsdag ble det kjent at utfordringer med snøproduksjon gjorde det nødvendig å flytte sesongåpningen i skiskyting fra sjusjøen til birkebeineren skistadion på lillehammer.

  De vil henge meg og skyte meg

  Kilde: Dagbladet - Sport | Publisert: (mandag 31. oktober 2022 KL:21.24)
  langrennsløperen valerij gontar avslører overfor dagbladet at han har forlatt russland og frasagt seg sitt russiske statsborgerskap. nå drapstrues han av befolkningen han har forlatt, med den politiske situasjonen som bakteppe.


  Hansen gir seg på landslaget

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 31. oktober 2022 KL:12.23)
  landslagskeeper andré hansen har spilt sin siste kamp for norge. han har informert landslagssjef ståle solbakken, opplyser han til adresseavisen. – jeg har hatt fin dialog med ståle og kunne ha vært med videre. men avgjørelsen er tatt. og den er definitiv, bekrefter hansen overfor avisen. dermed stopper han på elleve kamper med flagget på brystet. den siste spilte han senest i mars. – det er ingen enkel avgjørelse. å spille på landslaget er den ultimate drømmen. men det som trumfer alt, er at datteren min straks blir seks år. jeg har vært veldig mye på reisefot i alle hennes leveår, borte fra samboer og datter. de årene får jeg ikke igjen, sier hansen.

Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »