Hovedsiden

Liten annonse
  Helt grusomt. Kjærlighetssorg

  Kilde: Dagbladet - Sport | Publisert: Igår. - (søndag 4. juni 2023 KL:21.54)
  friidrettshåpet andrea rooth (21) forteller at hun ble stoppet av tyskere på gata etter karrierens største nedtur i friidrets-em og at hun fikk en overraskende beskjed fra en sponsor som «googlet» hennes navn. nå vil rooth gjøre noe med ryktet.
  stortalentet om u21-vraking: – overraskende

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 1. juni 2023 KL:11.14)
  kristian malt arnstad (19) ble onsdag vraket til u21-landslagets em-tropp. stortalentet, som spiller i belgiske anderlecht, legger ikke skjul på at han er skuffet. – det var overraskende. spesielt siden jeg spilte alle tre kampene under den viktige kvaliken forrige sommer og spilte bra. pluss at jeg i tillegg har spilt 45 proffkamper denne sesongen, inkludert kvartfinale i conference league, sier arnstad til nrk. i juni i fjor vant u21-landslaget tre av tre kvalikkamper mot henholdsvis aserbajdsjan, finland og kroatia og la grunnlaget for avansement. arnstad startet alle. totalt spilte han syv kamper for u21-landslaget i 2022, og var på banen i begge kampene mot nederland og portugal i mars. likevel var han ikke med i em-troppen. – men livet går videre og jeg fokuserer maks på preseason med anderlecht, sier arnstad. u21-landslagssjef leif gunnar smerud sier til nrk at det var «tøft» å ikke ta med 19-åringen til em. – kristian er en veldig spennende og god midtbanespiller som kom inn og var en av dem som skjøt oss til em i fjor sommer. da løftet vi han tidlig opp fra g19 til u21, og han gjorde en veldig god innsats, sa smerud til nrk. – denne gangen ble han veid ut av troppen og det skyldes konkurranse. jeg skal bygge det beste laget, og da er det noen veldig gode spillere som ikke blir med, denne gangen kristian, sier smerud.
  Sjokktap for Medvedev - ute av Roland-Garros

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 30. mai 2023 KL:17.55)
  verdenstoer daniil medvedev røk svært overraskende for 172-rangerte thiago seyboth wild fra brasil i den første runden av grand slam-turneringen roland-garros. 23 år gamle wild vant kampen med settsifrene 7-5 (7-5), 6-7 (6-8), 2-6, 6-3, 6-4. medvedev var andreseedet i turneringen i paris og en av kandidatene til å gå langt på rødgrusen. mot brasilianske wild endte han opp med tap etter en lang femsetter. wild er rangert som nummer 172 i verden. russeren tapte det første settet, men vant så de to neste. da så det ut til at han skulle greie å ta seg videre, men wild vendte deretter kampen i sin favør og tok seg sensasjonelt videre til annen runde. (ntb)

  offensiv leknessund satte fyr på giro-etappe med overraskende angrep

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 25. mai 2023 KL:14.02)
  Andreas Leknessund angrep storkanonene i første stigning på torsdagens etappe i Giro d`Italia. Rivalene våget ikke å la tromsøværingen få gå. Den 18. etappen er 161 kilometer lang og av den tøffe typen. Leknessund og konkurrentene skal over flere tøffe stigninger på veien fra Oderzo til målgangen i Val di Zoldo. Etter kun noen få mil i flatt terreng gikk feltet inn i det første tøffe fjellet. Der ble det satt høy fart, og plutselig gikk Leknessund til i et høyst uventet angrep. Tromsøværingen forsøkte å kjøre seg opp til et femmannsbrudd i tet, men sammenlagtfavorittene og deres lag reagerte resolutt da DSM-rytteren satte opp farten. Luken til Leknessund ble aldri spesielt stor, men relativt raskt tettet, et klart signal på at ingen av storkanonene ønsket å ha nordmannen med i bruddet. – Det der må jeg si var herlig og litt uventet. Jeg kunne nesten ikke tro mine egne øyne der han plutselig forserte opp på siden av feltet og raste av gårde, sa Eurosport-kommentator Andreas Staune-Mittet. – Det er mildt sagt litt utradisjonell Grand Tour-sykling, men det liker jeg veldig godt. Leknessund er en offensiv type, sa kollega Theis Magelssen. Leknessund er nummer åtte i sammendraget i Giroen foran torsdagens etappe. Han har tre og et halvt minutt opp til ledende Geraint Thomas. Den avstanden mener åpenbart de største stjernene at er for liten til at det er aktuelt å la Leknessund få sjansen i et brudd. (NTB)

  Overrasket stort

  Kilde: Dagbladet - Sport | Publisert: (onsdag 24. mai 2023 KL:22.53)
  det er bare sju spillere som har like mange assist som målkongen erling braut haaland, som tok et overraskende valg mot brighton. nordmannen tangerte også en legende og fikk mål annullert.

  Haaland overrasket stort

  Kilde: Dagbladet - Sport | Publisert: (onsdag 24. mai 2023 KL:22.53)
  det er bare sju spillere som har like mange assist som målkongen erling braut haaland, som tok et overraskende valg mot brighton. nordmannen tangerte også en legende og fikk mål annullert.


  Kjempeskrell i Roma: Alcaraz tapte for 135.-rangert ungarer

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 15. mai 2023 KL:15.54)
  blivende verdensener carlos alcaraz røk svært overraskende ut i 4. runde av atp 1000-turneringen i roma. fabio marozsan fra ungarn vant i strake sett. marozsan tok det første settet 6-3, mens avgjørelsen i det andre falt etter tiebreak. der ble det ungarsk 7-4-seier etter at alcaraz hadde ledet 4-1. – jeg er veldig glad, men skjønner det ikke helt. dette var drømmen, sa 31-årige marozsan. han er nummer 135 på den siste atp-rankingen. alcaraz er nummer to, men spanjolen inntar i neste uke toppen tross mandagens tap. da går han forbi novak djokovic. borna coric er neste motstander for marozsan i kvartfinalen. (ntb)  Witsel gir seg på det belgiske landslaget

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 12. mai 2023 KL:20.23)
  den belgiske atletico madrid-spilleren axel witsel (34) har spilt sin siste landskamp 15 år etter debuten. spilleren med 130 landskamper opplyser selv om valget på instagram fredag. «etter nøye overveielse, er det med mye følelser jeg har bestemt meg for å slutte på landslaget. det har vært flott å få representere landet mitt de siste 15 årene. nå er tid for å fokusere mer på klubbfotball og familie», skriver han. witsel var en del av lagets om ble nummer tre i vm i 2018. han startet alle kampene da belgia overraskende røk ut i puljespillet i vm i qatar i fjor. han fikk sin landslagsdebut i mars 2008. (ntb)Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »