Hovedsiden

Liten annonse
  avlyst for saltvik pedersen i østerrike

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 29. februar 2024 KL:16.22)
  torsdagens storslalåmrenn i verdenscupen paraalpint ble avlyst på grunn av dårlige forhold i wildschönau. det blir en ny sjanse lørdag. jesper saltvik pedersen ble nummer to i slalåm tirsdag og nummer tre onsdag. torsdag tillot ikke forholdene kjøring i det første av to oppsatte storslalåmrenn. verdenscupuka i østerrike avsluttes etter planen lørdag med storslalåm. også magnus valø balchen er med i wildschönau. det er ikke bare paraalpinistene som slet med gjennomføring av renn torsdag. europacuprennet i alpint for menn i sveitsiske stoos (super-g) ble også avlyst. heller ikke kvinnenes utfortrening i kvitfjell før lørdagens verdenscuprenn kunne gjennomføres. (ntb)

  Vålerenga forsterker med offensiv spiller fra Djurgården

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 29. februar 2024 KL:09.41)
  den svenske 22-åringen tilde lindwall har signert en toårskontrakt med vålerengas kvinnelag i fotball. oslo-klubben bekrefter signeringen i sine kanaler. – det føles veldig bra. jeg har fått et supert inntrykk av klubben og ønsket å ta det neste steget i min karriere. derfor ville jeg komme til vålerenga, sier lindwall i en uttalelse. spilleren som kan bekle flere offensive posisjoner, kommer fra djurgården. der har hun spilt siden hun var seks år. kontrakten hennes var utløpt, hvilket betyr at hun går gratis til vålerenga. sist sesong endte hun med seks mål og en målgivende i den svenske ligaen. totalt har det blitt 128 offisielle kamper for djurgården. lindwall har også flere kamper med det svenske flagget på brystet. – tilde besitter offensive kvaliteter som passer godt inn i vår måte å spille på. hun har en fin profil i forhold til alder, erfaring fra damallsvenskan og yngre landslag. kombinasjonen av dette gjør tilde til en riktig spiller for vålerenga. vi har stor tro på at hun kan fortsette utviklingen sin hos oss, sier sportssjef steinar pedersen. (ntb)

  saltvik pedersen treer i østerrike

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 28. februar 2024 KL:17.03)
  jesper saltvik pedersen ble nummer tre i onsdagens slalåmrenn i verdenscupen paraalpint i wildschönau i østerrike. han greide ikke helt å følge opp tirsdagens 2.-plass samme sted. begge dager ble italienske rené silvestro vinner, onsdag ble nordmannen slått også av nederlandske jeroen kampschreur. pedersen var nummer to etter første omgang, men sjette beste tid i finaleomgangen holdt bare til 3.-plass, 1,81 sekund bak vinneren og 19 hundredeler bak toeren. magnus valø balchen kjørte ut begge dager. (ntb)
  sverre lunde pedersen legger opp: – jeg er veldig stolt

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 28. februar 2024 KL:12.02)
  det forteller sverre lunde pedersen til nrk. nyheten ble offentliggjort i en pressemelding fra norges skøyteforbund tidligerte onsdag. skøyte-vm allround arrangeres i inzell 9.-10. mars. det blir 31-åringens siste konkurranse. – det er veldig spesielt. prosessen til å ta en avgjørelse var det vanskeligste. men nå når jeg har bestemt meg for det, føles det riktig. nå gleder jeg meg til å gyve løs på det siste løpet i inzell, sier lunde pedersen til nrk. nordmannen har 21 internasjonale mesterskapsmedaljer, 47 pallplasser i world cup og 16 nm-gull. vm-gullet fra 2019 og ol-gullene fra 2018 og 2022 står igjen som de store høydepunktene i hans karriere. – jeg føler jeg har opplevd alt. fra de dypeste bunnene til de høyeste toppene. jeg har oppnådd alt jeg ønsker på skøytebanen, oppnådd drømmene mine. jeg er veldig stolt, sier lunde pedersen. etter 15 år på toppnivå setter han punktum. – det har vært en veldig vanskelig avgjørelse å ta, men det faller til slutt på at jeg ikke har den nødvendige motivasjonen og sulten til å gjennomføre den kvaliteten i treningen som jeg ønsker. det mangler litt på den siste gnisten til å jage nye mål og tider på isen, sier lunde pedersen. han ønsker også å ta større hensyn til familien hjemme. han er gift med ingunntrædal-lunde og sammen har de sønnen svein.
  Norges tropp til VM sprint og allround klar

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 27. februar 2024 KL:16.25)
  ragne wiklund er blant norske skøyteløpere som skal på isen under vm sprint og allround i tyske inzell i mars. wiklund slet med sykdom i tiden før vm i calgary tidligere i februar. der ble det ingen medalje på oslo-jenta som hadde levert en knallsterk sesong før det. i tyskland får hun nye muligheter når hun stiller opp i allround-vm. i sprint er bjørn magnussen en av de norske deltakerne. han tangerte håvard lorentzens norske rekord på 500 meter i vm nylig. den rekorden lyder på 34,28. mesterskapet går fra 7.-10. mars. sprint, kvinner: martine ripsrud (stange), julie samsonsen (fana). menn: håvard lorentzen (fana), bjørn magnussen (falken). allround, kvinner: ragne wiklund (aktiv), sofie karoline haugen (sandefjord), aurora løvås (nord-odal). menn: hallgeir engebråten (nord-odal), sander eitrem (nord-odal), sverre lunde pedersen (fana). (ntb)


  Forfang med solid svev i Tyskland – kjemper om pallplass

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 25. februar 2024 KL:16.52)
  johann andré forfang er igjen med i kampen om en topplassering i skiflygingsrennet i oberstdorf. tromsø-hopperen landet på 220 meter i 1. omgang og er nummer sju foran finaleomgangen. det skiller 15,7 poeng opp til leder ryoyu kobayashi, mens han har 4,9 poeng opp til tredjeplassen. marius lindvik fikk også til et godt hopp søndag med 219 meter. halvor egner granerud landet på 208 meter. kristoffer eriksen sundal hoppet 202,5 meter og er trygt med videre til finalen. robin pedersen hoppet 192,5 meter og kom seg akkurat med i finaleomgangen. sindre ulven jørgensen røk ut i 1. omgang med et svev på 187 meter. slovenske timi zajc vant lørdagens renn foran landsmann peter prevc. sistnevnte uttalte tidligere i februar at årets sesong blir hans siste som aktiv skihopper. (ntb)

  Bekrefter hopplaget til Oberstdorf

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 21. februar 2024 KL:10.10)
  norge sender halvor egner granerud, marius lindvik, johann andré forfang, kristoffer eriksen sundal, sindre ulven jørgensen og robin pedersen til verdenscuprennene i oberstdorf. det bekrefter norges utstyrssjef magnus brevig til nrk. laget er det samme som lå ute en liten stund tirsdag, men som senere ble fjernet fra skiforbundets sider. de seks hopperne reiste til tyskland onsdag, uten landslagstrener alexander stöckl eller sporssjef clas brede bråthen.


  Norge tok VM-sølv på lagtempo:– Ikke fornøyde

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 16. februar 2024 KL:21.22)
  det var italia som kunne slippe jubelen etter å ha vunnet vm-gull i lagtempo, i calgary, canada. sander eitrem, sverre lunde pedersen og peder kongshaug gikk norge inn til sølv, litt over sekundet bak italienerne. – vi er ikke fornøyde med sølv, men lagtempo har et tøft nivå. vi må opp i ringa, sier sverre lunde pedersen til nrk etter løpet. usa var på forhånd sett på som norges største konkurrent i fredagens løp, men det var hjemmelaget canada som hadde den beste tiden da norge og italia skulle avslutte konkurransen. dessverre for norge ble italienerne for sterke med tiden 3.35,00, mens norge fikk tiden 3.36,07. canada endte på tredjeplass med 3.36,72. det var flere som hadde spådd ny verdensrekord før dagens lagtempo, men der innfridde ingen av nasjonene. italias tid var snaue to sekunder bak verdensrekorden som ble satt av usa tidligere i år. fra før av har norge to sølv (2016, 2019) og tre bronse i vm-sammenheng. resten av skøyte-vm enkeltdistanser kan du se og følge på nrk.

  Norge tok VM-sølv på lagtempo i Calgary

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 16. februar 2024 KL:21.22)
  det var italia som kunne slippe jubelen etter å ha vunnet vm-gull i lagtempo, i calgary, canada. sander eitrem, sverre lunde pedersen og peder kongshaug gikk norge inn til sølv. sekundet bak italienerne. usa var på forhånd sett på som norges største konkurrent i fredagens løp, men det var hjemmelaget canada som hadde den beste tiden da norge og italia skulle avslutte konkurransen. det norske laget var bestående av sander eitrem, peder kongshaug og sverre lunde pedersen. fra før av har norge to sølv (2016, 2019) og tre bronse i vm-sammenheng. den tredje bronsen ble tatt i fjor av allan dahl johansson, peder kongshaug og sverre lunde pedersen under vm i heerenveen.


  jesper saltvik pedersen kjørte ut i sapporo

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 15. februar 2024 KL:16.17)
  verdenscupuka i paraalpint i japan fikk ikke avslutningen jesper saltvik pedersen håpet. han kjørte ut i slalåm torsdag. nordmannen innledet rennene i japan med seier i storslalåm lørdag. så ble det femte- og sjetteplass i de to første slalåmrennene før han torsdag kjørte ut i 1. omgang i jakt på en god avslutning av uka. også magnus valø balchen kjørte ut i 1. omgang, og det ble dermed ingen norske plasseringer i det siste sapporo-rennet. rené de silvestro fra italia vant klassen for sittende. neste verdenscuprenn er i østerrikske hopfgarten i slutten av måneden. (ntb)

  jesper saltvi pedersen kjørte ut i sapporo

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 15. februar 2024 KL:16.17)
  verdenscupuka i paraalpint i japan fikk ikke avslutningen jesper saltvik pedersen håpet. han kjørte ut i slalåm torsdag. nordmannen innledet rennene i japan med seier i storslalåm lørdag. så ble det femte- og sjetteplass i de to første slalåmrennene før han torsdag kjørte ut i 1. omgang i jakt på en god avslutning av uka. også magnus valø balchen kjørte ut i 1. omgang, og det ble dermed ingen norske plasseringer i det siste sapporo-rennet. rené de silvestro fra italia vant klassen for sittende. neste verdenscuprenn er i østerrikske hopfgarten i slutten av måneden. (ntb)

  lunde pedersen står over vm-distanse

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 14. februar 2024 KL:21.38)
  sverre lunde pedersen blir ikke å se på torsdagens 5000 meter i vm enkeltdistanser på skøyter. det bekrefter veteranen selv og landslagstrener bjarne rykkje til nrk onsdag, etter at lunde pedersen har hatt sykdomstrøbbel inn mot mesterskapet. inn på det norske laget kommer kristian gamme ulekleiv. i tillegg skal også sander eitrem og hallgeir engebråten gå distansen. lunde pedersen er en sentral brikke i det norske lagtempolaget som skal i aksjon fredag. du kan se alt fra mesterskapet på nrk!

  skuffende sjetteplass på saltvik pedersen i sapporo

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 14. februar 2024 KL:07.00)
  jesper saltvik pedersen kjørte ned til en litt skuffende sjetteplass i slalåm i verdenscupen i sapporo, melder ntb. den seiersvante alpinisten har tatt flere seire i verdenscupen denne sesongen, men har ikke fått det helt til å stemme i japan. saltvik pedersen endte 3,37 sekunder bak vinner og erkerival jeroen kampschreur. nederlenderen vant med 6/100 sekund foran rene de silvestro fra italia. magnus valø balchen, som også konkurrerer i klassen for sittende, endte på sjuendeplass. tirsdag ble det femteplass på saltvik pedersen. torsdag venter nye muligheter for saltvik pedersen og balchen i sapporo.


  saltvik pedersen best i japan

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 10. februar 2024 KL:11.20)
  jesper saltvik pedersen var tilbake på toppen av seierspallen da verdenscupen i paraalpint flyttet til japan lørdag. det lugget litt for den seiersvante nordmannen i de siste verdenscuprennene i europa, men han fikk den beste start på verdenscupuka i sapporo. det ble kjørt storslalåm lørdag, og nordmannen vant klassen for sittende. magnus valø balchen ble nummer seks, mens magnus grasto nilsson ble nummer 12 i klassen for stående. det er nytt storslalåmrenn i sapporo søndag. så skal det kjøres slalåm både tirsdag, onsdag og torsdag. (©ntb)

  Wellinger best i Willingen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 4. februar 2024 KL:18.32)
  andreas wellinger vant søndagens renn i stor bakke på hjemmebane i tyske willingen. wellinger hoppet 149 meter i finaleomgangen og endte med 237,6 poeng. johann forfang fulgte ikke opp lørdagens superrenn og havnet på 14. plass søndag, etter å ha hoppet seg opp syv plasser etter første omgang. – andrehoppet kjentes bra ut. det tar jeg med meg. det er en stor lettelse å være der oppe igjen. jeg tror at jeg kan bite ifra meg mot slutten av sesongen, sa forfang til viaplay. marius lindvik ble beste norske på 5.-plass i søndagens verdenscupkonkurranse i tyske willingen. lindvik endte opp med 226,1 poeng og var 11,5 poeng bak wellinger robert johansson stilte uten bart da han ble nummer 17 og tok sine første verdenscuppoeng for sesongen. robin pedersen endte to plasser lenger bak, mens benjamin østvold ble nummer 28. lørdag ble kristoffer sundal eriksen nummer tre bak forfang. søndag nådde ikke eriksen finaleomgangen. østerrikske daniel tschofenig (2. plass) og stefan kraft (3. plass) var de øvrige på pallen.

Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »