Hovedsiden

Liten annonse  Vålerenga-toget dundrer videre – slo byrival

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 3. juni 2023 KL:15.39)
  vålerenga fortsatte storformen da de møtte lyn til et vaskeekte byderby på ullevaal stadion. blåtrøyene dominerte kampen og vant 2-0 etter scoringer fra olaug tveten og stine ballisager pedersen. dermed forblir vålerenga på toppen av tabellen med en luke på ni poeng ned til rosenborg på 2.-plass.  Norsk stortalent klar for svensk langløpslag

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 30. mai 2023 KL:10.12)
  i begynnelsen av mai ble marthe kristoffersen hentet inn som sportssjef for det svenske langløpslaget team eksjöhus. tirsdag bekrefter de at de henter det norske stortalentet milla grosberghaugen andreassen til lagets akademi. 17-åringen imponerte stort i vinter, med tre gull og ett sølv i junior-vm. hun ble også nummer fire, fem og seks i senior-nm på henholdsvis 5 kilometer, sprint og 10 kilometer. – det er en spennende utfordring for meg. planen er ikke klar, men jeg håper jeg ikke bare skal være med å trene med dem i perioder, men også være med på noen konkurranser med team eksjöhus. jeg synes det er moro med litt lengre renn, spesielt i klassisk, sier andreassen i en pressemelding. 17-åringen blir én av fem løpere i lagets akademi. i tillegg er det fire kvinner og fire menn på seniornivå. fem av de er nordmenn i magnis smedås, morten eide pedersen, eirik sverdrup augdal, thomas ødegaarden og vebjørn moen. andreassen er også en del av det norske juniorlandslaget for den kommende sesongen.

  Jon Amund Vold vant brødreduellen – ble nummer tre

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 28. mai 2023 KL:16.24)
  jon amund vold padlet inn til 3. plass i k1 5000 meter under verdenscupen i poznan. storebror eivind vold fulgte på plassen bak. jon amund vold klokket inn på 21.31,67. det var 32,33 sekunder bak den overlegne danske vinneren mads brandt pedersen. portugisiske fernando pimenta ble nummer to, skriver ntb.

  Avslører metodene

  Kilde: Dagbladet - Sport | Publisert: (lørdag 27. mai 2023 KL:10.44)
  morten gamst pedersen i stort dagbladet-intervju om trenerplanene, takknemligheten overfor samboer, hva som fortsatt driver ham som 41 år gammel fotballspiller og hemmeligheten bak hans unike fysikk. samt da han gikk til frisøren og ble sjokkert over hva som ventet ham der.

  Leknessund tett på de beste igjen - falt én plass i sammendraget

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 26. mai 2023 KL:17.30)
  med godt over 5000 høydemetere var fredagens etappe i giro d`italia en av de hardeste etappene i årets giro. før etappen lå andreas leknessund på en åttendeplass og nordmannenn hang med favorittene inn i den siste bakken, opp mot tre cime di lavaredo. der hadde de siste tre kilometerne 12,7 prosent i gjennomsnittlig stigning, og med snaut to kilometer igjen måtte leknessund slippe favorittgruppa. nordmannen kjempet imponerende inn mot målstreken, men måtte se at han falt til niendeplass i sammendraget. – han kjører fantastisk. han har ikke trent for å være en sammenlagtrytter på lik linje som topprytterne. hvis dette er det han virkelig vil gjøre de neste ti årene, så tror jeg han har mye moro i vente, sier discoverys ekspertkommentator andreas staune-mittet. etappen ble vunnet av santiago buitrago fra bruddet, mens geraint thomas forsvarte den rosa ledertrøya. thomas leder nå 26 sekunder foran primoz roglic. rittet fortsetter med en bakketempo lørdag, hvor rytterne skal opp stupbratte monte lussari. den siste etappen er en flat etappe med målgang i milano, slik at sammendraget etter alle solemerker vil avgjøres på lørdagens etappe. tidligere er en niendeplass det beste norske sammenlagtresultatet i giro d`italia. den var det tobias foss som sto for i 2021. carl fredrik hagen har det beste norske sammenlagtresultatet i ett av de tre store treukersrittene med en åttendeplass fra vuelta a españa i 2019. de to resultatene og dag erik pedersens tiendeplass i giro d`italia i 1984 er de eneste gangene en norsk rytter har endt topp ti sammenlagt i de store treukersrittene.

  Fullt kaos

  Kilde: Dagbladet - Fotball | Publisert: (torsdag 25. mai 2023 KL:07.31)
  det er helt sikkert flere måter å behandle slike saker på, sier ansvarlig i nff trøndelag om den spesielle situasjonen som oppsto for morten gamst pedersen (41) og co.
  Dansk stjerne trekker seg fra Giro d`Italia

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 19. mai 2023 KL:10.18)
  den danske sykkelrytteren mads pedersen har blitt nødt til å tekke seg fra giro d`italia grunnet sår hals og luftveisinfeksjon. det bekrefter laget hans, trek-segafredo, i en melding på twitter fredag. – mads hadde en trøblete natt med hoste. han våknet i morges med sår hals og luftveisinfeksjon og er ikke i stand til å fortsette rittet. god bedring, mads, heter det i uttalelsen. pedersen er den 41. rytteren som bryter årets utgave av det italienske treukersrittet. fra før har stjerner som remco evenepoel, aleksandr vlasov og tao geoghegan hart måttet kaste inn håndkleet av forskjellige årsaker. (ntb)

  Leknessund tangerer legende - beholder ledertrøya

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 11. mai 2023 KL:17.13)
  andreas leknessund fikk en kontrollert reise i hovedfeltet på torsdagens etappe i giro d`italia. dermed er han klar for nok en dag i den rosa ledertrøya. nordmannen fortsetter å imponere i rittet og tangerer legendariske knut knudsen når han fredag sykler sin tredje giro-etappe som sammenlagtleder. knudsen var inntil i år den eneste nordmannen som har ledet det prestisjetunge treukersrittet. leknessund og dsm-laget satt godt posisjonert i hovedfeltet og kunne kontrollere inn til forlenget ledelse for den 23 år gamle tromsøværingen. etappen endte med at et brudd ble kjørt inn bare et par hundre meter før mål, og dansken mads pedersen vant i spurten. (ntb)

  Matthews spurtet til seier i Giroen – kjempesterk Bystrøm nummer seks

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 8. mai 2023 KL:17.22)
  michael matthews hadde størst fart på de siste meterne og vant den 3. etappen av giro d`italia mandag. sven erik bystrøm viste superform. den 216 kilometer lange etappen fra vasto til melfi var relativt flat, men to tøffe stigninger sørget for at de fleste spurterne havnet i store vanskeligheter i god tid før seierskampen skulle avgjøres. på de siste hundre meterne med slak motbakke var danske mads pedersen og australske matthews ikke uventet de to sterkeste. sistnevnte tok seieren. sven erik bystrøm satt fint plassert i fronten inn mot mål. til slutt spurtet han inn til en sterk sjetteplass. – det er kanongodt. sjetteplass i en spurtavslutning som dette er noe av det bedre vi har sett av bystrøm i en grand tour på en stund, sa eurosport-kommentator theis magelssen. (ntb)

Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »