Hovedsiden

Liten annonse
  viktig pellegrino-scoring da earthquakes snudde til seier

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 12. mai 2024 KL:10.54)
  amahl pellegrino scoret det første målet for san jose earthquakes da de snudde 0-2 til 3-2-seier borte mot colorado rapids i mls. det var en særs viktig trepoenger for san jose, som kjemper i bunnen av mls` western conference. laget har bare tatt ti poeng på tolv kamper og ligner ikke en sluttspillkandidat. (ntb)


  pellegrino lurte stjernekeeper lloris – scoret sesongens andre i mls

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 5. mai 2024 KL:10.27)
  amahl pellegrino er for alvor i ferd med å få fart på karrieren i major league soccer. lørdag rundet han tidligere tottenham-keeper hugo lloris og scoret for san jose earthquakes. pellegrinos fulltreffer bidro til at laget hans beseiret los angeles fc med 3-1. den tidligere bodø/glimt-yndlingen satte inn 2-0-målet i kampen ti minutter ut i annen omgang. etter en strålende pasning av argentineren cristian espinoza kom pellegrino alene med los angeles-keeper lloris. nordmannen rundet sisteskansen og trillet ballen i nettet. pellegrinos scoring var hans andre for sesongen. 33-åringen startet lørdagens kamp til venstre i earthquake-angrepet. han ble byttet ut etter 69 minutters spill. (ntb)

Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »