Hovedsiden

Liten annonse
  Norsk trener hentes fra Kina

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 23. mai 2023 KL:12.00)
  kristian bjune sveen (31) er ansatt som ny trener på regionslaget for langrenn team elon innlandet. det bekreftes i en pressemelding. sveen har tidligere jobbet som langrennstrener for juniorlaget til liechtenstein, fem år som provins- og landslagstrener i kina, i tillegg til engasjement i klubber hjemme i norge. – med sin brede, internasjonale erfaring, solide bakgrunn og kompetanse, ser vi frem til å få kristian inn på laget vårt, sier styringsgruppeleder torbjørn broks pettersen i team elon innlandet. team elon innlandet er et av fem regionslag under norges skiforbund.

  Synne Skinnes Hansen forlater Rosenborg i sommer

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 22. mai 2023 KL:10.51)
  synne skinnes hansen (27) gir seg i toppserieklubben rosenborg når kontrakten hennes utløper til sommeren. rbk.no skriver at angrepsspilleren er enig med en ikke navngitt klubb utenfor landets grenser. – det er alltid trist å miste spillere som bidrar slik som synne. men det er også et kvalitetstegn at spillere kan utvikle seg hos oss. synne har vært god for oss og er en helprofesjonell utøver som vi ønsker lykke til videre, sier sportslig leder mads pettersen. 27-åringen signerte for rosenborg foran 2021-sesongen. da kom hun fra svenske linköping. synne skinnes hansen har 27 landskamper fra norge siden 2016. (ntb)

  Vålerenga befestet serieledelsen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 21. mai 2023 KL:18.41)
  vålerenga fosser fram i toppserien. søndag ettermiddag slo de stabæk 2–0 på nadderud. ingibjörg sigurdardóttir headet inn det første målet 26 minutter ut i kampen. det andre målet kom etter 49 minutter, da en uheldig selma pettersen satte ballen i eget nett etter en corner. vålerenga står med ni seirer og to uavgjorte kamper, og er ubeseiret så langt i sesongen. dermed topper de tabellen seks poeng foran rosenborg, som riktig nok har en kamp mindre spilt.

  Ishockeyforbundet vedtok støtte til Al-Samarai

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 15. mai 2023 KL:10.45)
  norges ishockeyforbund stiller seg som ventet bak innstillingen av zaineb al-samarai som ny idrettspresident. det kommer fram i en pressemelding. nihf var en av flere som foreslo al-samarai som presidentkandidat, og nylig ble hun innstilt av flertallet i valgkomiteen i norges idrettsforbund. tre av ti komitémedlemmer ønsket å ha med berit kjøll videre som idrettens øverste sjef. ishockeyen mener tiden er inne for et skifte. – jeg har behov for å si at berit kjøll har fremstått tydelig, og har fått viktige gjennomslag, på vegne av norsk idrett gjennom både pandemien og strømkrisen, sier ishockeypresident tage pettersen og fortsetter: – norsk idrett har på den andre siden de siste årene hatt utfordringer knyttet til manglende åpenhet og flere saker som er blitt håndtert på en måte som har utfordret omdømmet til idrettsorganisasjonen. vi tror, som valgkomiteens flertall, at al-samarai nå vil være den rette til å samle norsk idrett og stake ut kursen videre. (ntb)

Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »