Hovedsiden

Liten annonse
  Nytt stjernefall i Wimbledon – verdenstoeren feid ut

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 8. juli 2024 KL:06.13)
  coco gauff greide heller ikke i år å ta seg til kvartfinale i wimbledon-turneringen i tennis. svært mange av de toppseedede kvinnene er allerede ute. gauff røk 4-6, 3-6 for sin amerikanske landsvenninne emma navarro. tidligere i år tok verdenstoeren seg til semifinale i både australian open og roland-garros, men feilet nok en gang med å ta seg forbi wimbledons 4. runde. det er kun to spillere igjen av dem som var seedet i topp ti før grand slam-turneringen startet: jelena rybakina (kasakhstan) og jasmine paolini (italia). lørdag forsvant verdensener og førsteseedede iga swiatek ut i 3. runde. polakken ble slått av kasakhstanske julia putintseva. (ntb)

  Lewandowski ødela for Frankrike – gruppeseieren glapp

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 25. juni 2024 KL:19.55)
  kylian mbappés comeback-scoring var ikke nok og frankrikes stjernegalleri må nøye seg med andreplass i gruppa etter 1-1 mot polen. – det er ikke imponerende, det frankrike har vist, fastslo tv 2-ekspert solveig gulbrandsen. mbappé showet lenge, men uten å sette ballen i nettet. men da ousmane dembélé gikk i bakken i sekstenmeteren var han sikker. frankrike fikk tildelt straffe og mbappé satte ballen sikkert i nettet. han feiret med å fjerne den mye omtalte maska. målet var for øvrig mbappés første em-scoring noensinne. det skulle senere bli noe dramatisk. polen fikk straffespark etter en var-sjekk, men superspiss robert lewandowskis straffe ble reddet mesterlig. polakken var kjapp på å påpeke at keeper maignan var for tidlig ute, noe dommerteamet var enige i. dermed skulle straffen tas på nytt. – det der var flaks for lewandowski, for det var ingen god straffe, kommenterte gulbrandsen. men senere skulle polakken være både god og heldig. han ventet og ventet på keeperens første bevegelse. maignan gikk riktig vei, men barcelona-spissen satte ballen likevel i nettet via stolpen. det betyr at østerrike og frankrike er sikret avansement, men nederland ligger også svært godt an til å gå videre som gruppetreer.
  Polen ble herjet med – trolig ute av EM

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 21. juni 2024 KL:19.54)
  robert lewandowski-comeback hjalp ikke for polen, som tapte 1-3 mot østerrike til slutt. det betyr at det må et mirakel til for at polakkene skal ta seg videre til åttedelsfinalen i tyskland. – jeg tror rangnick legger seg i kveld og er utrolig fornøyd med spillerne sine og hvordan de har opptrådd, sa tv 2s yaw ihle amankwah om østerrike og deres trener. begge lag hadde en viktig kamp foran seg ettersom de tapte sine åpningskamper. det var østerrike som startet klart best og satte inn et voldsomt press fra start. det skulle også betale seg i form av en scoring. det var gernot trauner som stanget østerrikerne i ledelsen etter et hardt innlegg fra venstrekanten. østerrike fortsatte å presse, men polen var etter hvert mer og mer med i kampen. etter halvtimen spilt dukket krzystof piatek opp på en retur og satte ballen enkelt i mål. etter timen spilt fikk polakkene endelig se stjerna robert lewandowski på banen igjen, men det fikk ingen umiddelbar effekt. for kort tid etter banket christoph baumgartner ballen i nettet etter å ha gjort et sugende løp inn i boksen. vondt skulle bli til verre for polen. marcel sabitzer ble felt av keeper wojciech szczesny og østerrike fikk tildelt et straffespark. marko arnautovic var sikker fra ellevemeteren og satte inn 3-1. med det har polen null poeng etter to kamper og de møter frankrike i siste kamp i gruppespillet. den må helst vinnes med flere mål om det skal være noe håp.

  To norske bronse i padle-EM – Virik og Øritsland satt i begge båter

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 15. juni 2024 KL:13.48)
  maria virik og hedda øritsland vant to bronse i padle-em i ungarn lørdag, i k2 1000 meter og sammen med anna slettsjøe og kristine amundsen i k4 500 meter. først ble den norske fireren nummer tre med tiden 1.37,151. norge endte 1,983 sekunder bak hjemmehåpet og gullvinner ungarn. polen tok sølvet 0,7 sekunder foran norge, som igjen hadde vel tre tideler til gode på spania. det var norges første medalje i mesterskapet i szeged. noen timer senere ble virik og øritsland nummer tre i k2 1000 meter. de padlet inn til tiden 3.56,081 og var 1,063 sekund bak noema pupp og sara fojt i den ungarske vinnerbåten. de to satt også i fireren som vant gull tidligere på dagen. den norske duoen endte 0,136 sekund bak den svenske sølvbåten, men det var god margin til ungarn på fjerdeplass. tidligere lørdag padlet gunnar eide og amund vold seg inn til 2.-plass i b-finalen i k2 500 meter. den norske båten endte tre tideler bak polakkene wojciech pilarz og wiktor leszczynski. eide og vold ble nummer fem på 1000 m lørdag. amundsen ble nummer åtte i b-finalen på k1 500 meter. hun endte også på åttendeplass i semifinalen og fikk dermed en reserveplass til b-finalen. der fikk hun slippe til, men det ble ikke det store resultatet. maria virik og amund vold skal søndag padle k1 5000 meter, som avslutter mesterskapet i szeged. (ntb)

  Tok bronse i padle-EM

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 15. juni 2024 KL:13.48)
  maria virik, anna slettsjøe, hedda øritsland og kristine amundsen kunne juble for bronse på k4 500 meter under padle-em i ungarn lørdag. den norske båten endte 1,9 sekunder bak hjemmehåpet og gullvinner ungarn. polen tok sølvet 0,7 sekunder foran norge. det var norges første medalje i mesterskapet i szeged. tidligere lørdag padlet gunnar eide og amund vold seg inn til annenplass i b-finalen på k2 500 meter. den norske båten endte tre tideler bak polakkene wojciech pilarz og wiktor leszczynski. eide og vold ble nummer fem på 1000 m lørdag. amundsen ble nummer åtte i b-finalen på k1 500 meter. hun endte også på åttendeplass i semifinalen og fikk dermed en reserveplass til b-finalen. der fikk hun slippe til, men det ble ikke det store resultatet. hun fikk opp tiden 2.03,389 og endte 3,73 sekunder bak den franske vinneren manon hostens. virik og øritsland skal senere lørdag i aksjon i finalen på k2 1000 meter. (ntb)

Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »