Hovedsiden

Liten annonse


  Tar grep mot banestorming

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: Igår. - (fredag 20. mai 2022 KL:18.30)
  englands fotballforbund (fa) går i rette med banestormingen som har bredt om seg på fotballarenaer i landet den siste tiden. forbundet truer med sanksjoner. i en uttalelse på sitt nettsted beskriver fa dette som «antisosial oppførsel» og slår fast at samtlige tilfeller er under etterforskning. forbundet sier også at det vil se på mulige regelendringer for å slå ned på fenomenet. – fotballarenaer skal alltid være et trygt sted for alle, og disse hendelsene er fullstendig uakseptable. det er ulovlig å ta seg inn på banen på alle arenaer, og disse bruddene setter spillere, tilhengere og andre involverte i fare. det kan ikke fortsette, skriver fa. det har vært gjentatte tilfeller av at publikum har tatt seg inn på banen den siste tiden, sist torsdag da everton berget plassen i premier league med 3-2-seier over crystal palace og da port vale tok seg til opprykksfinale med straffeseier mot swindon. flere ganger har det vært voldshendelser i tumultene.

  Norwich bekrefter: Normann ferdig i klubben

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: Igår. - (fredag 20. mai 2022 KL:18.24)
  nedrykksklare norwich melder på sitt nettsted at mathias normann og tre andre innleide spillere skal tilbake til sine klubber etter helgens serieavslutning. den norske landslagsspilleren har vært i premier league-klubben på en leieavtale fra russiske rostov. norwich er for lengst dømt til nedrykk, og før serieavslutningen mot tottenham melder klubben om spillere som forsvinner ved sesongslutt. – vi kan bekrefte at innleide billy gilmour, brandon williams, ozan kabak og mathias normann vender tilbake til sine respektive klubber etter søndagens kamp, står det. klubben vinker også farvel til åtte spillere på utgående kontrakt, deriblant lukas rupp og josip drmic. for normanns del er det høyst usikkert om han noen gang slutter seg til rostov igjen. han har sagt til tv 2 at han ikke ønsker å vende tilbake til russland.

  Fyrer løs mot eksperten: – Vask munnen din

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: Igår. - (fredag 20. mai 2022 KL:11.51)
  everton sikret torsdag kveld plassen i premier league og feiringen tok helt av på merseyside. men følelsene var også i sving på sosiale medier der eksperten og tidligere liverpool-kaptein jamie carragher havnet i ordkrig med everton-stjernen richarlison. – i hver everton-kamp jeg ser faller han (richarlison) tre eller fire ganger som om han har en alvorlig skade før han bare reiser seg opp! det handler ikke om å få en straffe eller frispark, men å late som han er skadet når han ikke er der, tvitret carragher. han slettet senere meldingen, men brasilianeren hadde allerede fått med seg ordene til liverpool-legenden, og fyrte tilbake: – vask munnen din før du snakker om meg og everton. jeg respekterer deg ikke. noe som tydeligvis ble tatt godt imot av carragher. – jeg liker faktisk dette, svarte han fredag morgen.

  Vieira anklages for å ha sparket supporter

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: Igår. - (fredag 20. mai 2022 KL:07.03)
  crystal palace-manager patrick vieira skal angivelig ha sparket til en everton-supporter etter den dramatiske kampen i premier league torsdag. everton-tilhengerne stormet banen ved to anledninger i oppgjøret som laget til slutt vant 3-2 og med det holdt seg i ligaen. da kampen ble blåst av befant vieira seg plutselig midt i folkemengden, og tv-bilder viste at flere fans konfronterte og plaget franskmannen på banen. en person holdt telefonen sin opp mot fjeset til vieira, før treneren snudde seg og skal ha sparket vedkommende i beinet. supporteren gikk så i bakken, ifølge the athletic. vieira ville ikke kommentere saken etterpå. – jeg har ingenting å si om det. (ntb)


  Everton sikret plassen etter enorm snuoperasjon – stormet banen to ganger

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 19. mai 2022 KL:22.48)
  euforiske everton-supportere stormet banen hele to ganger da everton sikret plassen i premier league etter 3-2-seier over crystal palace. når det nærmet seg slutt stod det fremdeles 2-2 på resultattavla, men fem minutter før ordinær tid satte dominic calvert-lewin inn 3-2. da stormet et mindretall av everton-fansen inn på banen – noe prematurt. banestormingen gjorde at det ble lagt til hele syv minutter, men everton holdt unna i sluttminuttene. og da dommeren endelig blåste i fløyta strømmet fansen inn på banen. det var først crystal palace som tok ledelsen i kampen. jean-philippe mateta nikket inn 1-0-målet halvveis inn i første omgang. ikke mange minuttene senere la jordan ayew på til 2-0. snuoperasjonen til everton startet første i andre omgang. michael keane skapte nytt håp da han reduserte til 1-2 etter 54 minutter. richarlison utlignet til 2-2 i det 75. minutt, før da calvert-lewin satte inn seiersmålet like før slutt.  Langtidsskade for Villa-stopper Konsa

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 18. mai 2022 KL:16.57)
  aston villa-midtstopper ezri konsa er ute i inntil fire måneder etter å ha blitt skadd i helgens premier league-kamp mot crystal palace. det opplyser manager steven gerrard foran torsdagens hjemmekamp mot burnley. konsa går glipp av de to siste seriekampene og muligens også starten på neste sesong. – ezri konsa har vært til undersøkelse, og det er bekreftet at han har en kneskade. han er ute i inntil 16 uker. det er ikke det verste tidspunktet om man først skal få en skade, for han går ikke glipp av så mye fotball, sier gerrard. villa ligger på 14.-plass i premier league, men har mulighet til å klatre noen plasser torsdag kveld.

  Berges lagkamerat overfalt etter Forest-tapet – mann pågrepet

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 18. mai 2022 KL:07.57)
  sheffield united-kaptein billy sharp ble overfalt da nottingham forest-fansen stormet banen etter kvalifiseringskampen tirsdag. nottingham forest vant på straffesparkkonkurranse, og supporterne feiret vilt. sharp sto ved sidelinjen da han ble «løpt ned» og skallet til av en supporter. sheffield united-manager paul heckingbottom sa at sharp trengte noen sting etter hendelsen. – en av våre spillere har blitt angrepet. han er sjokkert, blør og er sint, sa heckingbottom. politiet i nottinghamshire opplyste onsdag morgen at en mann er mistenkt. – en 31 år gammel mann er pågrepet og mistenkt for overgrep i forbindelse med denne hendelsen. han forblir i varetekt og blir avhørt, sa paul hennessy i nottingham-politiet til sky sports. sheffield united rykket i fjor ned etter to sesonger i premier league. drømmen om en umiddelbar retur ble knust på city ground for sander berge og resten av klubben. nottingham forest på sin side møter huddersfield 29. mai til kamp om en premier league-plass. (ntb)  PL-håpet sluknet for Berges lag etter straffedrama

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 17. mai 2022 KL:23.37)
  comebacket til sander berge og sheffield united var ikke nok til å klå nottingham forest i opprykksjakten. 29. mai spiller forest om premier league-plass. det skjer mot huddersfield på wembley i det som ofte kalles «fotballens mest verdifulle kamp». vinneren er garantert over 1 milliard kroner i inntekter. tirsdag snudde sheffield united 0-1 til 2-1 i nottingham. dermed sto det 3-3 sammenlagt, men i straffesparkkonkurransen feilet gjestene. der åpnet de med to strake bom før berge scoret på deres tredje forsøk. forest vant straffedramaet 3-2. berge markerte seg i begge kampene mot forest med scoring lørdag og assist tirsdag, men bidraget holdt ikke. brannan johnson tok vertene effektivt foran etter snaut 20 minutter. den unge waliseren scoret på forests første sjanse etter en gnistrende åpning fra gjestene. johnson gjorde som sin far david for 19 år siden og noterte mål for nottingham-klubben i begge opprykkskampene i semifinalen. også den gang var det mot sheffield united. rett etter hvilen bidro berge med å tenne «blades»-håpet. han slo lavt inn forut for morgan gibbs-whites utligning. snaut 20 minutter senere fikset john fleck 2-1 for gjestene, og duellen måtte ut i ekstraomganger. (ntb)

  Liverpool-stjerner mister viktig kamp

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 17. mai 2022 KL:12.58)
  liverpool-manager jürgen klopp kunne mandag kveld bekrefte at både mohamed salah og virgil van dijk mister den viktige bortekampen mot southampton tirsdag. fra før er også midtbanegeneral fabinho ute av kampen med sin skade (hamstring). både salah (lyske) og van dijk (kne) ble byttet ut underveis i fa-cupfinalen mot chelsea, og blir ikke klar til premier league-møtet tirsdag kveld, opplyser manager klopp. han sikter på at duoen vil være tilbake i troppen igjen til siste serierunde mot wolverhampton til helgen, samt mesterligafinalen mot real madrid 28. mai. – de er begge ok. målet er at det vil være involverte igjen til helgen. det ville vært perfekt med tanke på champions league-finalen, sier klopp. – vi er veldig positive. jeg er ganske positiv for wolves-kampen, men de vil ikke være med i morgen, fortsetter han. liverpool har en teorietisk mulighet til å kapre ligagullet fra manchester city i siste serierunde. det forutsetter imidlertid at de slår southampton og wolves, samt at city taper poeng mot steven gerrards aston villa i siste runde. (ntb)

  Arsenal-smell i mesterligakampen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 16. mai 2022 KL:22.59)
  martin ødegaard og arsenal røk 0-2 for newcastle mandag og snublet dermed stygt i kampen om den siste mesterligabilletten i premier league. scoringene som avgjorde kampen kom i annen omgang. etter 56 minutter satte arsenal-midtstopper ben white ballen i eget mål etter et hardt innlegg fra newcastles joelinton. fem minutter før full tid hamret bruno guimarães inn 2-0 etter massivt newcastle-press. ufortjent var det ikke at de tre poengene ble værende igjen på st. james` park. hjemmelaget satte tidlig trykk på arsenal. gjestene fikk aldri festet noe skikkelig grep om kampen, men måtte i stedet tåle en blytung kveld. tapet betyr nemlig at london-rival tottenham har to poeng til gode på arsenal i kampen om fjerdeplassen i premier league foran siste serierunde. dermed kan mesterligadrømmen glippe for martin ødegaard og lagkameratene. det vil naturlig nok være et hardt slag. (ntb)

  Everton i trøbbel etter to raude

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 15. mai 2022 KL:19.29)
  everton såg lenge ut til å berge seg ut av nedrykksstriden i premier league. men med to raude kort tapte dei 2-3 for brentford, og er framleis i fare. dominic calvert-lewin gav heimelaget 1-0, og everton dominerte, før jarrad braintwaithe blei utvist etter 18 minutt. seamus coleman laga sjølvmål, men richarlison gav everton 2-1 på straffe like før pause. etter pause dominerte brentford, og youane wissa og rico henry snudde kampen med to raske mål. i evertons offensiv for utlikning i sluttminutta blei salomon rondon også utvist, og heimelaget måtte avslutte med ni mann. men everton, som har spela på øvste nivå i england sidan 1954, har likevel lagnaden sin i eigne hender. ettersom burnley tapte og leeds spela uavgjort, vil everton vere sikre med ein siger til. dei møter crystal palace onsdag og arsenal søndag.

  City slapp med skrekken etter marerittstart

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 15. mai 2022 KL:16.53)
  west hams jarrod bowen rystet manchester city med to fulltreffere og 2–0 før pause i den neste siste serierunden av premier league. – det er håpløst forsvarsspill av manchester city at de lar det løpet gå gjennom, men det er glitrende avslutning av bowen, kommenterte tv2-ekspert brede hangeland. men pep guardiola brukte pausen godt: jack grealish reduserte til 1–2 fire minutter ut i andre omgang. utligningen til 2–2 kom etter selvmål av vladimir coufal, som stusset inn et frisparkinnlegg fra riyad mahrez med hodet. bowen fikk en gyllen mulighet til å sette sitt tredje mål i 2. omgang, men city slapp med skrekken selv om mahrez bommet på straffespark med fem minutter igjen. nå har de fortsatt alt i sine egne hender med tanke på premier league-tittelen. dersom city hadde tapt kampen, ville de risikert å stå med lik poengsum som liverpool før den siste serierunden neste søndag. da ville målforskjellen kunne spilt en rolle. nå er de sikret seriegull med seier mot aston villa i siste kamp.

  Tottenham med sliteseier mot Burnley – Kanes straffescoring avgjorde

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 15. mai 2022 KL:15.02)
  tottenham la press på arsenal i kampen om den siste mesterligaplassen og vant 1-0 hjemme mot burnley i premier league søndag. harry kane ble matchvinner. med tottenham på jakt etter 4.-plassen som gir spill i neste års mesterliga, og burnley som desperat kjemper mot nedrykk, var det alt å spille for i søndagens oppgjør på tottenham hotspur stadium. tottenham slet med å omsette sjansene i første omgang, men fikk en håndsrekning fra burnley-spiss ashley barnes, som handset i eget felt på overtid av første omgang. det gjorde at kane fikk sende tottenham i ledelsen fra krittmerket. det var alt tottenham trengte for å ta tre viktige poeng. (ntb)

  Tidligere United-stjerne blir trener i Australia

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 15. mai 2022 KL:10.00)
  den mangeårige premier league-spissen dwight yorke er klar for sin første trenerjobb. han overtar macarthur fc i australske a-league. søndag opplyser sydney-klubben at yorke har undertegnet en toårskontrakt som hovedtrener. 50-åringen har tidligere spilt for sydney fc og har dermed kjennskap til australsk fotball. (ntb)

  duplantis innfridde i diamond league-premieren

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 14. mai 2022 KL:19.47)
  Armand Duplantis gjorde seg fortjent til favorittstempelet og vant årets første stavkonkurranse i Diamond League i Doha med et hopp på 6,02 meter. Konkurransen skulle opprinnelig vært avholdt fredag, men sterk vind gjorde at den heller ble flyttet innendørs til dagen etter. Der leverte Duplantis da han tok seg over 6,02 på første forsøk. Før det hadde han greid både 5,71 og 5,81 uten problemer. Hoppet på 6,02 holdt langt på vei til seier. 22-åringen har verdensrekorden i stav på 6,20. Det var han langt unna å klare lørdag. Han forsøkte seg på 6,12, men kom ikke over. (NTB)

  Uavgjort i første omspelkamp

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 13. mai 2022 KL:22.46)
  den første kvalifiseringskampen om opprykk til premier league enda 1-1 mellom luton og huddersfield. daniel sinani gav huddersfield ei tidleg leiing, men sonny bradley utlikna for luton etter ein halv time. returkampen går i huddersfield måndag. i den andre kampen møter sheffield united og nottingham i morgon, med returkamp tysdag. vinnarane møtest i avgjerande oppfykkskamp på wembley.

  Agüero om Haaland: – Håper han scorer mange mål

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 13. mai 2022 KL:14.09)
  tidligere manchester city-spiller sergio agüero roser erling braut haaland og håper nordmannen lykkes i premier league når han flytter dit neste sesong. fredag ble agüero spurt om haaland under en seanse der en statue av argentineren ble avduket utenfor citys stadion. agüero scoret selv 260 mål på 390 kamper for de lyseblå. – han (haaland) er en god spiss. jeg håper han tilpasser seg laget bra, for det er ikke lett å spille i premier league, sa han ifølge bbc. – jeg ønsker ham alt det beste, for nå er jeg manchester city-supporter, og jeg håper at han scorer mange mål. (ntb)

  Oscar Bobb vant Årets spiller på Manchester Citys U23-lag:

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 12. mai 2022 KL:23.13)
  nordmannen oscar bobb har blitt kåret til årets spiller på manchester citys u23-lag. det skriver klubben på sine hjemmesider. 18-åringen ble flyttet opp til u23-laget i fjor sommer og har vist hva han er god for med syv mål og ti målgivende på veien til citys andre strake premier league 2-tittel.  Fabinho mister FA-cupfinalen – kan rekke mesterligafinalen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 12. mai 2022 KL:19.05)
  liverpool-spiller fabinho kan ikke spille lørdagens fa-cupfinale mot chelsea, men han håper å bli klar til mesterligafinalen 28. mai. det sa manager jürgen klopp torsdag. brasilianeren måtte ut med hamstringtrøbbel i første omgang av 2-1-seieren over aston villa tirsdag. han mister både fa-cupfinalen på wembley og liverpools to gjenstående premier league-kamper mot southampton og wolverhampton. klopp sa at fabinho fortsatt er i planene hans til mesterligafinalen mot real madrid om drøyt to uker. (ntb)

  ronaldo månedens spiller i premier league

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 12. mai 2022 KL:12.39)
  cristiano ronaldo (37) er kåret til den beste spilleren i premier league for april. det er andre gang han får utmerkelsen denne sesongen. totalt har manchester united-angriperen mottatt prisen seks ganger. det gjør at han er én pris unna å ha like mange som harry kane og sergio agüero som har flest. ronaldo kjempet om prisen med nathan collins, kevin de bruyne, bruno guimarães, gabriel jesus, son heung-min, thiago og leandro trossard. ronaldo scoret fem mål for united i april.
  Liverpools gullhåp lever etter sterk borteseier

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 10. mai 2022 KL:22.55)
  liverpool vant den viktige bortekampen mot aston villa 2-1 tirsdag kveld og holder liv i gulldrømmen i premier league. med to kamper igjen å spille har liverpool 86 poeng, det samme som manchester city, men rødtrøyene har én kamp mer spilt. i tirsdagens kamp var det villa som tok ledelsen 1-0 ved douglas luiz etter fire minutter. men scoringer av joel matip og sadio mané snudde kampen for gjestene. liverpool har igjen kamper mot southampton (borte) og wolves (hjemme), mens city har igjen wolves (b), west ham (b) og villa (h). sesongen avsluttes 22. mai.


  Klopp om Haaland-overgang: – Setter en ny standard

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 9. mai 2022 KL:23.05)
  liverpool-manager jurgen klopp blir av sky sports spurt om hva han mener om erling braut haalands trolige overgang til manchester city. nordmannen ventes å bli klar for premier league-klubben i løpet av denne uken. – hvis erling haaland drar dit, vil det ikke svekke dem, definitivt ikke. jeg synes egentlig det er snakket nok om denne overgangen. jeg vet det er mye snakk der ute om penger, men denne overgangen vil sette en ny standard, la meg si det slik, sier klopp til kanalen. tidligere har det blitt spekulert i både tyske og engelske aviser at haaland skulle tjene over 700.000 pund i uka, klart mest av alle city-spillerne. men ifølge fabrizio romano, verdens mest anerkjente reporter på internasjonale overganger, vil nordmannens lønn ligge på 375.000 pund i uka, cirka det samme som superstjernen kevin de bruyne. ifølge flere aviser, deriblant bild, selges haaland til city for 75 millioner euro (750 millioner kroner) på grunn av en avtalt klausul i kontrakten med dortmund. ifølge fabrizio romano ligger klausulen nærmere 60 millioner euro. klopp er ikke bekymret for at city ser ut til å bli enda bedre med haaland på laget. – jeg signerte en ny kontrakt vel vitende om at city ikke ville slutte å utvikle seg, sier han.

  Historisk dårlig sesong

  Kilde: Dagbladet - Sport | Publisert: (mandag 9. mai 2022 KL:12.24)
  etter ydmykelsen mot brighton har manchester united levert sin svakeste premier league-sesong noensinne. både ole gunnar solskjær og ralf rangnick har forsøkt seg bak spakene denne sesongen uten hell.

Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »