Hovedsiden

Liten annonse

  Gladnyhet for United foran skjebnekamp: To stjerner tilbake i trening

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: Igår. - (tirsdag 28. november 2023 KL:11.34)
  den skadeplagede manchester united-duoen rasmus højlund og antony deltok på tirsdagens trening foran mesterligamøtet med galatasaray. danske højlund og brasilianske antony var ikke med i kamptroppen til søndagens premier league-møte med everton som følge av skadetrøbbel. nå peker ting i retning av at duoen er aktuell for spill i onsdagens oppgjør i tyrkia. der har united presset på seg. old trafford-klubben ligger sist på tabellen i gruppe a etter fire spilte kamper. samtidig skiller det kun ett poeng opp til andreplasserte fc københavn. bayern münchen topper etter fire strake seirer. united har tre strake seirer i premier league. (©ntb)

  premier league-manager freser: – hva er vitsen med var?

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: Igår. - (tirsdag 28. november 2023 KL:11.13)
  Wolves-manager Gary O`Neil var mektig forbannet etter at det ene poenget mot Everton røk på overtid mandag. Han fyrte løs mot VAR. – Hva er vitsen med VAR? Spurte Wolves-sjefen etter at et sent straffespark ga 2-3-tap. VAR-dommerne sendte kampleder Michael Salisbury ut på sidelinjen for å se på situasjonen som resulterte i straffesparket som avgjorde kampen. Salisbury bedømte i utgangspunktet ikke episoden til å være en forseelse, men ombestemte seg etter å ha sett reprisen. Tidligere i omgangen hadde hvert av lagene fått et straffespark. – Jeg synes ikke VAR har vært til hjelp for fotballen, sa manager O`Neil etterpå. – Jeg mener dommeren ville ha gjort en bedre jobb på egen hånd. Jeg tror ikke VAR hjalp ham, men det var faktisk til hinder for ham, la han til. Han mener kontakten mellom Wolves-spiller Joao Gomes og Fulhams Harry Wilson, som ledet til det siste straffesparket, var minimal og ikke nok til å blåse. O`Neil opplyser at han snakket med dommer Salisbury etter kampen. Der skal sistnevnte ha innrømmet at det første straffesparket trolig ikke burde blitt idømt. – Det hjelper ikke meg. Det hjelper heller ikke alle supporterne som hadde reist hele denne veien for å se på laget. Det hjelper ikke spillerne som føler seg frustrerte igjen, sa O`Neil. – Jeg har hatt en skikkelig voksensamtale med ham (Salisbury), og jeg prøvde å holde meg rolig. Jeg er ikke sint på noen, la han til. O`Neil er ingen VAR-tilhenger. – Det kan ikke være sånn, med all teknologien som finnes og i den største ligaen i verden, at vi gjør så mange feil. Det kan ikke være greit, sa Wolves-sjefen. Han hevder han hele tiden har vært VAR-tilhenger, men at det endret seg mandag. (©NTB)

  Finsk langrennsveteran (45) gjør oppsiktsvekkende comeback

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: Igår. - (tirsdag 28. november 2023 KL:10.02)
  den finske langrennsveteranen riitta-liisa roponen har ikke gått verdenscup siden 2021. kommende helg er hun overraskende tilbake. det finske skiforbundet melder tirsdag at roponen er tatt ut i troppen som skal konkurrere i svenske gällivare kommende helg. 45-åringen har en solid merittliste. hun har vunnet til sammen sju vm-medaljer, hvorav tre er gull, og en ol-bronse fra 2010. superveteranen har egentlig avsluttet landslagskarrieren, men den siste tiden har hun vist storform. for noen uker siden slo hun stjerner som krista pärmäkoski og kerttu niskanen i et renn i olos, ifølge yle. nå venter verdenscuprenn i gällivare for den spreke veteranen. finland kommer samtidig til sverige uten iivo niskanen, som etter premieren i ruka annonserte at han ikke ville konkurrere i gällivare. johanna matintalo har i tillegg testet positivt for covid-19, melder yle. (©ntb)


  Engelsk TV: Sa ifra

  Kilde: Dagbladet - Sport | Publisert: Igår. - (tirsdag 28. november 2023 KL:09.54)
  ekspert på sky sports - jamie carragher - mener arsenal ikke kan vinne premier league, slik laget framstår nå. i går kveld sa han ifra om martin ødegaard og co.


  Nottingham Forest etterforsker homofobiske ytringer

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: Igår. - (tirsdag 28. november 2023 KL:06.51)
  sammen med politiet jobbet premier league-klubb nottingham forest med å identifisere flere supportere som skal ha kommet med homofobiske tilrop under kampen mot brighton 25. november det skriver britiske the guardian. de homofobiske tilropene kom fra forrest-supporterne, og var rettet mot brighton-spillerne. klubben har kommet med en uttalelse om hendelsen på meldingstjenesten x. «homofobi, som alle andre former for diskriminering, har ingen plass i fotballen eller samfunnet, og alle som driver med diskriminerende atferd begår en straffbar handling. vi jobber aktivt med nottinghamshire police for å identifisere de involverte personene, og de vil bli tatt hånd om på riktig måte».

  Medisin for ligaen

  Kilde: VG Sport | Publisert: (mandag 27. november 2023 KL:17.27)
  premier leagues største fiende er forutsigbarhet. derfor er det bare å krysse fingrene for at sirkuset forblir så tett som det er nå.


  svensk landslagsspiller usikker før vm-premieren

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 27. november 2023 KL:12.12)
  håndballspiller mathilda lundström er usikker foran sveriges vm-åpning mot kina i göteborg fredag. den 26 år gamle høyrebacken var også preget av en kjenning i baksiden av det ene låret før vm-generalprøven mot tyskland. – når hun er tilbake i trening og om hun er spillbar i premieren fredag, vet vi ikke ennå, skriver landslagspressesjef daniel vandor i en pressemelding. lundström, som til vanlig spiller i danske silkeborg, gikk av i oppvarmingen før 30-23-seieren over tyskland i lund sist søndag. hun scoret et mål da sverige tapte mot samme motstand (30-33) fredag. sverige møter kina i vm-premieren fredag, før senegal står for tur søndag. senere skal de også opp mot kroatia. (©ntb)

  Garnacho med vanvittig brassespark i United-seier

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 26. november 2023 KL:19.30)
  alejandro garnacho slo til med mektig akrobatikk i manchester uniteds 3-0-seier mot everton. nå blir parallellene dratt til en legendarisk scoring. brasseparket kom etter kun drøye to minutter og stilnet hjemmepublikummet på goodison park. garnacho kastet seg om på rundt 15 meter og traff perfekt. scoringen lignet mye på den wayne rooney satte inn for united mot manchester city i 2011. – garnarcho kan ikke tro det, og jeg gjør det heller ikke. jeg har nok aldri før vært på et stadion og sett et brassespark så godt utført som dette. og jeg var der da rooney gjorde sitt i derbyet. dette var helt utrolig. et magisk mål, utbrøt gary neville underveis i sky sports` sending. han spilte i en årrekke for manchester united. søndag så han gamleklubben slippe everton til mange farlige angrep fram mot pause, men vertene slet med uttellingen. først da marcus rashford doblet ledelsen på straffe drøyt ti minutter ut i 2.-omgangen, kunne alle i united-leiren puste noe lettere. muligheten fra krittmerket kom etter en var-sjekk. anthony martial ble opprinnelig gitt gult kort for filming, men tv-bildene viste at han ble hektet av ashley young. med et kvarter igjen styrte martial inn 3-0 på en lobb alene med keeper. seieren tok manchester united opp på 24 poeng. det holder til en 6.-plass, men det skiller kun seks poeng til arsenal på tabelltoppen. everton ligger nest med fire poeng. nylig ble klubben fratatt ti poeng for brudd på premier leagues økonomiregler, og søndag protesterte hjemmefansen mot avgjørelsen ved å stemple ligaledelsen som korrupt i form av plakater. (ntb/nrk)


  Hånet etter galskap

  Kilde: Dagbladet - Sport | Publisert: (søndag 26. november 2023 KL:19.20)
  goodison park hadde knapt rukket å sette seg: da scoret alejandro garnacho (19) et av premier league-historiens flotteste mål. manchester united-fansen fulgte opp med håne everton: «city i forkledning.»

  Everton-supporterne med klar beskjed etter poengtrekk

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 26. november 2023 KL:17.41)
  evertons hjemmebane lyste opp i rødt like før avspark mot manchester united. så og si samtlige tilskuere holdt nemlig opp plakater med premier league-logoen og ordet «korrupt». protesten mot ligaen kommer etter at everton i forrige uke ble trukket ti poeng for ett økonomisk regelbrudd. søndagens kamp er den første everton spiller etter at dommen kom. supporterne til liverpool-klubben fikk imidlertid inn en protest lørdag også, da et banner med samme korrupt-budskap ble fløyet over manchester citys hjemmebane. da selve kampen kom i gang, tok det bare to minutter før gjestene tok ledelsen. og det på nydelig vis, da argentinske alejandro garnacho brassesparket ballen i det lengste hjørnet.

  Tottenham kollapset igjen – Aston Villa snudde til seier

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 26. november 2023 KL:17.25)
  tottenham gikk på sitt tredje strake tap i premier league da aston villa vendte til 2-1. hele fire mål ble annullert i løpet av kampen. dermed ble tottenham forbigått av aston villa på tabellen. sistnevnte står med 28 poeng og er ligafirer, mens «spurs» ligger på plassen bak med to poeng mindre. de liljehvite fra london hadde åtte seirer og to uavgjort på sesongens første ti ligakamper. de siste tre har alle endt med nederlag selv om tottenham har tatt ledelsen først. giovani lo celso tok vertene i føringen med en suser fra distanse etter drøyt 20 minutter. rett etterpå trodde ollie watkins at han hadde utlignet etter et strålende angrepsspill fra gjestene. en var-sjekk annullerte likevel målet for offside. det samme utfallet skjedde med son heung-mins fulltreffer to minutter før pause. istedenfor utlignet pau torres med et kontant hodestøt rett før hvilen. et kvarter etter pause ble nok en son-scoring annullert. kort tid etterpå sendte watkins gjestene i føringen. son hadde en tredje ball i nettmaskene i sluttminuttene, men også den ble annullert for offside. tottenham møter manchester city på bortebane neste søndag, mens aston villa gjester bournemouth samme dag. (ntb)

  Tottenham kollapset igjen – Aston Villa snudde til seier

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 26. november 2023 KL:17.09)
  tottenham gikk på sitt tredje strake tap i premier league da aston villa vendte til 2-1. hele fire mål ble annullert i løpet av kampen. dermed ble tottenham forbigått av aston villa på tabellen. sistnevnte står med 28 poeng og er ligafirer, mens «spurs» ligger på plassen bak med to poeng mindre. de liljehvite fra london hadde åtte seirer og to uavgjort på sesongens første ti ligakamper. de siste tre har alle endt med nederlag selv om tottenham har tatt ledelsen først. giovani lo celso tok vertene i føringen med en suser fra distanse etter drøyt 20 minutter. rett etterpå trodde ollie watkins at han hadde utlignet etter et strålende angrepsspill fra gjestene. en var-sjekk annullerte likevel målet for offside. det samme utfallet skjedde med son heung-mins fulltreffer to minutter før pause. istedenfor utlignet pau torres med et kontant hodestøt rett før hvilen. et kvarter etter pause ble nok en son-scoring annullert. kort tid etterpå sendte watkins gjestene i føringen. son hadde en tredje ball i nettmaskene i sluttminuttene, men også den ble annullert for offside. tottenham møter manchester city på bortebane neste søndag, mens aston villa gjester bournemouth samme dag. (ntb)
  Ødegaard tilbake for Arsenal - opp på tabelltopp etter sen scoring

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 25. november 2023 KL:20.24)
  lørdag var martin ødegaard tilbake for arsenal for første gang siden han spilte kampen mot sevilla 24. oktober. arsenal-kapteinen spilte heller ikke norges kamper i landslagssamlingen nylig, men lørdag var han igjen spilleklar og startet kampen mot brentford. lenge så det ut til å ende 0-0, men i det 89. minuttet fikk arsenal omsider hull på byllen. ødegaard fikk spilt ballen ut til bukayo saka, som slo ballen inn i 16-meteren. bak i feltet kom kai havertz og stanget ballen mellom beina til brentford-keeper mark flekken og i mål fra spiss vinkel. scoringen sørget for tre viktige poeng for arsenal, som nå topper premier league med 30 poeng etter 13 kamper. med det er de henholdsvis ett og to poeng foran manchester city og liverpool, som spilte 1-1 tidligere lørdag. – man klarer å dra ut tre poeng fra en relativt begrenset prestasjon. det er det man trenger, for det er ikke bare solskinnsdager i fotball, sier viaplays fotballekspert pål andré helland. kristoffer ajer spilte hele kampen for brentford, mens ødegaard ble byttet ut på overtid.

  Ellevill lørdag

  Kilde: Dagbladet - Fotball | Publisert: (lørdag 25. november 2023 KL:18.51)
  den siste uka har dreid seg om skader for erling braut haaland. pappa alfie visste ikke engang om han skulle starte. så banket han inn sitt 50. mål i premier league. og fikk et stikk fra trener pep guardiola etterpå.

  Berge og Burnley forlenget vond hjemmerekke – kollapset i sluttminuttene

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 25. november 2023 KL:18.12)
  burnley så lenge ut til å ta sine første poeng på hjemmebane i årets premier league-sesong, men west ham leverte en sen sluttspurt og vant 2-1. jay rodriguez sendte hjemmelaget i ledelsen på straffespark etter at luca koleosho ble felt inne i 16-meteren. målet kom like etter pause og så ut til å styre laget mot en etterlengtet hjemmeseier, men med fem minutter igjen scoret dara o`shea selvmål før tomas soucek ble matchvinner på overtid. burnley sliter i bunnen av premier league med bare fire poeng etter 13 kamper. det skiller fem poeng opp til luton på trygg plass. west ham er nummer ni med 20 poeng. sander berge har blitt en sentral spiller for manager vincent kompany etter overgangen fra sheffield united i sommer. nordmannen spilte hele kampen mot west ham. sheffield united og luton har også gått på mange tap i sesonginnledningen. lørdag røk sheffield 1-3 for bournemouth, mens luton snudde til 2-1-seier over crystal palace. brighton slo nottingham forest 3-2. burnley og sheffield united møtes i neste runde. (ntb)

  norges hoppere sviktet i ruka-premieren – granerud langt utenfor topp ti

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 25. november 2023 KL:17.57)
  Halvor Egner Granerud fikk en tøff start på sitt eget tittelforsvar i verdenscupen. Han ble beste norske hopper på 16.-plass. Sist sesongs sammenlagtvinner hadde svev på 135,5 og 131 meter i storbakken i Ruka. Granerud endte hele 43,6 poeng bak Østerrikes suverene rennvinner Stefan Kraft. Norge stilte med seks mann i lørdagens konkurranse, men kun halvparten av dem ble med over til finaleomgangen. Daniel-André Tande og Marius Lindvik ble henholdsvis nummer 22 og 23. Tande noterte 128,5 og 133,5 meter, mens Lindvik fikk 127,5 og 133. – Gutta klarer ikke å levere det de er god for, sa landslagstrener Alexander Stöckl til Viaplay etter første omgang. Verdenscupstarten bød på store kontraster for Johann Forfang. Tromsøværingen var beste nordmann i fredagens kvalifisering (5.-plass), men sviktet i rennet. – Jeg kjenner at jeg er på vippepunktet til å bare begynne å grine. Jeg må bare klare å holde meg litt i skinnet og tenke at det er nye muligheter i morgen, sier Forfang til NRK. Heller ikke Fredrik Villumstad (120 meter) og Kristoffer Sundal (115) klarte å kvalifisere seg til finaleomgangen (NRK/NTB).

  Newcastle med knusande siger over Chelsea

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 25. november 2023 KL:17.56)
  newcastle kjempa seg til siger over blåtrøyene i laurdagens premier league kamp på st james` park. alexander isak starta med å sende newcastle i leiinga etter assist frå lewis miley etter berre 13 minutt. raheem sterling utlikna i det 23. minutt for chelsea, og det stod 1-1 til pause. det hjalp lite då newcastle-spelarane jamaal lascelles og joelinton banka inn to mål på rappen i det 60. og 62 minuttet av kampen. tøffare blei det for the blues då reece james fekk sitt andre gule og blei sendt ut i garderoben. målfesten held fram for newcastle då miguel almirón spelte ei flott utsidepasning i bakrom mot lynvingen anthony gordon. unggutten tok med seg ballen innover i boksen før han avslutta med å sette ballen ned i det lengste hjørnet i det 83. minuttet. kampen endte 4-1 til newcastle på heimebane.

  Newcastle med komfortabel siger over Chelsea

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 25. november 2023 KL:17.56)
  newcastle kjempa seg til siger over blåtrøyene i laurdagens premier league kamp på st james` park. isak starta med å sende newcastle i leiinga etter assist frå miley etter berre 13 minutt. sterling utlikna i det 23. minutt for chelsea, og det stod 1-1 til pause. det hjalp lite då newcastle-spelarane lascelles og joelinton banka inn to mål på rappen i det 60. og 62 minuttet av kampen. tøffare blei det for the blues då reece james fekk sitt andre gule og blei sendt ut i garderoben. målfesten held fram for newcastle då almirón spelte ei flott utsidepasning i bakrom mot lynvingen gordon. unggutten tok med seg ballen innover i boksen før han avsluttar sett ballen ned i det lengste hjørnet i det 83. minuttet. kampen endte 4-1 til newcastle på heimebane.
  Haaland klar etter skadeusikkerhet

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 25. november 2023 KL:12.32)
  erling braut haaland starter for mancester city i lørdagens kamp mot liverpool, etter en liten leggskade han pådro seg i kampen mot færøyene for norge. storoppgjøret i premier league har kampstart klokken 13.30. kampen kan du følge her. hvis haaland scorer i lørdagens kamp vil han ha nådd 50 premiere league-mål på 48 kamper. det vil være det raskeste noen har oppnådd det antallet i den engelske toppdivisjonen.Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »