Hovedsiden

Liten annonse
  Oppskriften: Trener opp balansen

  Kilde: Dagbladet - Helse | Publisert: Idag. - (søndag 10. desember 2023 KL:00.03)
  et fall kan få alvorlige konsekvenser når du er oppe i en viss alder. bedre balanse kan være ekstra viktig for å unngå fall, og det er aldri for sent å trene opp balansen, ifølge professor i fysoioterapi, eva ekvall hansson. her får du noen nyttig øvelser.


  Sørkoreanske utøvere skal gjennom militærtrening

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 7. desember 2023 KL:12.56)
  den sørkoreanske ol-komiteen har oppfordret særforbundene i landet til å sende utøvere til en militærleir for mental trening foran paris-ol. reaksjonene er høyst delte. om lag 320 utøvere fordelt på en rekke idretter er ventet å delta på leiren før lekene i paris neste år, ifølge en uttalelse fra komiteen. det er første gang den olympiske komiteen i landet har anbefalt et slikt grep. ideen skal ha oppstått hos komitéleder kee-heung lee etter at sør-korea havnet på 3.-plass på medaljestatistikken under de asiatiske lekene i oktober. psykologiprofessor kim yukoyoum ved universitetet i seoul sier til nyhetsbyrået ap at samlingen kan være verdifull for idrettsutøvere. – dette er avgjørende for å trene utøvere til å håndtere små og store utfordringer. slike samlinger har tidligere vist seg effektive, forteller hun. ol i paris varer fra 26. juli til 11. august. (ntb)

  Mer blodig og mer brutal

  Kilde: Dagbladet - Utenriks | Publisert: (mandag 27. november 2023 KL:09.44)
  mens våpenhvilen pågår, planlegger den israelske hæren (idf) og hamas neste fase av krigen, i det sørlige gaza. - den kan bli mer blodig, mer brutal og mer opprivende, sier tormod heier, professor ved forsvarets høyskole.

Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »