Hovedsiden

Liten annonse

  Åpner for at tollerne tester for ruskjøring

  Kilde: Bil24 | Publisert: (fredag 26. mai 2023 KL:07.10)
  tirsdag stemte stortinget på et forslag om tolletaten skal få lov til å teste bilister for ruskjøring, og forslaget ble enstemmig vedtatt. i forbindelse med at det ble framsatt et forslag som åpner for at tolletaten kan teste bilister for ruspåvirket kjøring i statsråd i mars, understreket samferdselsminister jon-ivar nygård at regjeringen ønsket mer kontroller […] innlegget åpner for at tollerne tester for ruskjøring dukket først opp på bil24.no.
  VG: Idrettsforbundet pauser OL-planene

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 23. mai 2023 KL:13.28)
  norges idrettsforbund legger foreløpig bort planene om å undersøke med regjeringen og stortinget om et framtidig ol i norge. – det handler om hele samfunnssituasjonen. det er ikke tid for å løfte den saken videre nå. all fornuft tilsier det, sier idrettspresident berit kjøll til vg. et utvalg ble satt ned for to år siden for å undersøke hvordan særforbund og kretser stilte seg til et nytt ol. flertallet var da positive. arbeidet med å ta saken inn i politikken er satt på vent. pandemi etterfulgt av høy inflasjon, og at nif ikke har prioritert å jobbe fram et ol-konsept der kostnader og inntekter kommer tydelig fram, oppgis i et referat fra styremøtet i april som årsaken til at saken er lagt på is. norge har arrangert vinter-ol to ganger, i 1994 og 1952. (ntb)
  Ingen kutt i drivstoffavgiftene

  Kilde: Bil24 | Publisert: (tirsdag 23. mai 2023 KL:10.40)
  regjeringen har fått en ny mulighet til å holde løfte om avgiftskutt for bensin og diesel, men det virker ikke som de tar den. i 2021 skjøt pumpeprisen for drivstoff i været, og har holdt seg skyhøy siden. og uansett hvilke kilder man sjekker har norge en av verdens aller høyeste bensinpriser, og hos for […] innlegget ingen kutt i drivstoffavgiftene dukket først opp på bil24.no.Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »