Hovedsiden

Liten annonse

  Rådgivende organ ber Sør-Koreas fotballforbund sparke Klinsmann

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 15. februar 2024 KL:09.37)
  en rådgivende komité i det sørkoreanske fotballforbundet vil avslutte kontrakten med tyske jürgen klinsmann (59). landet skuffet nylig i asiamesterskapet. klinsmann tok over som sørkoreansk landslagstrener for et snaut år siden. kontrakten hans strekker seg i utgangspunktet til etter vm-sluttspillet i 2026. tyskeren sitter trolig ikke ut kontraktstiden. ifølge nyhetsbyråene reuters og afp anbefaler en komité i landets fotballforbund torsdag å sparke tyskeren. grunnen skal blant annet være svak innsats i asiamesterskapet. det har også vært intern uro i den sørkoreanske leiren etter mesterskapet. kaptein son heung-min og lee kang-in skal ha hatt en fysisk krangel etter turneringsexiten. klinsmann hadde en stor spillerkarriere og vant blant annet vm med hjemlandet i 1990 og em i 1996. etter karriereslutt i 2004 har han hatt flere trenerjobber med blandet suksess. han ble tyskland-trener like etter at han la opp, en rolle han forlot to år senere etter å ha ledet laget til vm-bronse. (ntb)
  Russland og Belarus fortsatt utestengt fra internasjonal ishockey

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 13. februar 2024 KL:04.56)
  ishockeylag fra russland og belarus får ikke delta i internasjonale konkurranser i sesongen 24/25. begrunnelsen er at det ennå ikke er trygt å returnere dem, melder reuters. det internasjonale ishockeyforbundet (iihf) suspenderte alle russiske og belarusiske landslag og klubblag fra å delta i sine arrangementer etter russlands invasjon av ukraina i 2022. det flyttet også verdensmesterskapet i 2023 bort fra st. petersburg.
  Medaljevinnerne i Paris-OL får en bit av Eiffeltårnet

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 8. februar 2024 KL:11.27)
  en liten metallbit av ærverdige eiffeltårnet skal graveres inn i samtlige ol-medaljer som deles ut i sommerlekene i paris. det opplyser thierry reboul til nyhetsbyrået reuters. han er kreativ direktør for 2024-ol. – eiffeltårnet er et viktig symbol for paris og frankrike. det er en mulighet for utøverne til å få med seg et lite stykke av paris hjem, forteller reboul. metallbiten fra eiffeltårnet skal sitte i midten av alle medaljene. jernet stammer fra tidligere oppussing av tårnet og har ligget bevart på hemmelig adresse. baksiden av medaljene skal vise den greske gudinnen nike, flankert av akropolis på den ene siden og eiffeltårnet på den andre. (ntb)
Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »