Hovedsiden

Liten annonse
  Egersund selger toppscorer Andreas Helmersen til Bodø/Glimt

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 17. juli 2024 KL:10.01)
  bodø/glimt har kommet til enighet med opprykksjagende egersund om en overgang for angrepsspiller andreas helmersen. 26-åringen står med 13 mål i 1. divisjon. glimt opplyser om overgangen i egne mediekanaler. ifølge nettavisen og stavanger aftenblad må gultrøyene betale en totalpakke på opp mot fem millioner kroner for helmersens tjenester. det er klar salgsrekord for egersund. – det føles helt fantastisk, det er fryktelig godt og egentlig litt surrealistisk. det er et par hakk opp fra hva jeg er vant til, så det ser veldig bra ut, sier helmersen til bodø/glimts nettsider. helmersen debuterte i eliteserien for rosenborg tilbake i 2017, og etter flere låneopphold gikk ferden videre til raufoss på en gratisovergang i 2021. for et halvt år siden ble han hentet til egersund, og 26-åringen har vært en umiddelbar suksess. (ntb)


  RBK herjet med Manchester United - vant på overtid

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 15. juli 2024 KL:19.59)
  noah holm scoret kampens eneste mål langt inne på overtiden og sikret 1-0-seier for rosenborg hjemme mot manchester united i mandagens treningskamp. rosenborg bombarderte united-målet i første omgang, men etter treff i stolpen og tverrligger, måtte likevel alfred johanssons menn gå målløse av banen til pause. trønderne fortsatte å presse united i andre omgang, men også da tobias børkeeiet fyrte av etter en drøy time var det bare metallet som sto i veien for at rbk tok ledelsen. tre minutter på overtid gjorde holm seg tellende og scoret kampens eneste mål. – det høres veldig bra ut. om ti år kommer jeg til å si at det var i europaligaen, spøkte holm med vgtv om å senke united. – det var deilig og ble en fin kveld. det er nok mange unge på stadion som ble inspirert, og det var det vi ønsket å få ut av dagen, fortsatte han. det var en b-preget manchester united-tropp som gjestet lerkendal mandag kveld. av a-lagsstjerner var bare jonny evans, aaron wan-bissaka, casemiro, mason mount og mason mount å se på gressmatten i trondheim. (ntb)  manchester united-troppen mot rosenborg klar – rashford reiser til norge

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 14. juli 2024 KL:17.01)
  manchester united har valgt ut troppen som reiser til trondheim for å spille showkamp mot rosenborg mandag. marcus rashford er med til norge. kampen spilles mandag klokken 18.00 på lerkendal, men vil gå uten flere united-profiler. det kommer fram i kamptroppen som ble kunngjort på klubbens nettsted søndag. flere av lagets em-profiler uteblir, blant andre kobbie mainoo og luke shaw som er opptatt med em-finalen søndag kveld. spillere som harry maguire, antony, jadon sancho, victor lindelöf og andré onana uteblir også. de skal bli igjen i manchester for å trene seg opp melder klubben. spillerne som derimot kommer til norge og er aktuelle for spill i showkampen, er stjerner som rashford, mason mount og casemiro. dette er troppen: målvakter: elyh harrison, dermot mee og radek vitek. backer: aaron wan-bissaka, jonny evans, harry amass, sonny aljofree, rhys bennett, will fish, louis jackson, sam murray, habeeb ogunneye og maximillian oyedele. midtbanespillere: mason mount, casemiro, toby collyer, jack fletcher, hannibal, samuel mather, james scanlon og ethan williams. spisser: marcus rashford, ethan ennis, joe hugill og ethan wheatley. (ntb)

  sarpsborg 08 ydmyket rosenborg – henrik meister med fire mål i 4-1-seier

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 12. juli 2024 KL:20.59)
  henrik meister noterte seg for fire mål da sarpsborg 08 knuste rosenborg 4-1 på hjemmebane i eliteserien fredag kveld. dermed klatret sarpingene opp til 9.-plass etter å ha ligget på nedrykksplass før kampen. seieren var også christian michelsens andre på tre kamper etter at han tok over som trener etter stefan billborn. michelsen var også nære å ryste serieleder bodø/glimt i debuten, men nordlendingene snudde til slutt til 2-1-seier. fredag sørget meister for at det ikke skjedde igjen da de tok en tidlig ledelse mot rosenborg. – det er deilig, hattrick. jeg har slitt litt med målene, men nå kommer de. i andre omgang kommer det tre, fire, fem til, sa meister til tv 2 i pausen. det ble ikke tre, fire eller fem mål til, men den danske spissen scoret sitt fjerde mål i andre omgang, før ole sæter reduserte for gjestene. i 4-1-seieren økte meister beholdningen sin med eliteseriemål fra ett til fem. (ntb)
  Lillestrøm solgte stortalent til Ajax

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 11. juli 2024 KL:12.47)
  lillestrøms supertalent daniel skaarud (16) skal til ajax. unggutten ble i fjor tidenes yngste lsk-spiller i eliteserien. lsk melder om overgangen i sine mediekanaler. – vi har etter flere måneders dialog med ajax blitt enige om en overgangsavtale som vi har blitt fornøyd med. daniel har i flere år vært rangert som ett av våre største talenter, og har blitt veldig godt skolert gjennom henholdsvis bjørkelangen og lsk akademiet, sier sportssjef simon mesfin. skaarud debuterte for lillestrøm i september i fjor mot rosenborg i en alder av 16 år og sju dager. han vil i første omgang knyttes til ajax` akademi med spill for u19-laget. ifølge vg kan totalrammen på overgangen gi lsk drøyt 20 millioner kroner. (ntb)

  RBK-kapteinen mister flere kamper

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 9. juli 2024 KL:16.41)
  en skade har igjen satt markus henriksen (31) ut av spill. han må stå over rosenborgs seriemøte med sarpsborg og showkamp mot manchester united. det fortalte rbk-trener alfred johansson til frammøtte medier tirsdag, skriver nidaros. – han har fått en smell, og vi undersøker og evaluerer hva vi skal gjøre, sa svensken om sin kaptein. henriksen scoret rosenborgs andre mål i 2-1-seieren over odd søndag. nå blir han borte fra banen i dagene som kommer. (ntb)

  sara hørte ferdig i rosenborg – klar for serieleder vålerenga

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 8. juli 2024 KL:11.21)
  midtstopper sara hørte (23) signerer for vålerenga når kontrakten med rosenborg løper ut i slutten av juli. vålerenga bekrefter overgangen i en pressemelding mandag. hun har signert en toårskontrakt med serielederen. – det var et veldig vanskelig valg, for jeg har hatt det veldig bra i rosenborg. samtidig så tror jeg at jeg kan utvikle meg enda mer i vålerenga. jeg synes fremtiden til vålerenga er veldig spennende, både med spillerne og støtteapparatet, sier hørte. hørtes første kamp i vålerenga-drakten kan bli mot nettopp rosenborg 10. august. toppserien har spillepause fram til da. vålerenga er åtte poeng foran rosenborg på tabellen, men har én kamp mer spilt enn trønderne. hørte har de to siste årene spilt for rosenborg etter overgangen fra kolbotn. vålerengas sportssjef steinar pedersen sier at vålerenga lenge har ønsket seg spilleren. – for det første er vi veldig fornøyde med å ha signert sara, en spiller som vi har ønsket oss lenge. vi var interessert i sara da hun dro til rosenborg sommeren 2022, og nå åpnet muligheten seg, sier han. hørte står med fem landskamper der den hittil siste kom under vm i fjor sommer.  TV 2: Bakenga ferdig på Kypros – anmelder klubben til Fifa

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 8. juli 2024 KL:06.12)
  mushaga bakenga (31) er ledig på overgangsmarkedet etter kun et halvt år i kypriotiske apollon limassol. det forteller spissen selv til tv 2. opsjonen om en forlenget kontrakt ble ikke tatt i bruk. bakenga innrømmer at han ble advart før han dro til kypriotisk fotball. – jeg ønsket meg et eventyr og litt kaos. jeg ville se om jeg taklet det, men det kaoset her klarte jeg ikke leve i. det var helt sprøtt, sier bakenga. den tidligere rosenborg- og odd-spilleren anklager apollon limassol for knapt å ha gitt ham lønn under oppholdet i klubben. – for meg er det snakk om et solid beløp. det handler om nesten hele kontrakten. trønderen har klaget saken inn til det internasjonale fotballforbundet (fifa). han er sikker på at pengekravet vil nå fram. – jeg får alt til slutt, sier bakenga. 31-åringen spilte i eliteserien så sent som i fjor, men rykket ned med stabæk. (ntb)

  stortalentet sørget for rosenborg-opptur

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 7. juli 2024 KL:21.13)
  sverre nypan scoret åpningsmålet og bidro med en assist i rosenborgs etterlengtede 2-1-seier over odd i eliteserien. i sin første kamp fra start siden 20. mai viste nypan hvorfor flere europeiske klubber har 17-åringen på blokka. med et flott skudd som ga 1-0 etter 25 minutters spill og en målgivende pasning til markus henriksen ti minutter senere, var nypan svært toneangivende da rosenborg tok tre viktige poeng. mikael ingebrigtsen sørget for ny spenning med sin redusering ti minutter før slutt, men hjemmelaget klarte å ro i land resultatet. trønderne hadde kun én seier på sine siste åtte seriekamper før søndagens triumf. med tre kjærkomne poeng tar rosenborg et stort byks oppover den jevne tabellen i eliteserien og ligger på sjuendeplass med 17 poeng. odd er tre poeng bak helt nede på 13.-plass. (ntb)

  rosenborg seiret over røa

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 6. juli 2024 KL:17.23)
  rosenborgs 4-1-seier stanset røas seiersrekke på tre kamper i toppserien i fotball. emilie nautnes; ine berrege, frøya dorsin og cesilie andreassen scoret målene til rosenborg. etter lørdagens kamp ligger røa på femteplass på tabellen med 22 poeng, mens rosenborg er på andreplass med 34 poeng. øvrige resultater: brann – åsane 2-1 lsk kvinner – lyn 1-0 (ntb)
  Vålerenga fikk walkover i mesterligakvalifiseringen – rett til finale i 1. runde

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 5. juli 2024 KL:13.25)
  seriemester vålerenga slipper unna med én kamp i 1. kvalifiseringsrunde til kvinnenes mesterliga i fotball. der venter enten mitrovica eller farul constanta. det ble klart i trekningen i uefas hovedkvarter i sveitsiske nyon fredag. vif ble trukket sist av de 22 seedede lagene og slapp dermed å få motstander i semifinalen. vålerenga er inne på mesterruten i kvalifiseringen og er trukket i en gruppe der mitrovica fra kosovo og farul constanta fra romania spiller semifinale. vinneren møter vålerenga i finalen, og vinneren der går videre til 2. kvalifiseringsrunde. rosenborg er også med i trekningen på ligaruten og får vite sin motstander om noen minutter. elleve seriemestere og fire øvrige lag tar seg videre til 2. runde. fra runde to skal tolv lag videre til gruppespillet, der barcelona, lyon, bayern münchen og chelsea er direktekvalifisert. kampene i 1. kvalifiseringsrunde spilles 4. og 7. september. (ntb)Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »