Hovedsiden

Liten annonse

  Norwich bekrefter: Normann ferdig i klubben

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: Igår. - (fredag 20. mai 2022 KL:18.24)
  nedrykksklare norwich melder på sitt nettsted at mathias normann og tre andre innleide spillere skal tilbake til sine klubber etter helgens serieavslutning. den norske landslagsspilleren har vært i premier league-klubben på en leieavtale fra russiske rostov. norwich er for lengst dømt til nedrykk, og før serieavslutningen mot tottenham melder klubben om spillere som forsvinner ved sesongslutt. – vi kan bekrefte at innleide billy gilmour, brandon williams, ozan kabak og mathias normann vender tilbake til sine respektive klubber etter søndagens kamp, står det. klubben vinker også farvel til åtte spillere på utgående kontrakt, deriblant lukas rupp og josip drmic. for normanns del er det høyst usikkert om han noen gang slutter seg til rostov igjen. han har sagt til tv 2 at han ikke ønsker å vende tilbake til russland.  IOC advarer russiske stjerner

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: Igår. - (fredag 20. mai 2022 KL:15.33)
  russiske idrettsprofiler må regne med å havne i trøbbel hvis de uttaler seg positivt om kremls krigføring i ukraina, advarer ioc. – vi følger nøye med på hvem som støtter krigen gjennom uttalelser eller oppførsel, og om det får eller har fått nødvendige konsekvenser, sier president thomas bach i en tale til ioc-kongressen fredag. flere kjente russiske utøvere har gitt støtte til russlands president vladimir putin og invasjonen av ukraina. blant dem er langrennsstjernen veronika stepanova. back viste til at svømmesporten har tatt grep overfor jevgenij rylov. den dobbelte ol-mesteren ble nylig utestengt i ni måneder for å ha deltatt på et putin-show. bach trakk også fram at turneren ivan kuliak tidligere i uken ble utelukket i ett år for å ha gått med bokstaven z på podiet i en verdenscupkonkurranse i doha. bokstaven er blitt brukt som et symbol på støtte til russlands invasjon og krigføring i ukraina.
  Putin-venn advares

  Kilde: Dagbladet - Sport | Publisert: (torsdag 19. mai 2022 KL:12.56)
  den tidligere presidenten for det internasjonale ishockeyforbundet (iihf) bes holde seg unna hockey-vm i finland. årsaken er hans tette bånd til russland og vladimir putin.

  Russisk turner utestengt etter krigsstøtte

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 18. mai 2022 KL:08.43)
  den russiske turneren ivan kuliak er utestengt i et år av det internasjonale turnforbundet (fig) for å vise støtte til invasjonen av ukraina. det opplyser fig på sitt eget nettsted. turneren bar bokstaven z på podiet under et stevne i doha i mars. bokstaven har blitt brukt som et symbol på støtte til russlands invasjon og krigføring i ukraina. figs etiske komité forklarer avgjørelsen med at kuliak har brutt det internasjonale forbundets regelverk. fig opplyser også at kuliak må levere tilbake sin bronsemedalje fra verdenscupstevnet i doha. kuliak kan anke avgjørelsen i løpet av de tre neste ukene. (ntb)

  renault selger sin store russland-virksomhet

  Kilde: Bil24 | Publisert: (mandag 16. mai 2022 KL:19.33)
  45.000 ansatte i russland får nye arbeidsgivere. det franske renault-konsernet gikk faktisk mot strømmen da putin fant ut at han ville angripe naboen ukraina, og kom blant annet med en kryptisk melding om at de ville gjenoppta produksjonen i russland rundt en måned ut i krigen. da fikk de verdens mest populære president på nakken, […] innlegget renault selger sin store russland-virksomhet dukket først opp på bil24.no.


Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »