Hovedsiden

Liten annonse  Slutten på Putin

  Kilde: Dagbladet - Innenriks | Publisert: Igår. - (søndag 27. november 2022 KL:12.29)
  russland-kjenner hans-wilhelm steinfeld så ikke krigen komme, men tror «den lille kgb-major putin» kan bli historie. nettopp fordi putin sjøl glemte - eller fortrengte - historien.

  Bolsjunovs hjertesukk: – Jeg er selvfølgelig skuffet

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 25. november 2022 KL:07.12)
  aleksandr bolsjunov er fortvilet over at han og landsmennene ikke får stille til start under verdenscupåpningn i ruka. – jeg er selvfølgelig skuffet over at vi ikke får være med på vinterens verdenscup og vm i planica. de som nå skal gå i ruka kunne kanskje satt seg inn i vår situasjon. jeg skulle gjerne sett hvordan de hadde reagert, sier han til tv 2. russland er utestengt av det internasjonale skiforbundet. årsaken er landets krigføring i ukraina, som har kostet store mengder menneskeliv. bolsjunov mener det er feil å straffe idrettsutøverne. – folk i vesten må slutte å beskylde oss russere for alt mulig. kanskje vi i stedet trenger litt støtte? idrett er fred, idrett må bringe mennesker sammen og ikke mer enn det, sier han til kanalen.
  Uruguay snublet etter flere stolpetreff

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 24. november 2022 KL:15.55)
  uruguay klarte ikke å senke heung-min sons sør-korea, men de var ekstremt nære i et målløst oppgjør. for i andre omgang stanget diego godin en godt slått ball mot mål, men ballen traff stolpen i stedet. det var ikke eneste stolptreff i kampen. for på tampen banket real madrid-stjerne federico valverde til, men også den traff metallet. liverpool-profil darwin núñez var også nære på ved et par anledninger. dermed deler lagene poengene i deres åpningskamp i vm. resultatet kan være god hjelp for cristiano ronaldos portugal, som møter ghana i gruppe h torsdag. dette er fjerde kamp i vm som ender 0-0. til sammenligning endte kun én kamp 0-0 i vm i russland i 2018.


  Sannsynligvis løyet

  Kilde: Dagbladet - Utenriks | Publisert: (søndag 20. november 2022 KL:09.52)
  britisk etterretning mener russlands tilbaketrekning fra vest for kherson er gjennomført i relativt god orden sammenliknet med andre operasjoner. - styrkene blir imidlertid splittet av dårlig lederskap på junior- og mellomledernivå.


Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »