Hovedsiden

Liten annonse
  CAS varsler Valjeva-beslutning først i januar

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 10. november 2023 KL:19.17)
  idrettens voldgiftsrett (cas) har diskutert dopingsaken til den russiske kunstløperen kamila valjeva og sier at de vil komme med en dom innen januar 2024. i ol i beijing tok den da 15 år gamle jenta gull i lagkonkurransen i beijing. deretter ble det oppdaget at hun hadde testet positivt for doping i forkant av mesterskapet. hun ble frikjent av russlands antidopingbyrå (rusada), men det internasjonale skøyteforbundet (isu) og verdens antidopingbyrå (wada) klaget mot avgjørelsen om ikke å sanksjonere valijeva for en positiv dopingprøve i desember 2021. det ble først ventet en avgjørelse i september, innen den ble utsatt til november. i fem dager har cas behandlet saken og hørt alle parter. de skal nå bruke tid før de har varslet at en endelig beslutning i saken vil komme innen januar 2024. (©ntb)

  Bolsjunov sliter med alvorlig skade

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 9. november 2023 KL:17.45)
  den russiske langrennskjempen aleksandr bolsjunov er ikke i stand til å trene for full maskin. han pådro seg en ryggskade i august under trening i belarus. det sier jurij borodavko, bolsjunovs trener til ria novosti. – skaden er ganske alvorlig og det tar lang tid å bli frisk, sier borodavko – og utdyper: – vi har gradvis trappet opp treningen og han kan gjennomføre intervaller. det er begrensninger når det kommer til løping, spenst-, styrke- og fartstrening. det er lite sannsynlig at bolsjunov konkurrerer i helgens testrenn i khanty-mansijsk. han er også usikker før åpningen av den russiske cupen i versjina tjoi. russiske og belarusiske utøvere er fortsatt utestengt fra å gå verdenscup, som følge av krigen i ukraina. bolsjunov har ikke konkurrert mot norske løpere siden han gikk i lahti i slutten av februar 2022. kort tid før russlands invasjon av ukraina dro han hjem fra beijing med tre ol-gull, to sølvmedaljer og en bronse.
Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »