Hovedsiden

Liten annonse

  Godset stoppet Nypan – tok NM-tittelen for G19-lag

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 24. november 2023 KL:21.19)
  rosenborg stilte med stjerneskuddet sverre nypan i g19-finalen mot strømsgodset, men det holdt ikke til nm-gull. godset vant 4-3 etter ekstraomganger. marko farji ble matchvinner etter en strålende opprulling i det 107. minutt. inne i boksen styrte han kontant inn en ball fra høyre. indreløperen sto også bak godets 3-2-scoring etter en drøy time. da dro farji seg innover i banen og fyrte av et skudd på kanten av 16-meteren. ballen fikk en perfekt skru og havnet i lengste kryss. rosenborgs tomålsscorer tobias solheim dahl tvang fram ekstraomganger (2 x 5 minutter), men det viste seg å bli til ingen nytte. det er første gang at strømsgodset vinner nm-finalen for g19. gullet kom i klubbens andre finaleforsøk og ble en slags revansj. i 2015 tapte drammenserne hele 0-6 for nettopp rbk. rosenborg jaktet på sin åttende tittel i turneringen. nypan var med fra start, men en av eliteseriens største talenter kunne ikke redde laget fra nederlag på sarpsborg stadion. 16-årige nypan har vært i seniorlagets startellever i alle de 14 siste ligakampene han har vært tilgjengelige i.(ntb)

  sarpsborg-assistent blir talentutvikler i ifk göteborg

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 20. november 2023 KL:10.15)
  sarpsborg 08-assistent magnus edlund (56) bytter ut eliteserien med allsvenskan og ifk göteborg. det skriver sarpsborg på sine nettsider. edlund har vært assistenttrener under mikael stahre, lars bohinen og stefan bilborn siden januar 2021, men har nå valgt å rette snuta hjem til sverige. der blir han talentutvikler i ifk göteborg. – det har vært et vanskelig og et enkelt valg. det vanskelige er at jeg trives fantastisk godt med laget, ledere, spillere og ansatte i sarpsborg. på den andre siden er det en mulighet for å komme hjem og være sammen med familien etter tre år i norge, sier edlund. (ntb)


  Molde slo tilbake - smadret Lillestrøm

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 12. november 2023 KL:21.06)
  etter fire strake tap i serien slo molde for alvor tilbake hjemme mot lillestrøm. moldenserne ga seg ikke før det sto 4-0. et tidlig selvmål fra lsk-stopper ruben gabrielsen ga molde en god start, før veton berisha fulgte opp med to nettkjenninger. på tampen fastsatte eirik hestad sluttresultatet til 4-0. berisha trodde han hadde scoret hat trick tidligere i kampen, men scoringen hans ble annullert for en hårfin offside etter en var-sjekk. romsdalingene tok dermed et langt steg mot å sikre 5. plassen i eliteserien. nå er de fem poeng foran nettopp lillestrøm, med to serierunder igjen av sesongen. i tillegg lever fortsatt håpet om å slå følge med bayer leverkusen ut av europaliga-gruppen. der ligger molde på 3. plass med like mange poeng som qarabag, som bare er foran på målforskjell. i neste kamp venter sarpsborg 08 for molde, før de deretter møter qarabag i europaligaen.

  viking endte marerittrekken – snudde til 2-1-seier hjemme mot sarpsborg

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 12. november 2023 KL:18.55)
  viking-supporterne kunne endelig slippe jubelen løs igjen da stavanger-klubben snudde til 2-1-seier hjemme over sarpsborg 08 i eliteserien søndag kveld. dermed endte vikings marerittrekke på fem kamper uten seier. siddisene var lenge med i gullkampen, men sto med fire tap og én uavgjort på deres fem siste kamper før søndagens seier. viking biter seg dermed også fast i kampen om en medalje. det skiller nå bare to poeng opp til tromsø på bronseplass med to serie kamper igjen. viking fikk imidlertid en marerittstart på kampen da rafik zekhnini sendte gjestene i ledelsen etter bare et kvarter. – det ser ikke ut som vi ønsker å vinne denne kampen. det er energiløst og langt ifra der vi ønsker å være, sa viking-trener bjarte lunde aarsheim til tv 2 i pausen og gjennomførte tre bytter. det ga nærmest umiddelbar uttelling. for bare ti minutter inn i andre omgang spilte innbytter sander svendsen inn til samuel adegbenro, som banket inn utligningen. scoringen var vikings første på fem omganger. og vertene var ikke ferdig der. 17 minutter senere fullførte adegbenro snuoperasjonen da han headet inn et innlegg fra yann-erik de lanlay. (ntb)

  Brann utsatte Glimts gullfest - nærmer seg medalje

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 11. november 2023 KL:19.54)
  alt tyder på at det blir seriegull til bodø/glimt i eliteserien. lørdag kveld kunne de sikre gullet hvis brann avga poeng borte mot fk haugesund, men brann viste styrke. niklas castro sendte brann i ledelsen med et godt plassert straffespark etter et kvarter, og mot slutten av omgangen bredsidet felix horn myhre inn branns andre scoring. dermed ble det 2-0 til brann og en festaften for de tilreisende bergenserne, som møtte opp i hopetall lørdag kveld. med seieren er brann seks poeng bak bodø/glimt, med to kamper igjen å spille. glimt har på sin side tre kamper igjen og en langt bedre målforskjell enn brann. de to lagene møtes i neste runde. søndag kan glimt selv sikre seg seriegullet, om de tar poeng hjemme mot tabelljumbo aalesund. lørdagens seier gjør at brann nå har koblet et lite grep om andreplassen i eliteserien. de har henholdsvis fire og seks poeng ned til tromsø og viking, som begge har spilt én kamp mindre enn brann. søndag spiller tromsø borte mot odd, mens viking spiller hjemme mot sarpsborg 08. – jeg tror ikke nødvendigvis vi er store favoritter til det sølvet, men det var veldig viktig å ta tre poeng i dag, sier brann-kaptein sivert heltne nilsen til tv 2.  Brann mot tribune-gull i Eliteserien

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 6. november 2023 KL:07.52)
  brann ser ut til å vippe rosenborg ned fra tilskuertronen i eliteserien fotball med et snitt over 15.000. det vil være første gang siden 2001 (bann toppet) at rbk ikke ender som tribunemagnet nummer én. etter 14 av 15 hjemmekamper har brann et tilskuersnitt på 15.087 mot rbks 14.291. viking følger på tredjeplass med 12.882. de andre 13 lagene i eliteserien har dette snittet: 4) vålerenga 10.111, 5) lillestrøm 7609, 6) molde 6872, 7) bodø/glimt 6856, 8) strømsgodset 5514, 9) odd 5359, 10) aalesund 5283, 11) sarpsborg 08 5030, 12) tromsø 4758, 13) haugesund 4740, 14) hamkam 4018, 15) sandefjord 3861, 16) stabæk 3379. eliteseriens best besøkte kamp er oppgjøret mellom rosenborg og tabelltopp bodø/glimt. den dro 21.266 publikummere. totalt er det 45 kamper med over 10.000 tilskuere denne sesongen. tallene fra nifs.no er basert på solgte billetter og ikke faktisk oppmøte på kampene. (ntb)  Vålerenga-krisen forsterket

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 5. november 2023 KL:19.10)
  vålerenga er langt ifra klare for eliteserien 2024. søndag kveld tapte de 2-3 borte mot sarpsborg 08 og fortsetter dermed på utrygg plass. mandag kan dessuten sandefjord sende vålerenga ned på nedrykksplass når de møter den nedrykksklare tabelljumboen aalesund. oslo-klubben har nemlig bare en luke på to poeng ned til sandefjord. vålerengas tre siste oppgjør denne sesongen er hjemme mot stabæk og borte mot hamkam, før de tar imot tromsø i sesongavslutningen. vålerenga har spilt på det øverste nivået i norsk fotball siden 2001. siden den tid er 12.-plassen i 2003 klubbens dårligste plassering i eliteserien. forrige sesong endte vif på 6.-plass. vålerenga fikk også alt annet enn en drømmestart på kampen da mikkel maigaard banket sarpsborg i ledelsen etter bare seks minutter. andrej ilic headet imidlertid inn utlignet på et innlegg fra magnus bech riisnæs 19 minutter senere, men det fikk lite å si da niklas sandberg slo tilbake med en kanonkule via tverrliggeren og i krysset fire minutter senere. maigaard sikret tomålsledelse til pause. – vi må vise et eller annet. vi er ikke i nærheten. vi taper 50/50 dueller hele tiden og vi spiller oss inn i trøbbel. vi må faen se en reaksjon nå, sa christian borchgrevink til tv 2 i pause og utdypet: – det går på stoltheten, og så må vi holde mer på ballen. etter hvilen kom vålerenga seg mer med i kampen, og med åtte minutter igjen på klokken reduserte aaron kiil olsen på en corner. dessverre for oslo-klubben holdt det ikke til mer enn et trøstemål. (ntb)

Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »