Hovedsiden

Liten annonse
  Lillestrøm fikk keeper utvist - så vartet Svendsen opp med hat trick

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 24. mai 2023 KL:21.28)
  lillestrøm tapte lørdagens cupfinale og allerede onsdag kveld startet jakten på en ny cupfinale borte mot skedsmo i første runde. etter en målløs første omgang, fikk skedsmo et uventet overtak da lillestrøm-keeper knut andré skjærstein ble utvist etter å ha felt en skedsmo-spiller på full vei gjennom mot mål. men til tross for at de ble redusert til ti mann, var det lillestrøm som sto for målene. et hat trick fra tobias svendsen på et drøyt kvarter, hvor de siste to scoringene kom med kun 65 sekunders mellomrom og et avsluttende mål fra philip slørdahl sørget for at det ble en 4-0-seier til lillestrøm.

  Florida Panthers ett steg unna NHL-finale

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 23. mai 2023 KL:07.11)
  florida panthers slo carolina hurricanes på nytt, leder 3-0 sammenlagt og er bare én seier unna en plass i nhl-finalen de to første seirene over carolina hurricanes kom etter at de hadde avgjort i forlengningen, men denne gangen holdt det med den ene scoringen til sam reinhart i 2. periode. 3-0 sammenlagt betyr at laget fra feriebyen i sør bare mangler én seier til i best av sju-serien før plassen i nhl-finalen er et faktum. der venter enten vegas golden knights eller dallas stars. der leder laget fra las vegas med 2-0 sammenlagt. (ntb)

  Strømsgodset endte marerittrekken: – Helt nydelig

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 16. mai 2023 KL:21.38)
  sondre fosnæss hanssen sikret strømsgodset-seier da han headet inn 1-0-målet hjemme mot sandefjord i eliteserien tirsdag kveld. dermed sikret godset sin første seier siden 1-0 over aalesund i lagenes utsatte seriestart. drammenserne fikk også revansjert det forsmedelige 0-5-tapet fra hjemmekampen mot sandefjord på marienlyst forrige sesong. – vi burde scoret flere i dag, men det var en fin festdag på marienlyst. dette er bare starten på litt poengsanking for vår del etter et par tøffe bortekamper, sa godset-trener jørgen isnes til tv 2. 43-åringen kom til godset i sommer, men har fått en tøff start på trenerkarrieren på det høyeste nivået i norge. – det har vært noen tøffe uker, men jeg er fra groruddalen og er tøff i hodet. jeg tåler både press og trøkk, og det regnet jeg med at det skulle være. jeg regnet også med at det ville komme noen tøffe perioder, men jeg nyter stundene på marienlyst, sa den tidligere kfum-treneren. fortjent seier det var heller ikke på noen måte ufortjent at det var vertene som fikk de tre poengene. en knapp halvtime inn i kampen banket herman stengel en kanonkule i tverrliggeren, før jonatan braut brunes fikk stang-ut. det var derfor ekstra godt for godset-unionen å kunne slippe jubelen løs etter at sondre fosnæss hanssen headet godset i ledelsen med sitt første eliteseriemål. scoringen kom etter et nydelig innlegg fra lars-christopher vilsvik mot bakre stolpe. – det er en helt syk følelse å score, men jobben er ikke over ennå, sa hanssen til tv 2 i pausen. – helt nydelig

  Liverpool tok sin sjuende strake seier – Leicester i kjempetrøbbel

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 15. mai 2023 KL:22.55)
  liverpool slo leicester 3-0 borte og la press på lagene foran i kampen om topp fire i premier league. leicester har to kamper på seg til å redde plassen. 22 år gamle curtis jones ble tomålsscorer i seieren som sikret tre viktige poeng for liverpool. trent alexander-arnold scoret et praktmål, mens mohamed salah bidro med målgivende pasning på alle scoringene som forminsket nedrykkstruede leicesters sjanser til å holde seg i toppdivisjonen. med seieren har femteplasserte liverpool bare ett poeng opp til manchester united og newcastle, men begge de to sistnevnte har én kamp til gode. leicester ligger på nest sisteplass med to kamper igjen. det skiller to poeng opp til everton på trygg plass. de har vunnet bare én av sine 14 siste ligakamper.

  Brann-krisen fortsetter etter nytt tap: – Rett og slett helt jævlig

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 14. mai 2023 KL:18.34)
  rosenborg tok kontroll fra start i bortemøtet med brann i toppserien, og de tilreisende fra trondheim vant 4-1 over fjorårets seriemestere. brann fikk pyntet på både mål- og sjansestatistikken mot slutten av kampen, men den ene scoringen holdt ikke mer enn til å pynte på resultatet for brann. – jeg vet ikke helt hva man skal si eller hva man burde si. det er ekstremt frustrerende og helt ærlig veldig utfordrende å stå i, sier brann-keeper aurora mikalsen til nrk. i fjor herjet brann i toppserien og tok seriegullet. – hvordan er kontrasten fra det, til å stå her nå på stemmemyren og ha sluppet inn fire mål på hjemmebane? – det er helt jævlig. rett og slett helt jævlig. samtidig er det ny sesong, nytt prosjekt, ny gjeng. vi må også jobbe med vår prosess og ikke sammenligne oss med i fjor, sier mikalsen. scoringer av emilie nautnes, en dobbel av anna jøsendal og brann-selvmål sendte rosenborg opp i 4-0-ledelse før timen var spilt. – vi har slitt litt med å sette sjansene, men i dag føler jeg vi får god uttelling, sier jøsendal til nrk. – jeg synes vi kjører over dem og jeg er utrolig godt fornøyd med det jentene presterer idag, sier rosenborg-trener steinar lein til nrk. nautnes-scoringen og den første til jøstendal kom tidlig i førsteomgang, mens selvmålet og det andre jøsendal-målet kom tidlig i andreomgang. i det 87. minutt reduserte marit bratberg lund for vertene. brann er for tiden uten trener, etter at klubben skilte lag med olli harder i starten av mai. – de har en viktig jobb nå med å finne en ny trener, få spillere tilbake friske og raske og så må de bygge det derfra, sier nrks fotballekspert carl-erik torp.

  Brann-krisen fortsetter etter nytt tap: – Veldig utfordrende å stå i

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 14. mai 2023 KL:18.34)
  rosenborg tok kontroll fra start i bortemøtet med brann i toppserien, og de tilreisende fra trondheim vant 4-1 over fjorårets seriemestere. brann fikk pyntet på både mål- og sjansestatistikken mot slutten av kampen, men den ene scoringen holdt ikke mer enn til å pynte på resultatet for brann. – jeg vet ikke helt hva man skal si eller hva man burde si. det er ekstremt frustrerende og helt ærlig veldig utfordrende å stå i, sier brann-keeper aurora mikalsen til nrk. i fjor herjet brann i toppserien og tok seriegullet. – hvordan er kontrasten fra det, til å stå her nå på stemmemyren og ha sluppet inn fire mål på hjemmebane? – det er helt jævlig. rett og slett helt jævlig. samtidig er det ny sesong, nytt prosjekt, ny gjeng. vi må også jobbe med vår prosess og ikke sammenligne oss med i fjor, sier mikalsen. scoringer av emilie nautnes, en dobbel av anna jøsendal og brann-selvmål sendte rosenborg opp i 4-0-ledelse før timen var spilt. – vi har slitt litt med å sette sjansene, men i dag føler jeg vi får god uttelling, sier jøsendal til nrk. nautnes-scoringen og den første til jøstendal kom tidlig i førsteomgang, mens selvmålet og det andre jøsendal-målet kom tidlig i andreomgang. i det 87. minutt reduserte marit bratberg lund for vertene. – jeg synes vi kjører over dem og jeg er utrolig godt fornøyd med det jentene presterer idag, sier rosenborg-trener steinar lein til nrk.

  Maanum scoret i storseier for Arsenal

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 10. mai 2023 KL:22.34)
  frida maanum stod for én av scoringene da arsenal vant 4-0 over brighton i den engelske toppserien for kvinner. svenske stina blackstenius scoret både 1- og 2-0 før det var spilt ti minutter, mens maanum la på til 3-0 etter 40 minutter. victoria pelova kronet seieren med arsenals fjerde mål like før pause. maanum og arsenal ligger nå på tredjeplass på tabellen, med like mange poeng som manchester city på fjerdeplass, men med en kamp mindre spilt. de tre første får mesterligaplass.

  Vålerenga snudde mot Røa – fortsatt ubeseirede

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 10. mai 2023 KL:20.55)
  vålerenga tok med seg tre poeng etter 2-1-seier mot røa i toppserien. dermed er de fortsatt ubeseirede i serien så langt og har vunnet sju av ni kamper. gjestene fra andre siden av byen tok først ledelsen etter en snau halvtime spilt på valle. tuva espås` skudd gikk under muren til vålerenga og inn bak keeper tompkins. like før pause utlignet karina sævik for hjemmelaget. spissen satt ballen elegant inn i lengste hjørne og ga vålerenga nytt giv inn i pausen. halvveis ut i andreomgang kom matchvinnerscoringen. thea bjelde tuppet ballen i mål og sikret 2-1-seier til vålerenga. onsdagens kamp er en del av den 19. runden i toppserien og var egentlig lagt til tidlig i september, men ble framskutt på grunn av vålerengas kvalifisering til champions league. (nrk/ntb)

  Hedret faren med mål mot tidligere lagkamerater

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 7. mai 2023 KL:18.51)
  molde-spiller kristian eriksen scoret på sin gamle hjemmebane på dagen der hans avdøde far ville fylt 60 år. han døde for ti år siden i en bilulykke. – da terminlista kom, så jeg i kalenderen at kampen kom på samme dag som pappas bursdag. jeg kommer til å besøke grava før kampen. det blir fint. det er alltid kjekt å minnes ham, sa eriksen til rbnett før kampen. av respekt for hjemmefansen feiret han ikke scoringen. eriksen ble assistert av magnus wolff eikrem, som stod bak både selvmålet før 0-1 og 2-0-målet. en snau halvtime før slutt satte sivert mannsverk en straffe i mål. hamkams fredrik sjølstad laget et klønete straffespark og ble utvist da han rev ned erling knudtzon.

  Hedret faren med mål mot gamle lagkamerater

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 7. mai 2023 KL:18.51)
  molde-spiller kristian eriksen scoret på sin gamle hjemmebane på dagen der hans avdøde far ville fylt 60 år. han døde for ti år siden i en bilulykke. – da terminlista kom, så jeg i kalenderen at kampen kom på samme dag som pappas bursdag. jeg kommer til å besøke grava før kampen. det blir fint. det er alltid kjekt å minnes ham, sa eriksen til rbnett før kampen. av respekt for hjemmefansen feiret han ikke scoringen. eriksen ble assistert av magnus wolff eikrem, som stod bak både selvmålet før 0-1 og 2-0-målet. en snau halvtime før slutt satte sivert mannsverk en straffe i mål. hamkams fredrik sjølstad laget et klønete straffespark og ble utvist da han rev ned erling knudtzon.

  Ny Brann-smell i Toppserien

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 6. mai 2023 KL:18.40)
  tuva espås sto for den avgjørende scoringen da røa slo brann 2-1 i toppserien i fotball. etter 55 minutters spill tok røa ledelsen ved espås, men karoline haugland sørget for at lagene var like langt da hun utlignet til 1-1. espås sendte røa i føringen igjen da hun satte inn 2-1 etter 79 minutter. det ble ikke flere mål i oppgjøret. dermed endte kampen 2-1. det var branns andre nederlag på rad. etter lørdagens kamp er røa på tredjeplass på tabellen med tolv poeng, mens brann er nummer fem med elleve poeng. – vi spilte en dårlig første omgang, men nå er vi superfornøyde. vi slår brann som er et bra lag, og vi viser at vi kan krige, sier tuva espås til nrk etter kampen. røa-trener geir nordby var i ekstase da han snakket med nrk. – i dag er jeg kanskje norges lykkeligste mann, sier han. – all ære til jentene. kampene går som perler på en snor. vi var passive i første omgang, og reiser oss i andre. pang, så sitter den, avslutter han. (ntb/nrk)

  Scoret tidenes seneste Bundesliga-mål

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 6. mai 2023 KL:13.56)
  schalke-spiller marius bülters 3-2-scoring mot mainz er den seneste som har kommet i en bundesliga-kamp noen gang, skriver ntb. straffescoringen kom etter nøyaktig 101 minutter og 13 sekunder, ifølge opta. nyhetsbyrået dpa skriver at det ikke er registrert et senere mål etter at innsamlingen av slik data ble introdusert i den tyske toppserien i fotball i 1992.

  Pellegrino scoret fra egen halvdel i Glimt-seier

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 3. mai 2023 KL:19.52)
  odd hadde ikke sluppet inn et eneste mål i eliteserien. så kom bodø/glimt på besøk. det tok litt tid før gulytrøyene fikk hull på byllen, men i det 55. minutt kom scoringen: hugo vetlesen bredsidet inn ledermålet etter et smart innlegg av amahl pellegrino. apropos pellegrino: det var glimts toppscorer som stjal overskriftene - også denne gangen. angriperen viste at han faktisk er vel så farlig fra egen banehalvdel. der var nemlig derfra han doblet glimts ledelse. pellegrino dunket til med høyrebeinet mens odds keeper leo wahlstedt sto langt ute, og ballen endte i mål. bodø/glimt vant 2-0 og troner fortsatt øverst i eliteserien, tre poeng foran brann.

  Barcelona vant etter sen scoring

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 2. mai 2023 KL:23.03)
  scoringen kom sent, men godt, for barcelona: jordi alba ble matchvinner i det 85. minutt og sørget for 1-0-seier over osasuna. barcelona spilte med én mann mer i over en time, men måtte likevel smøre seg med tålmodighet på camp nou. men den avgjørende scoringen kom til slutt og nå er katalanerne enda et steg nærmere ligagull.

  New Jersey Devils ruller over New York Rangers og er videre i NHL-sluttspillet

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 2. mai 2023 KL:07.34)
  new jersey devils vant 4–0 i den sjuende og siste kampen i 1. runde av nhl-sluttspillet i ishockey etter 4–3 sammenlagt. etter en målløs 1. periode sprakk michael mcleod nullen, og tomas tatar ga new jersey devils 2–0 bare fem minutter senere. erik haula og svenske jesper bratt satte de to siste scoringene. i det neste sluttspillsteget venter carolina hurricane. de slo på sin side ut det andre new york-laget, new york islanders, med sammenlagt 4–2 i 1. runde. (ntb)

  Beskjed på direkten: - Wow

  Kilde: Dagbladet - Sport | Publisert: (søndag 30. april 2023 KL:18.25)
  pep guardiola måper etter erling braut haalands 50 scoringer for manchester city denne scoringen. sist noen scoret så mange mål, var i 1931. - før winston churchill ble statsminister? wow, sier guardiola.

Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »