Hovedsiden

Liten annonse
  Juventus rystet: Stortap mot Empoli

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 23. mai 2023 KL:06.19)
  juventus gikk glipp av tre poeng etter 1-4-tapet mot empoli i serie a mandag. nederlaget kom kort tid etter at torino-klubben ble trukket ti poeng av forbundet. avgjørelsen om at juventus ble fratatt ti poeng kom rett i forkant av kampstarten mot empoli. det ble utfallet etter en ny behandling av den såkalte plusvalenza-saken. storklubben var tabelltoer på 69 poeng før dommen, men falt ned til 7.-plass etter at dommen ble kjent. derfor var tre poeng mot empoli sårt tiltrengt med tre runder igjen av serie a. francesco caputo sendte imidlertid vertene i føringen etter 18 minutter. tre minutter senere doblet sebastiano luperto ledelsen for empoli. caputo noterte seg for sin andre nettkjenning for de blåkledde etter hvilen. federico chiesa reduserte for juventus med noen minutter igjen, men på overtid fastsatte roberto piccoli resultatet til 4-1. (ntb)

  Tysk bruddseier i Giroen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 18. mai 2023 KL:18.00)
  den tyske bora-hansgrohe-rytteren nico denz var raskest på den tolvte etappen av giro d`italia. andreas leknessund beholder 4.-plassen i sammendraget. denz vant foran duoen toms skujins (trek-segafredo) og sebastian berwick (israel-premier tech). det var den andre strake seieren til en tysker. landsmann pascal ackermann (uae) vant den 11. etappen. den tolvte etappen var en etappe på 185 kilometer fra bra til rivoli. det gjenstår ni etapper av det prestisjetunge rittet i italia. den siste etappen avsluttes i hovedstaden roma. (ntb)

  Seks utøvere tatt ut på friskilandslaget – to takket nei

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 11. mai 2023 KL:12.54)
  seks utøvere er tatt ut på elitelaget i friski, mens to tidligere landslagskjørere har valgt å takke nei til landslagsplass. det melder norges skiforbund i en pressemelding. birk ruud og johanne killi er blant utøverne som er tatt ut på landslaget, mens ferdinand dahl og christian nummedal har takket nei til landslaget kommende sesong. begge har vært på landslaget i flere år, men ønsker å utforske nye sider ved friski og utfordre seg på andre arenaer. i tillegg til elitelandslaget, er det tatt ut fire utøvere på rekruttlaget, og seks på juniorlandslaget. dette er landslaget for 2023-24-sesongen: johanne killi, dombås il sandra eie, bærums skiklub birk ruud, bærums skiklub sebastian schjerve, namsos il tormod frostad, bærums skiklub ulrik samnøy, bærums skiklub

  VG: Minst seks styremedlemmer vil fjerne Kjøll

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 9. mai 2023 KL:08.56)
  seks av medlemmene i idrettsstyret sier rett ut at de vil vrake berit kjøll og erstatte henne med zaineb al-samarai, ifølge vg. avisen skriver at marco elsafadi, elisabeth faret, sebastian henriksen, ole jørstad, sara stokken rott og erik unaas støtter al-samarai. visepresidentene vibecke sørensen og sondre gullord ønsker ikke å oppgi hvem de støtter foran presidentvalget i bergen første helgen i juni. det gjør heller ikke astrid strandbu eller ioc-representant kristin kloster aasen. utøverrepresentant astrid uhrenholdt jacobsen har ikke svart vg. – norsk idrett trenger ro. ikke en opprivende valgkamp med flere benkekandidater. jeg har sittet i idrettsstyret sammen med zaineb al-samarai i fire år, og jeg vet at det kommer til å fungere godt både overfor styrekollegiet, organisasjonen, myndigheter, mediene og andre sentrale samarbeidspartnere vi trenger for å utvikle den norske idrettsmodellen og våre strategiske mål videre, sier styremedlem erik unaas til avisen. et flertall på sju i valgkomiteen innstilte på al-samarai som idrettspresident, mens tre ville ha berit kjøll, som har varslet at hun vil kjempe for gjenvalg. det er medlemmene av idrettsstyret samt 75 representanter fra idrettskretsene og 75 representanter fra særforbundene som har stemmerett på idrettstinget (ntb)

  Sørloth involvert i scoring da Real Sociedad slo Real Madrid

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 3. mai 2023 KL:08.32)
  Real Sociedads Alexander Sørloth var delaktig i ballvinningen som ga laget det første målet mot Real Madrid, som fikk én spiller utvist. Kampen endte 2-0. Det første målet kom etter to minutter i andre omgang i seriekampen, som ble spilt i San Sebastián tirsdag kveld. Sørloth presset forsvarer Éder Militão til å sende en dårlig pasning bakover i banen mot målvakt Thibaut Courtois, og Takefusa Kubo kunne sørge for 1-0 til hjemmelaget. Etter 61 minutter av kampen fikk Real Madrids Dani Carvajal gult kort for taklingen av Aihen Muñoz. Med ett gult kort fra tidligere i kampen måtte han dermed se resten av oppgjøret fra tribunen. Med fem minutter igjen av ordinær tid kunne Ander Barrenetxea sette inn 2-0 til Real Sociedad. Sørloth og lagkameratene ligger nå på fjerdeplass og siste mesterligaplass i La Liga, men har en grei margin på åtte poeng ned til Villareal på femteplass. Real Madrid innehar andreplassen. Laget ligger hele 14 poeng bak serieleder Barcelona, som vant 1-0 over Osasuna tidligere tirsdag. (NTB)

  Synne Jensen matchvinner for Real Sociedad

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 30. april 2023 KL:13.55)
  Synne Jensen scoret kampens eneste mål da Real Sociedad slo Villarreal på bortebane i den spanske toppdivisjonen i fotball. Jensens mål kom etter 20 minutter og var 27-åringens niende i ligaen denne sesongen. Hun scoret også da Sociedad knuste Valencia sist runde. Søndagens mål holdt til seier og Jensen ble byttet ut etter 84 minutter. Laget fra San Sebastián står med ti seirer, åtte uavgjort og ni tap denne sesongen og ligger på en foreløpig 6.-plass. Det skiller imidlertid hele 24 poeng opp til tredjeplasserte Levante og plass i europacup neste sesong. (NTB)

Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »