Hovedsiden

Liten annonse  Manchester United og Leeds kommer til Oslo i sommer

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 25. mai 2023 KL:11.57)
  manchester united tar turen til oslo og ullevaal stadion for å spille en treningskamp mot leeds i sommer. det bekrefter selskapet scandsports, som står bak kampen, til vg. kampen spilles 12. juli med avspark klokken 17.00. manchester united var også i oslo i fjor sommer. da møtte de atlético madrid, som vant 1-0 den gang. manchester united skal også til usa i forbindelse med sommerens sesongoppkjøring. akkurat nå handler det imidlertid om å sikre en topp fire-plassering for de røde djevlene. de er ett poeng unna å sikre mesterligaspill med to kamper igjen å spille. 3. juni venter også fa-cupfinale mot manchester city. leeds vet fortsatt ikke om de kommer til oslo som premier league- eller mesterskapsserielag. skjebnen deres avgjøres i siste serierunde mot tottenham søndag.

  Manchester United kommer til Oslo i sommer

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 25. mai 2023 KL:11.57)
  manchester united tar turen til oslo og ullevaal stadion for å spille en treningskamp mot leeds i sommer. det bekrefter selskapet scandsports, som står bak kampen, til vg. kampen spilles 12. juli med avspark klokken 17.00- manchester united var også i oslo i fjor sommer. da møtte de atlético madrid, som vant 1-0 den gang. manchester united skal også til usa i forbindelse med sommerens sesongoppkjøring. akkurat nå handler det imidlertid om å sikre en topp fire-plassering for de røde djevlene. de er ett poeng unna å sikre mesterligaspill med to kamper igjen å spille. 3. juni venter også fa-cupfinale mot manchester city. leeds vet fortsatt ikke om de kommer til oslo som premier league- eller mesterskapsserielag. skjebnen deres avgjøres i siste serierunde mot tottenham søndag.
  Saksøkes av Bank Norwegian

  Kilde: E24 | Publisert: (onsdag 24. mai 2023 KL:07.33)
  det er full klinsj mellom forbrukslånsbanken bank norwegian og flyselskapet norwegian om bruk av navnet «bank norwegian». nå saksøker banken flyselskapet.


  Nye toppversjoner av Skoda Enyaq

  Kilde: Bil24 | Publisert: (tirsdag 23. mai 2023 KL:14.10)
  skoda enyaq l&k byr både på flere elegante detaljer, mer krefter og ikke minst en rekkevidde som er strekt enda mer ut. det var riktignok emil skoda som grunnlag selskapet som nå har gitt navn til bilmerket, men der startet det med en våpenfabrikk tilbake i 1859. for å finne den egentlige opprinnelsen til skoda […] innlegget nye toppversjoner av skoda enyaq dukket først opp på bil24.no.

  Ryanair med resultathopp

  Kilde: E24 | Publisert: (mandag 22. mai 2023 KL:09.10)
  det irske flyselskapet leverer resultat og passasjertall på høyde med før pandemien, og melder om en solid etterspørsel for sommersesongen.

Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »