Hovedsiden

Liten annonse
  Ødegaard scoret da Arsenal sikret gruppeseier i Mesterligaen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 29. november 2023 KL:22.53)
  martin ødegaard satte et vakkert punktum på en eventyrlig 1. omgang da han banket inn 5-0-scoringen til arsenal. london-laget lekte seg til seier - og gruppeseier i gruppe b. det sto 5-0 til pause og på tampen fastsatte jorginho sluttresultatet til 6-0 fra straffemerket. det ble seks ulike målscorere i kampen. i tillegg til ødegaard og jorginho, scoret kai havertz, gabriel jesus, bukayo saka og gabriel martinelli hvert sitt mål. arsenal er dermed garantert å vinne å vinne gruppe b. med én kamp igjen av gruppespillet er psv eindhoven nærmeste lag, fire poeng bak. den andre kampen i gruppen, mellom sevilla og psv, endte med 3-2-seier til nederlenderne.

  Nyland fortsatt ute - mister ny mesterligakamp

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 28. november 2023 KL:18.24)
  ørjan nylands retur i sevilla lar vente på seg. landslagskeeperen er ikke i troppen til onsdagens champions league-møte med psv eindhoven. sunnmøringen var tilbake på trening sist torsdag og ble raskt meldt kampklar i spanske medier. det siste viste seg ikke å stemme. nyland var ikke med da sevilla tapte borte mot real sociedad søndag, og det blir han heller ikke når psv kommer på besøk. navnet hans er ikke oppført blant de 23 utvalgte. målvakten står i høst med to kamper i mesterligaen. han måtte stå over sevillas siste mot arsenal i london og den påfølgende samlingen med ståle solbakkens landslag. sevilla ligger sist med to poeng i sin cl-pulje og er i fare for å ryke ut. psv og lens er begge på fem poeng, mens arsenal topper med ni.

  Ødegaard tilbake for Arsenal - opp på tabelltopp etter sen scoring

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 25. november 2023 KL:20.24)
  lørdag var martin ødegaard tilbake for arsenal for første gang siden han spilte kampen mot sevilla 24. oktober. arsenal-kapteinen spilte heller ikke norges kamper i landslagssamlingen nylig, men lørdag var han igjen spilleklar og startet kampen mot brentford. lenge så det ut til å ende 0-0, men i det 89. minuttet fikk arsenal omsider hull på byllen. ødegaard fikk spilt ballen ut til bukayo saka, som slo ballen inn i 16-meteren. bak i feltet kom kai havertz og stanget ballen mellom beina til brentford-keeper mark flekken og i mål fra spiss vinkel. scoringen sørget for tre viktige poeng for arsenal, som nå topper premier league med 30 poeng etter 13 kamper. med det er de henholdsvis ett og to poeng foran manchester city og liverpool, som spilte 1-1 tidligere lørdag. – man klarer å dra ut tre poeng fra en relativt begrenset prestasjon. det er det man trenger, for det er ikke bare solskinnsdager i fotball, sier viaplays fotballekspert pål andré helland. kristoffer ajer spilte hele kampen for brentford, mens ødegaard ble byttet ut på overtid.

  nyland tilbake på sevilla-trening – kampklar i helgen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 23. november 2023 KL:16.34)
  ørjan nyland var torsdag tilbake på sevilla-trening etter sine skadeproblemer. han ventes kampklar til søndagens bortekamp mot real sociedad. det melder marca og andre spanske medier. nyland mistet bortekampen mot arsenal i mesterligaen og byderbyet mot betis rett før landslagspausen og kunne heller ikke spille norges kamper mot færøyene og skottland. sevillas nye trener diego alonso kan også regne med lucas ocampos i helgens seriekamp. argentineren mistet vm-kvalifiseringskampene mot uruguay og brasil på grunn av muskelproblemer, men han er også friskmeldt. sergio ramos er også kampklar igjen etter skade. derimot har erik lamela og suso skrevet seg på klubbens skadeliste, mens nemanja gudelj er utestengt. (ntb)

  Spanske medier: Aktor ber om ni års fengsel for brasiliansk fotballstjerne

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 23. november 2023 KL:15.55)
  tidenes mestvinnende fotballspiller på herresiden, dani alves, er tiltalt for å ha voldtatt en kvinne i 20-årene på en nattklubb i barcelona i desember i fjor. ifølge vg ble han arrestert i januar etter å ha meldt seg hos politiet i spania og den tidligere barcelona-spilleren har tilbrakt de siste ti månedene i fengsel etter at dommeren konkluderte med at det var stor risiko for at spilleren kunne flykte. nå ber aktor om ni års fengsel for den tidligere barcelona-spilleren og om 150.000 euro i oppreisning til offeret, ifølge mundo deportivo. alves spilte for barcelona fra 2008 til 2016 og fra 2021 til 2022. han står med over 400 kamper for den spanske storklubben. i vinter spilte han for mexicanske unam. den kontrakten ble terminert da saken dukket opp. alves har også spilt for blant annet sevilla, juventus og paris saint-germain. forsvarsspilleren står med 126 landskamper for brasil etter debuten i 2006 og har vunnet 41 titler i karrieren.

  Medier: Arsenal fryktet at Ødegaard fikk hjernerystelse på trening

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 13. november 2023 KL:20.44)
  martin ødegaards forfall for arsenal den siste tiden skal ha vært knyttet til en hodeskade, ifølge britiske medier. daily mail og mirror skriver mandag at frykt for en hjernerystelse etter å ha blitt truffet av en ball på trening, er grunnen til at ødegaard har stått over kampene mot newcastle og sevilla den siste tiden. episoden skal ha skjedd dagen før arsenals kamp mot newcastle 4. november. reglene for hjernerystelser tilsier at spilleren ikke skal delta i kamp eller trening på seks dager, og man må også være helt symptomfri. kapteinen har i tillegg slitt med en hofteskade. daily mail hevder å vite at ødegaard trolig er tilbake i spill etter landslagspausen. ødegaard er ikke med når norge møter færøyene og skottland denne uken. landslagssjef ståle solbakken sa tidligere mandag at han hadde visst om ødegaards forfall en god stund. – nå er han satt i 14 dagers opptrening knyttet til skaden han har, sa solbakken. neste kamp for arsenal er mot brentford 25. november. (©ntb)

  Arteta om Ødegaards skadefravær: – Umulig for ham å rekke kampen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 9. november 2023 KL:07.50)
  martin ødegaard manglet igjen da arsenal slo sevilla 2-0 i mesterligaen onsdag. hovedtrener mikel arteta forteller at nordmannen kjempet en kamp mot klokka. ødegaard sto over da arsenal røk 0-1 borte mot newcastle i premier league sist helg. mot den spanske europacup-spesialisten glimret den norske landslagskapteinen igjen med sitt fravær. 24-åringen sliter med en hofteskade. – de kjempet en kamp mot klokka for å bli klare. de gjorde sitt beste for å rekke kampen, men det var umulig. vi har nye 48 timer før vi møter burnley, så vi får se om vi klarer å få dem tilbake til det, svarte arteta på spørsmål om skadesituasjonen til ødegaard og eddie nketiah. tirsdag uttalte landslagssjef ståle solbakken seg med en smule bekymring om ødegaards situasjon. – han har en skade som ser ut til ikke å gi slipp. vi må se hva som skjer denne uka. han skal undersøkes enda mer, så får vi se hva det bringer i form av kamper og spilletid, sa solbakken. arsenal-sjef arteta kunne imidlertid fortelle at det trolig ikke er alvorlig for bukayo saka, som på tampen av onsdagens kamp måtte byttes ut etter en smell i foten. – det var bare et spark. han følte et lite ubehag, men jeg antar at han har det bra, sa arteta. (©ntb)  Arsenal sikret seier uten Ødegaard – troner øverst i gruppe B

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 8. november 2023 KL:22.54)
  i fjerde runde av mesterligaen tok arsenal tre nye poeng da de slo sevilla 2–0 på hjemmebane. leandro trossard satte kampens første mål etter et lekent arsenal-angrep da halvtimen var spilt. i andre omgang økte bukayo saka, som hadde målgivende i første omgang, ledelsen med en lekker skuddfinte som satte pedrosa ut av spill. hjemmelaget styrte kampen, hvor sevilla hadde null avslutninger på mål. kampen endte 2–0. arsenal leder mesterligaens gruppe b med ni poeng. sevilla ligger nederst med to. de to andre lagene i gruppen møtte hverandre i kveld, der vant nederlandske psv eindhoven 1-0 over franske lens.

  Skadd Martin Ødegaard ute av Arsenal-troppen i kveldens mesterligakamp

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 8. november 2023 KL:19.56)
  martin ødegaard er ikke overraskende utelatt fra arsenals tropp i kveldens mesterligakamp mot sevilla, melder ntb. kapteinen sliter med en hofteskade, og landskamper for norge senere i måneden står i fare. ødegaard har mistet flere kamper for klubblaget siden slutten av oktober. arsenal topper gruppe b i mesterligaen og vil ta et langt skritt mot avansement om sevilla slås på hjemmegress.


  Hansen herjet for Barcelona

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 5. november 2023 KL:18.39)
  caroline graham hansen noterte seg for tre assist og ett mål da barcelona overkjørte sevilla og vant 8-0 hjemme i spansk fotball. oslo-jenta ble likevel ikke kampens store helt da salma paralluelo noterte seg med fire mål allerede til pause. graham hansen sto for assisten på mål nummer en, tre og fire. etter hvilen la mariona caldentey på til både 5-0 og 6-0, før graham hansen satte inn barcelonas sjuende etter en snau times spill. på overtid fastsatte marta torrejon resultatet. ingvild syrstad engen startet også for barcelona og spilte kampen ut, mens graham hansen ble byttet ut etter 74 minutter. barcelona leder ligaen med full pott etter sju serierunder, med en målforskjell på 28-2. real madrid føler tre poeng bak. (ntb)

Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »