Hovedsiden

Liten annonse
  Holter beste nordmann opp Fløyen - Ineos-dominans i Tour of Norway

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 26. mai 2023 KL:19.39)
  uno-xs ådne holter var best av de norske rytterne på prologen i tour of norway, hvor målgang var lagt til toppen av fløyen - i en slags miniutgave av vm-tempoen fra 2017. ådne holter var blant de første ute i løypa og satte tidlig en høy standard med tiden 14.55. det var en tid som det lenge så ut til at kun ineos-rytterne ben tulett og magnus sheffield klarte å slå. med henholdsvis 14.28 og 14.29 var de to lagkameratene helt suverene og sørget for at ineos har koblet grepet om sammenlagtseieren i rittet. som siste startende skjøv imidlertid attila valter holter ut av pallen med tiden 14.48. tobias halland johannessen ble nummer syv på etappen, 31 sekunder bak tulett.

  sheffield wednesday med utrolig comeback

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 19. mai 2023 KL:09.02)
  det så helt umulig ut, men sheffield wednesday klarte på ellevilt vis å spille seg til wembley og finale i omspillet om en plass i championship. peterborough vant den første kampen 4-0, og de fleste trodde returoppgjøret ville bli en transportetappe. slik gikk det ikke, og etter fire mål av sheffield wednesday ved ordinær tid kom to nye mål i ekstraomgangene mellom league one-lagene. det betød 5-5 og straffesparkkonkurranse hvor hjemmelaget trakk det lengste strået. sheffield wednesday vant straffesparkkonkurransen 5-3. (ntb)  Wigan rykket ned etter overtidsdrama

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 29. april 2023 KL:18.22)
  thelo aasgaard og hans wigan rykket ned fra mesterskapsserien etter at det lørdag ble 1-1 mot reading. seieren glapp på overtid. seier ville fornyet håpet om videre spill i mesterskapsserien også neste sesong, men med uavgjortresultatet er laget dømt til nedrykk. huddersfield og reading skal møtes i siste runde, og dermed har ikke wigan mulighet til å berge plassen. laget slår følge med blackpool, som rykket ned fredag. charlie hughes sendte wigan i ledelsen, men tre minutter på overtid utlignet imidlertid yakou méïte og spolerte wigans håp om å berge plassen. sander berge ble byttet inn med en halvtime igjen for opprykksklare sheffield united i deres 4-1-seier over preston. stefan johansen forble ubenyttet reserve da hans queens park rangers slo stoke 1-0 på bortebane. (ntb)

Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »