Hovedsiden

Liten annonse
  «Ukjente» Ole Martin Halvorsen vant verdenscupkonkurranse i skyting

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 7. juni 2024 KL:13.26)
  ole martin halvorsen(24) feide all motstand av banen og vant 50 meter rifle under verdenscupstevnet i münchen fredag. i finalen var overlegen fra start, og selv om den ungarske skytteren istvan peni knappet inn noen poeng mot slutten så holdt halvorsen unna og tok sin første individuelle seier i verdenscupen. jon-hermann hegg hevdet seg også i konkurransen, og tok en sterk 3.-plass. verdenscupstevnet i münchen er det siste før ol i paris i månedsskiftet juli/august.

  skytteren caroline finnestad lund vant em-gull for junior

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 1. juni 2024 KL:18.40)
  Caroline Finnestad Lund viste nerver av stål og vant EM-finalen i rifle 50 meter match for junior etter 10,6 i siste skudd. Det ble en god dag for de norske juniorene med tre finaleplasser og lagbronse både for kvinner og menn. Lund var sjuende best i kvalifiseringen, men i finalen var hun i tetstriden hele veien. Etter 15 skudd i knestående ledet hun med 155,1 poeng, og etter 15 skudd liggende var hun fortsatt i tet. Hun mistet ledelsen allerede i det første skuddet i stående, og en svak første serie så ut til å ødelegge for henne, men så slo hun hardt tilbake. Til sist ble det en duell om gulet med slovakiske Hana Strakusek. Begge måtte i nieren i løpet av de fem siste skuddene, men da Lund ledet med to tidels poeng før det siste skuddet, var hun nådeløs. Strakusek greide 10,3, men med 10,6 slo Lund knockout. (NTB)

Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »