Hovedsiden

Liten annonse


  Verdenscupseier Duestad

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 18. september 2023 KL:22.56)
  skytteren jeanette hegg duestad var i en egen klasse da hun mandag vant matchøvelsen under verdenscupen i skyting i rio de janeiro. etter fjerdeplass både på 10 meter individuelt og blandet lag under verdenscupstevnet i brasil, traff hegg duestad for alvor blink mandag. den norske skytterprofilen var suveren i matchfinalen og vant foran indiske nischal nischal og danske stephanie grundsøe. etter koronapandemien har hegg duestad vært på pallen i verdenscupen på 50 meter match i alle sine seks konkurranser. mandagens seier var hennes tredje i karrieren på ol-øvelsen. 14 ganger har hun vært på seierspallen i verdenscupen. tidligere i år gjorde hun rent bord i em og vant tre gull på 10 meter luftrifle. hegg duestad vant også vm-gull for lag på 300 meter og flere andre medaljer. hun er nå topprangert på 50 meter i verden med god margin. (ntb)

  Sterk annenplass til Hegg i Rio de Janeiro

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 18. september 2023 KL:05.57)
  skytteren jon-hermann hegg ble nummer to på 50 meter match-øvelsen under verdenscupen i skyting i brasil søndag. plasseringen er heggs beste individuelle i verdenscupen noen gang. – det var forferdelig varmt og krevende under finalen, men jeg jobbet bra mentalt for å holde hodet kaldt. alt i alt mye å være fornøyd med. det er gøy at jeg lykkes med planen og gjennomføringen, sier hegg. i en finale som inneholdt absolutt alt, der alt ble snudd på hodet i løpet av en serie og noen ganger på ett skudd, klarte nordmannen å klatre opp på pallen for andre gang i løpet av denne verdenscuprunden. lørdag ble han nummer tre på 10 meter luftrifle, og fredag var han nummer fire på den tredje ol-øvelsen, 10 meter luftrifle blandet lag, sammen med jeanette hegg duestad. (ntb)

  Kalla og 18 svenske idrettsstjerner i opprop etter VM-kysset: – Gi faen i kroppene våre

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 11. september 2023 KL:18.20)
  19 svenske kvinnelige idrettsstjerner hever nå stemmen i kjølvannet av vm-kysseskandalen i spania. budskaper er «gi faen i kroppene våre. det er nok nå». oppropet fremkommer i en sak i magasinet femina publisert mandag. på listen over utøvere som står bak initiativet står blant andre den tidligere alpindronningen anja pärson, langrennsstjernen charlotte kalla, skiskytteren magdalena forsberg og håndballstjernen bella gulldén. – vm-finalen endte opp med å handle om noe helt annet enn den fantastiske fotballen vi fikk se. den handlet om en person som brukte makten sin på en måte som slett ikke er bra for sporten eller for verden, sier fotballspiller hedvig lindahl. – vi må utnytte denne debatten nå som har brutt ut til å endre systemet, for det er systemet vi ser her, symptomer på et råttent system, legger hun til i intervjuet med femina. etter vm-finalen i fotball kysset den daværende spanske fotballpresidenten luis rubiales stjernespilleren jennifer hermoso på munnen. episoden har ledet til en opphetet debatt om sexisme og utdaterte maktstrukturer i idrettens verden. søndag valgte rubiales å trekke seg både fra toppjobben i hjemlandet og som visepresident i det europeiske fotballforbundet (uefa) som følge av saken. (ntb)


Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »