Hovedsiden

Liten annonse
  Gironas sensasjonsferd fortsetter

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: Igår. - (søndag 10. desember 2023 KL:23.08)
  girona slutter ikke å overraske i tetsjiktet i spania. søndag ble det 4-2-seier i catalonia-derbyet borte mot barcelona. bragden gjør girona til serieledere i la liga, med 41 poeng på 16 kamper. det er to poeng ned til real madrid, og syv til regjernde mester barcelona. artem dovbyk tok girona foran etter tolv minutters spill. ukraineren ble satt opp av landsmannen viktor tsyhankov og scoret via stolpen. robert lewandowski headet inn utligningen kort tid senere, men girona slo til igjen før pause. miguel gutiérrez curlet vakkert gjestene opp i 2-1. mot slutten la innbytter valery fernández på til 3-1. han hadde kun vært på banen i to minutter. i tilleggstiden tente ilkay gündogan et håp for barcelona, men cristhian stuani fjernet all tvil i det femte overtidsminuttet. girona ble nummer ti i la liga sist sesong. nå ryster catalonia-klubben de etablerte i spansk toppfotball. (ntb)

  Sørloth tilbake fra skade

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 9. desember 2023 KL:22.01)
  alexander sørloth slapp til det siste kvarteret i villarreals 0-3-smell for real sociedad. det var hans første kamp på en snau måned. trønderen mistet fem klubbkamper og hele norges landslagssamling i november som følge av lårtrøbbel. sørloth entret banen på stillingen 0-3. villarreals baklengsmål kom alle mot slutten av første omgang. la liga-sesongen har til nå vært en stor skuffelse for sørloths lag. etter 16 runder ligger villarreal på 13.-plass og virker helt hektet av i kampen om europaspill. (ntb)


  Fleiper om Thingnes Bøs seiersoppskrift: – Hotellromtrening i «baris»  med boksershortsen på snei

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 9. desember 2023 KL:12.48)
  johannes thingnes bø var sterkest av alle og vant jaktstarten i hochfilzen lørdag. det til tross for at han har hatt en skuffende start på sesongen, og blant annet forklart nedturene med for lite styrke i overkroppen. nå spøker tarjei bø med at lillebroren har smugtrent: – ja, det kan hende han har tatt noe hotellromtrening i «baris» der med boksershortsen på snei, ler han. også hovedpersonen fleiper om at push-ups er seiersoppskriften. – pluss minus hundre, sier han om antallet han har tatt for å komme seg helt til toppen av pallen. for etter en skuffende sprint fredag hadde thingnes bø et vanskelig utgangspunkt fra startnummer elleve under dagens jaktstart. stryningen vartet opp med fantomfart i sporet, solid skyting og mottok hjelp fra de andre som bommet flere ganger. dermed kunne han gå alene til mål. bak ham kjempet storebror tarjei, johannes dale-skjevdal og sturla holm lægreid om resten av pallplassene. til slutt ble dale-skjevdal nummer to, bø nummer tre og holm lægreid tok fjerdeplassen etter at han fikk det tungt mot slutten. tarjei bø tok over ledelsen i verdenscupen med lørdagens tredjeplass. ni poeng foran sebastian samuelsson som til slutt endte på en femteplass.

  Ler av brorens forklaring etter suveren seier

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 9. desember 2023 KL:12.48)
  etter et skuffende resultat i östersund forrige helg skyldte johannes thingnes bø på svak overkropp. brødrene bø spøker om at lillebror sin seieren i hochfilzen skyldtes x-antall pushups. – ja, det kan hende han har tatt noe «hotellromtrening» i baris der med boksershortsen på snei, og litt pushups vegg i vegg, svarer tarjei bø. selv sier thingnes bø at det har blitt en del pushups siden östersund. – pluss minus hundre, så kanskje noe sånt, sier han. fra ellevteplass i østerrike, og et vanskelig utgangspunkt gikk alt veien for thingnes bø. han kunne igjen ta øverst på pallen i verdenscupen. – det hadde vel ingen forventa, så det var vel en overraskelse for oss alle, sier han. bak han kjempet storebror tarjei bø, johannes dale-skjevdal og sturla holm lægreid om resten av pallplassene. til slutt ble dale-skjevdal nummer to, storebror bø nummer tre og holm lægreid to fjerdeplassen etter at han fikk det tungt mot slutten. dermed ble seierspallen i hochfilzen tapetsert i de norske fargene. tarjei bø tok over ledelsen i verdenscupen med lørdagens tredjeplass. ni poeng foran sebastian samuelsson som til slutt endte på en femteplass.

  Firedobbelt norsk da Thingnes Bø var tilbake på toppen - da svensken fikk ladetrøbbel

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 9. desember 2023 KL:12.48)
  det hadde vel ingen foventa, så det var vel en overaskelse for oss alle. det sier johannes thingnes bø som var tilbake i godt gammelt slag under jaktstarten i hochfilzen. – han er tilbake, han tar seieren, sier nrk-ekspert synnøve solemdal. etter et dårlig renn i går hadde thingnes bø et vanskelig utgangspunkt fra startnummer elleve. stryningen hadde fantomfart i sporet, skøyt bra og fikk hjelp fra de andre som bommet flere ganger. bak han kjempet storebror tarjei bø, johannes dale-skjevdal og sturla holm lægreid om resten av pallplassene. til slutt ble dale-skjevdal nummer to, storebror bø nummer tre og holm lægreid to fjerdeplassen etter at han fikk det tungt mot slutten. dermed ble seierspallen i hochfilzen tapetsert i de norske fargene. svenske sebastian samuelsson var lenge med i seierskampen. på tredje skyting han trøbbel med våpenet. da tapte han mange sekunder, og svensken som lå godt an før det tapte verdifull tid på dette. tarjei bø tok over ledelsen i verdenscupen med lørdagens tredjeplass. ni poeng foran sebastian samuelsson som til slutt endte på en femteplass.

  Dortmund bekrefter: Julian Ryerson har pådratt seg leddbåndsskade – ferdigspilt i 2023

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 8. desember 2023 KL:13.14)
  landslagsspiller julian ryerson har blitt diagnostisert med en leddbåndsskade og vil ikke være tilgjengelig for spill de neste ukene. det bekrefter dortmund på sine nettsider. det var mot slutten av onsdagens oppgjør mot stuttgart i den tyske cupen at landslagsprofilen ryerson landet feil etter en duell. den norske backen ble liggende på gresset med store smerter. etter å ha fått umiddelbar behandling, ble han hjulpet av banen av to mann fra dortmunds støtteapparat. ansiktsuttrykket sa det meste om at ryerson hadde store smerter. «vi må vente de neste dagene for å stille en endelig diagnose og definere nøyaktig hvor lenge han blir ute,» sier bvb-trener edin terzic. ryerson har vært en viktige brikke for dortmund denne sesongen og spilt ti seriekamper for de gulkledde. ryerson står med tre mål i bundesliga denne sesongen. den forrige kom så sent som forrige helg mot bayer leverkusen. (ntb)

  Everton med kruttsterk seier over Newcastle etter dobbel Trippier-blemme

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 7. desember 2023 KL:22.48)
  everton utnyttet grove forsvarsfeil hos newcastle og tok seg over nedrykksstreken med 3-0-seier i premier league. det er en solid seier for sean dyches menn mot formsterke og normalt defensivt solide newcastle. everton hadde brent store sjanser, men det løsnet mot slutten da backen kieran trippier begynte å slurve på egen halvdel. 78 minutter var spilt da han regelrett ga bort ballen til dwight mcneil. evertons venstreving avanserte framover og hamret ballen i nota til 1-0 fra 15 meters hold. sju minutter senere gjentok miseren seg for trippier. han stresset og spilte ballen i beina på jack harrison, som fikk kranglet den med seg og serverte abdoulaye doucouré. malieren var trygg og plasserte inn 2-0. alexander isak viste fram dribleferdigheter og kom nær redusering mot slutten, men var akkurat ikke rask nok til å få skutt på mål. det var en av ganske få newcastle-muligheter i kampen. selv om gjestene hadde ballen mye, var everton mer gjennombruddshissig og farligere kampen gjennom. den aller største sjansen fikk dominic calvert-lewin etter 38 minutter. han vendte opp og blåste ballen høyt over mål fra fire meters hold. da hjalp det at lagkameratene ordnet seier i annen omgang. langt på overtid trillet innbytter beto inn sitt første premier league-mål. (ntb)  Frykter alvorlig kneskade for Ryerson

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 7. desember 2023 KL:10.58)
  landslagsspiller julian ryerson pådro seg det som kan være en alvorlig kneskade og måtte hjelpes av banen i borussia dortmunds cupnederlag for stuttgart onsdag. det var mot slutten av onsdagens oppgjør at ryerson landet feil etter en duell. lokalavisen ruhr nachrichten skriver at nordmannen etter kampen ble sett i gangene på kamparenaen på krykker. en mr-undersøkelse torsdag skal gi flere svar på alvorlighetsgraden på skaden. (ntb) – kneet hans er hovent. det er ikke noe godt tegn, sier sportsdirektør sebastian kehl. ryerson har vært en viktige brikke for dortmund denne sesongen, og backen har blant annet scoret tre seriemål. (ntb)

  Ryerson på krykker etter smertefull smell – frykt for alvorlig kneskade

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 7. desember 2023 KL:10.58)
  landslagsspiller julian ryerson pådro seg det som kan være en alvorlig kneskade og måtte hjelpes av banen i borussia dortmunds cupnederlag for stuttgart onsdag. det var mot slutten av onsdagens oppgjør at landslagsprofilen ryerson landet feil etter en duell. lokalavisen ruhr nachrichten skriver at nordmannen etter kampen ble sett i gangene på kamparenaen på krykker. en mr-undersøkelse torsdag skal gi flere svar på alvorlighetsgraden på skaden. ryerson har vært en viktige brikke for dortmund denne sesongen, og har blant annet scoret tre seriemål. (ntb)

  Nye anklager mot Rubiales i Fifa-rapport – beskyldes for å ha kysset engelsk spiller i ansiktet

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 7. desember 2023 KL:07.00)
  i en rapport fra fifas disiplinærkomité hevder styrelederen i det engelske fotballforbundet at luis rubiales kysset lucy bronze i ansiktet mot hennes vilje. det kommer fram etter at det internasjonale fotballforbundet har gransket kysseskandalen som skapte store overskrifter etter at spania slo england i vm-finalen i sommer. fa-styreleder debbie hewitt beskylder rubiales for å ha opptrådt ufint også mot flere av de engelske spillerne, deriblant bronze. hewitt hevder i tillegg at den tidligere spanske fotballpresidenten skal ha tatt hendene rundt bronze sin lagvenninne laura coombs. det engelske fotballforbundets styreleder reagerer sterkt på måten rubiales gratulerte de spanske spillerne. i rapporten konkluderer fifa med at rubiales har oppført seg svært upassende. – komiteen kan ikke få understreket nok, uavhengig av rubiales sine følelser etter kampen, at oppførselen var utilgivelig og uakseptabel, heter det fra utvalget. i slutten av oktober gjorde fifa det kjent at den tidligere spanske fotballpresidenten er utestengt fra all fotball i tre år. rubiales har anket beslutningen. (ntb)

  McTominay sikret United-seier: Nærmer seg byrival City

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 6. desember 2023 KL:23.15)
  scott mctominay ble den store helten for manchester united med to scoringer i 2-1-seieren over chelsea onsdag kveld. mctominay scoret kampens første mål tidlig i den første omgangen, men han og manchester united måtte se at cole palmer utlignet til 1-1 like før pause. i kampens 69. minutt dukket mctominay opp igjen og scoret sitt andre mål med et kontant hodestøt. dermed ble det en svært viktig seier for united, som nå ligger på sjetteplass og kun har tre poeng opp til byrival manchester city på den viktige fjerdeplassen i premier league. det har stormet rundt united de siste dagene, etter at det kom frem at flere medier hadde blitt utestengt etter saker om misnøye i united-garderoben. klubbens håp om avansement i mesterligaen henger i en tynn tråd, men de står nå med fire seirer på de fem siste kampene i premier league etter at de tapte 0-3 hjemme mot manchester city i slutten av oktober. da var de ni poeng bak byrivalen, men manchester city har selv bare tatt seks poeng på de siste fem kampene. onsdag kveld tapte de 0-1 borte mot aston villa.

  Maria Tviberg opereres etter skrekkskade

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 5. desember 2023 KL:12.35)
  alpinist maria tviberg sier på en pressekonferanse tirsdag at hun skal opereres etter skrekkskaden hun pådro seg forrige uke. – planen min er å trene opp kneet, og fokuset mitt er på rehabiliteringen, sier hun. hun pådro seg en alvorlige kneskade under storslalåmrennet i killington forrige uke. – det var en enda større skade enn det jeg først trodde, sier tviberg på pressekonferansen. hun sier hun vil tilbake på ski, men er usikker på hvor lang tid det vil ta. det medisinske apparatet til alpinlandslaget sier at det nok vil være snakk om et skadeavbrekk på trekvart år. planen til tviberg er å opereres i slutten desember, deretter sier hun at hun tar hver dag som den kommer. mandag gikk hun ut på sosiale medier og forklarte hvor alvorlig skaden fra killington var. – jeg har to brudd, ett i kneet og ett i tibia (skinnebeinet), pluss to større blåmerker på skjelettet, meniskroten er borte og jeg må sette den på plass igjen, skriver hun. i samme innlegg skriver tviberg at hun må gjøre en rekonstruksjon av korsbåndet for å stabilisere kneet slik at menisken blir 100 prosent igjen.
  Innfører påbud om halsbeskyttelse etter dødsfall

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 4. desember 2023 KL:18.39)
  det internasjonale ishockeyforbundet har besluttet at halsbeskyttelse blir obligatorisk i alle internasjonale kamper. den eksakte datoen der den nye regelen trer i kraft er ikke satt. den bestemmes av tilgangen på halsbeskyttere hos produsentene, heter det i en uttalelse. inntil regelen offisielt trer i kraft anbefales det på det sterkeste at halsbeskytter bæres av alle spillere. i slutten av oktober døde den amerikanske spilleren adam johnson (29) etter å ha blitt truffet av en skøyte i halsen. johnson spilte for britiske nottingham panthers. i norge har halsbeskyttelse vært obligatorisk på alle nivåer med unntak av i seniorklassen, men nylig gikk styret i norges ishockeyforbund inn for et påbud også der. (©ntb)

  Vekker oppsikt

  Kilde: Dagbladet - Sport | Publisert: (søndag 3. desember 2023 KL:21.32)
  både erling braut haaland og pappa alfie raser etter dommeravgjørelsen på slutten av kampen mellom manchester city og tottenham. - det er ikke en familie med mange ord, sier engelsk kommentator til dagbladet.

  Ryerson-scoring ga poeng i tøff bortekamp

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 3. desember 2023 KL:20.31)
  julian ryerson sendte borussia dortmund i føringen borte mot leverkusen, men gjestene måtte klare seg med 1-1 mot serielederen. mot slutten dukket nemlig den tidligere bodø/glimt-spissen victor boniface opp og utlignet med sitt åttende seriemål for sesongen. leverkusen har en luke på tre poeng til ligatoer bayern münchen, som har én kamp til gode på lederen. dortmund ligger på 5.-plass og er ti poeng bak leverkusen etter en variabel sesongstart. ryerson scoret for gultrøyene allerede etter fire minutter. et flott angrep av gjestene kulminerte med at ryerson stormet inn i leverkusen-boksen og fikk ballen fra niclas füllkrug. deretter scoret han sikkert. den norske landslagsbacken spilte hele kampen for gjestene. det er kun andre gang denne sesongen bayer leverkusen ikke vinner en kamp. de står nå med 18 seirer og to uavgjorte kamper på 20 kamper. i tillegg til søndagens kamp, spilte de tidligere i sesongen uavgjort borte mot bayern münchen. (ntb/nrk)

  Hovland spilte med Tiger Woods og tok ham igjen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 2. desember 2023 KL:22.01)
  viktor hovland gikk i ball med selveste tiger woods på 3. runde i world challenge og var ett slag bedre enn ham på runden. hovlands 70-runde gjorde at han tok igjen woods så de er på delt 16.-plass blant de 20 deltakerne før den avsluttende runden søndag. begge er på par totalt. nordmannen kom til bahamas i håp om å ta sin tredje strake seier i tiger woods` egen turnering, men sjansen var borte etter 73-runder både torsdag og fredag. hovland var to slag over par og elleve bak lederduoen, men han fikk gå den tredje runden sammen med woods. den amerikanske legenden startet med bogey på de to første hullene, mens hovland noterte birdie på 3. og 5. hull og var to under par. woods ville ikke la seg herje med, og innen halvspilt runde hadde han senket fire birdieputter slik at han selv var to under par. da hovland måtte tåle bogey på 9. hull, var han plutselig bak woods ikke bare i sammendraget, men også for dagen. woods fikk bogey på 11. hull, og de var likt igjen. begge greide birdie på 14. hull, men hovlands birdie på det neste hullet ble utslagsgivende for miniduellen på lørdagens runde. begge misset parputter på 18. hull og måtte tåle bogey der. (©ntb)

  Europa-exit for Hoseths sensasjonslag

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 30. november 2023 KL:21.10)
  magne hoseth tok klaksvik til et europeisk gruppespill og satte den færøyske klubben på kartet. torsdag forsvant håpet om avansement i serieligaen. kun seier hjemme mot puljetoer slovan bratislava ville holdt liv i drømmen om utslagsspill på nyåret. det startet godt med en tidlig klaksvik-ledelse, men juraj kuckas måldobbel ga slovakisk 2-1-seier. vegard forren sto for den målgivende pasningen da mads boe mikkelsen tok vertene opp i 1-0. sivert gussiås spilte samtlige 90 minutter. klaksvik står med fire poeng fra fem kamper i puljespillet. det skiller seks poeng opp til 2.-plassen før siste runde. lagets ene seier kom mot slovenske olimpija ljubljana (3-0 hjemme) i slutten av oktober. (ntb)

  Norges U23-kvinner med storseier i Portugal

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 30. november 2023 KL:17.47)
  det norske u23-landslaget i fotball vant 4-0 borte mot portugal. synne jensen startet scoringsshowet fra straffemerket. julie blakstad, emma stølen godø og innbytter monica nedgård isaksen var norges øvrige målscorere i coimbra. offensiven løsnet etter at portugal ble redusert til ti spillere etter en halvtime. jensen satte inn straffesparket som fulgte. kampen var u23-landslagets første siden belgia ble slått 2-0 i slutten av oktober. norge har gått åtte kamper ubeseiret (seks av dem vunnet). mandag skal de norske bryne seg på frankrike. (ntb)  Landslagsspiller i ishockey brakk tommelen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 28. november 2023 KL:11.35)
  frisk askers michael haga brakk tommelen under trening og ventes tilbake først i slutten av januar. den tidligere utenlandsproffen haga har ikke fått den starten han ønsket seg etter returen til frisk asker. han har nå skadet tommelen på trening. undersøkelser viser at den er brukket, får tv 2 bekreftet av frisk askers sportssjef vidar wold. haga skal opereres onsdag, og med en forventet normal progresjon vil han være tilbake i januar-februar. – er det verre enn fryktet, må vi se på en løsning, men vi håper han er tilbake da. michael er en av de spillerne som driver det offensive hos oss. dette er en strek i regninga for oss. nå har vi for en lengre periode mistet de to (haga og felix girard) som skulle være lokomotivet i vårt angrepsspill. men vi er blitt vant til skader i frisk. vi skal stå godt i det, sier wold. roy johansens mannskap har slitt i innledningen på sesongen med skader på en rekke nøkkelspillere. det er blitt bare 21 poeng på 19 kamper. frisk er 33 poeng bak serieleder vålerenga. (©ntb)


  Seks personer anmeldt etter kasting av bluss og pyrobruk på Brann Stadion

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 27. november 2023 KL:12.34)
  seks menn har blitt anmeldt etter eliteseriekampen mellom brann og bodø/glimt søndag kveld. en er anmeldt for kasting av bluss og fem for annen bruk av pyro, melder bergensavisen. – jeg har aldri opplevd at det har blitt kastet bluss på den måten som i går. forhåpentligvis opplever vi det aldri igjen, sier innsatsleder christian meyer hos bergen sentrum politistasjon til lokalavisen. underveis i kampen ble det kastet bluss nedover tribunen mellom brann og glimt. flere barn og voksne ble truffet, men tilskuerne fikk heldigvis bare materielle skade. – sånn oppførsel er ikke ønsket av noen, mener innsatslederen. det er en mann i slutten av 30-årene som har blitt anmeldt for kasting av bluss. innsatslederen forteller at de fikk god hjelp fra supportere til å finne ut hvem vedkommende var. – det var en sterk egenjustis på tribunen, der vedkommende som hadde kastet blusset ble plukket ut og levert til politiet. folk tok tak i det med en gang og viste at sånt ikke er akseptert. (©ntb)  Norge tok stafettsølv i hundekjøring

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 26. november 2023 KL:20.20)
  norge tok sølv på den avsluttende stafetten i vm i hundekjøring på barmark. baste h. olafsen gjorde en sterk løpeetappe og sendte andre boysen hillestad ut på kickbike-etappen på fjerdeplass. boysen hillestad avanserte to plasser, slik at viktor sinding-larsen kunne sykle norge inn til sølv bak tsjekkia. arrangørlandet spania tok bronse.


  Veldig spesielt

  Kilde: Dagbladet - Sport | Publisert: (fredag 24. november 2023 KL:13.20)
  jørgen graabak (32) erkjenner at karrieren går mot slutten, og innrømmer at det blir rart å legge opp. når den tid kommer har ol-helten allerede lagt planer.

  Prosjekt skal evaluere Norges kvalifiseringsfiasko: – Brutalt og dypt frustrerende

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 23. november 2023 KL:14.31)
  norges fotballforbund har nedsatt en prosjektgruppe som skal analysere hva som gikk galt da em-billetten glapp for erling braut haaland og norge. norges deltakelse i neste års em-sluttspill i tyskland gikk i vasken i den nylig avsluttende kvalifiseringen. det ble heller ingen ekstrasjanse gjennom omspillet i nasjonsligaen. – vi skal sette ned et skikkelig arbeid der vi evaluerer det arbeidet som er gjort rundt kvaliken, sa fotballpresident lise klaveness. fotballtoppene er samtidig tydelige på at landslagsledelsen med ståle solbakken i spissen fredes i arbeidet som nå kommer. både solbakken og brede hangeland får sentrale roller i prosjektarbeidet som nå iverksettes. – målet er at det munner ut i konkrete tiltak både på kort og lang sikt, sier generalsekretær karl petter løken. landslagssjefen signerte ny kontrakt med nff tidligere i år. – vi har sterk tro på måten ståle og støtteapparatet jobber med laget. det er mange stjerner i laget vårt. vi opplever at dette er et lag som har både trygghet, konkurranse og et sterkt samhold, sier klaveness. hun mener prosjekt solbakken har gitt et lag for framtiden. (©ntb)

  Keeperstjernene kan bli VM-klare: – Er i fin utvikling

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 22. november 2023 KL:13.04)
  det er fortsatt usikkert rundt om stjernekeeperne katrine lunde (våg håndball elite) og silje solberg-østhassel (győr) blir klare til vm som begynner neste uke. landslagssjef thorir hergeirsson er imidlertid positv til at stjerneduoen blir spilleklar. – de er i fin utvikling, og det går riktig vei, sier hergeirsson på et pressetreff onsdag. norge lader opp til vm på hamar denne uken, og der er både lunde og solberg-østhassel med og trener. det er imidlertid marie davidsen og olivia lykke nygaard som skal stå oppkjøringskampene mot angola, island og polen. keeperveteranen lunde har slitt med en muskelskade siden slutten av oktober. silje solberg-østhassel har ikke vært tilbake i kamp siden hun ble mor 9. august. marie davidsen (csm bucuresti), olivia lykke nygaard (storhamar) og eli marie raasok (storhamar) er tatt ut i vm-troppen sammen med lunde, men bare tre keepere får plass i den endelige troppen

  Jessie Diggins stiller i verdenscupåpningen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 22. november 2023 KL:07.24)
  den amerikanske langrennsstjernen jessie diggins fikk et tilbakefall av sine spiseforstyrrelser i sommer. nå er hun klar for verdenscupåpningen i ruka. fortsatt er hun preget av sin sykdom. – den vil være en del av meg resten av livet, sier jessie diggins i et intervju med expressen. i slutten av august la derimot diggins ut en video på instagram hvor hun fortalte at hun «etter tolv friske år har fått et tilbakefall på sine spiseforstyrrelser». det har vært mye usikkerhet om når diggins returnerer til skisporet i konkurransehelg, men allerede til helgen er hun tilbake. – jeg har ingen resultatmål. jeg tar det bare dag for dag, og jeg kan ikke love at jeg kommer til å være med hver helg, sier diggins, som forteller om mye støtte fra skifamilien. – løpere fra andre land skrev at de håper å treffe meg i ruka for å gi meg en klem, så nå skal jeg gå rundt i ruka og samle klemmer. (nrk/ntb)
Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »