Hovedsiden

Liten annonse


  Vålerenga klare for NM-finale for første gang på ti år

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 12. april 2024 KL:21.27)
  vålerenga og stavanger oilers har fulgt hverandre tett gjennom best av syv-serien i nm-semifinalen i ishockey, og den avgjørende syvende kampen ble intet unntak. hjemmelaget stavanger oilers tok riktignok ledelsen 2-0 tidlig i den andre perioden, men vålerenga reduserte umiddelbart etter en strålende soloprestasjon fra stian solberg, før to scoringer fra thomas olsen og nevnte solberg på 58 sekunder sørget for at vålerenga ledet 3-2 etter andre periode. den tredje perioden bølget frem og tilbake, hvor oilers utlignet til både 3-3 og 4-4. men med 49 sekunder sendte tommi taimi vålerenga-fansen til himmels da han scoret i overtall. oilers jaktet febrilsk i sluttsekundene, men vålerenga holdt unna og er dermed klare for en nm-finale for første gang siden 2014. der møter de erkerivalen storhamar. første kamp i finaleserien spilles på mandag.  Håndballoppvisning mot Sveits

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 6. april 2024 KL:17.27)
  norges håndballkvinner dokumenterte klasseforskjell av en annen verden og lekte seg til 42-22-seier over sveits lørdag. norge var allerede turneringsvinner i ehf euro cup etter fem seirer av fem mulige, og de kom til finansmekkaet zürich med 33-18-seier over østerrike i sekken etter kampen i åsane torsdag. selv uten spillere som nora mørk, katrine lunde, silje solberg-østhassel og camilla herrem, var norge fullstendig overlegne mot det unge laget fra sveits, et lag som for øvrig trenes av nordmannen knut ove joa. (ntb)

  solberg med skrellseier i alpin-nm – slo verdenstoppene

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 6. april 2024 KL:14.43)
  eirik hystad solberg (21) fra madla overrasket alle da han kjørte inn til gull i storslalåm i alpin-nm. solberg ledet etter 1. omgang og var åttende best i den andre, men det var mer enn nok til å ta karrierens første nm-medalje. madla-løperen vant med 37 hundredeler ned til ett år yngre theodor brækken. bronsemedaljen gikk til halvor hilde gunleiksrud. – det var tungt, lød den meget nøkterne kommentaren nm-vinneren ga til nrk etter målgang. alle de tre på pallen har fått prøvd seg i verdenscupen denne sesongen, men det er likevel overraskende at de slo sterke navn som atle lie mcgrath og timon haugan. ingen av medaljørene har vært på pallen i nm før.  solberg sender regningen til vanlige arbeidsfolk

  Kilde: E24 | Publisert: (fredag 5. april 2024 KL:07.35)
  Ønsker du å betale mer for melk, kjøtt, bensin og diesel? Mener du det er riktig å øke vanlige barnefamiliers regning til barnehage, SFO og tannlegebesøk? Bør vi la være å utvikle hele Norge, og droppe satsinger som gratis ferger, økt pendlerfradrag og økt produksjon av norsk mat?

Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »