Hovedsiden

Liten annonse
  målrikt mellom southampton og liverpool

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: Igår. - (søndag 28. mai 2023 KL:20.18)
  mohamed elyounoussi og southampton var nedrykksklare før siste serierunde, men de bidro likevel med underholdning søndag. da spilte de nemlig 4-4 mot liverpool. elyounoussi var med fra start for southampton og ble byttet ut etter 63 minutter. totalt spilte han 33 seriekamper denne sesongen, 27 fra start. han noterte seg for ett mål og én målgivende pasning, skriver ntb.  Elyounoussis manager får ikke fortsette

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 24. mai 2023 KL:13.42)
  ruben selles er ferdig som manager i southampton når sesongen er over. han får ikke fornyet kontrakten. klubben skriver at de takker for den jobben som selles har lagt ned i en vanskelig tid. selles skal lede laget i helgens avsluttende seriekamp mot liverpool. southampton er for lengst klar for spill i championship neste sesong. nordmannen mohammed elyounoussi spiller for southampton. det er ikke kjent annet enn at han blir med southampton videre selv om det ikke blir spill i premier league neste sesong. (ntb)
  Endelig mål for «Moi»

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 21. mai 2023 KL:17.08)
  mohamed elyounoussi reduserte med sitt første ligamål for sesongen da southampton tapte 1-3 mot brighton i premier league søndag. james ward-prowse slo et presist hjørnespark som elyounoussi stusset videre i mål. med seieren har brighton så å si sikret plass i europaligaens puljespill neste sesong på 6.-plass. southampton er allerede nedrykksklar. (ntb)

  Mot nedrykk for «Moi» og co.
  southampton rykket ned fra premier league | Skrevet av NRK - Sport' title='Les mer detaljer om artikkelen: southampton rykket ned fra premier league | Skrevet av NRK - Sport'>
  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 8. mai 2023 KL:23.10)
  mohamed elyounoussi og southampton spiller etter alle solemerker i premier league på lånt tid etter 3-4-tap i nedrykkskampen mot nottingham forest mandag. kun seier var i realiteten godt nok for southampton i mandagens skjebnemøte, men den oppgaven skulle vise seg å bli for vrien. mohamed «moi» elyounoussi satt på benken under hele kampen og fikk se lagkameratene havne i store vanskeligheter. forest fikk en tidlig ledelse, og til tross for at southampton reduserte tre ganger gjennom kampen, klarte de aldri å hente inn vertenes forsprang. til slutt endte det med en 4-3-seier til forest. dersom southampton skal berge premier league-plassen må sesongens tre siste kamper mot fulham (h), brighton (b) og liverpool (h) vinnes. samtidig må klubben som har spilt på øverste nivå i engelsk fotball i elleve strake sesonger ha mye hjelp. de er for øyeblikket åtte poeng unna trygg plass med nie poeng igjen å spille om. (ntb)
Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »