Hovedsiden

Liten annonse

  Haaland nominert til gjev pris

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 26. februar 2024 KL:13.02)
  erling braut haaland er blant de som kan få laureus-prisen som årets mannlige idrettsutøver. golfstjernen viktor hovland kan også bli hedret. haaland var i stor grad ansiktet utad til et manchester city-lag som i fjor vant både premier league, mesterligaen og fa-cupen. jærbuen scoret på bestilling og har siden fått flere priser. haaland får konkurranse av novak djokovic, mondo duplantis, noah lyles, lionel messi og max verstappen, kommer det fram i nominasjonene mandag. laureus sports awards har vært delt ut siden 2000. den omtales som idrettens oscar-utdeling. i nominasjonene til årets lag er europas ryder cup-lag med på listen. der var hovland viktig for laget som slo usa i turneringen i roma. på den listen er også haalands manchester city og spanias kvinnelandslag som gikk til topps i vm. hovland hadde en kjempesesong i fjor og gikk til topps i pga-sluttspillet. (ntb)

  Valencia-kamp utsatt etter storbrann

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 23. februar 2024 KL:14.19)
  den voldsomme blokkbrannen i valencia fører til at byens la liga-lag ikke spiller helgens bortekamp mot granada. valencia ba om utsettelsen etter brannen som rev gjennom to leilighetskomplekser i byen torsdag kveld. fire personer er bekreftet døde, mens 14 er savnet. dagen etter opplyste den spanske toppdivisjonen i en pressemelding at klubbens anmodning blir innfridd. også oppgjøret mellom valencia-laget levante og andorra på nivå to er utsatt. et minutts stillhet vil bli gjennomført i helgens kamper i spanias to øverste divisjoner. valencia ligger på 8.-plass i la liga og kjemper om europaplass neste sesong. (ntb)

  De la Fuente fortsetter som trener for det spanske fotballandslaget

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 22. februar 2024 KL:18.23)
  det spanske herrelandslaget i fotball har valgt å forlenge avtalen med landslagssjef luis de la fuente. 62-åringen forblir i rollen fram til fotball-vm i 2026. det er spanias fotballforbund som har valgt å aktivere forlengelsesklausulen i de la fuentes kontrakt. 62-åringen tok over som ny landslagssjef etter luis enrique i desember 2022. i den påfølgende em-kvalifiseringen ledet spanjolen landslaget trygt videre til mesterskapet i 2024. vm i 2026 arrangeres i usa, canada og mexico. spania ble verdensmestere i 2010, men i de tre foregående vm-sluttspillene har det endt med stor skuffelse. i sommerens em er spania trukket i gruppe med kroatia, italia og albania. (©ntb)

Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »