Hovedsiden

Liten annonse
  Julen Lopetegui tilbake i Premier League – tar over West Ham

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 23. mai 2024 KL:12.02)
  spanske julen lopetegui er klar for et managercomeback i premier league. han etterfølger david moyes i west ham. london-klubben bekrefter nå den ventede ansettelsen av spanjolen. lopetegui har vært koblet til jobben i lengre tid. 57-åringen har vært uten jobb siden han ble sparket i wolverhampton i august i fjor. lopetegui har tidligere ledet real madrid og det spanske landslaget. han vant europaligaen med sevilla i 2020.

  6000 fulgte Nadals trening i Paris: – Må nyte det

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 22. mai 2024 KL:07.01)
  rafael nadal spiller om kort tid sin siste roland-garros-turnering. mange vil se den spanske tennisstjernen i aksjon før han legger racketen på hylla. spanjolen har vunnet grand slam-turneringen hele 14 ganger. selv om nadal de siste årene har slitt stort med skader, er han full av håp før turneringsstart. – jeg skal gi mitt beste. og hvis 100 prosent ikke er nok til å vinne en kamp, skal jeg akseptere det. men jeg går ikke på banen uten tro på at jeg kan klare det. hvis det er 0,01 prosent sjanse skal jeg fortsatt gi det et forsøk, uttalte nadal sist uke. nyhetsbyrået afp rapporterer at om lag 6000 personer var til stede på tribunene på hovedbanen under nadals trening mandag. – vi må nyte den tiden han har igjen på banen. trolig vil ikke noe slikt skje igjen, sier nadal-trener carlos moya. – personlig pleier jeg aldri å være på tribunen før han kommer eller når han går av, men i år skal jeg gjøre et unntak for å få med meg all kjærligheten han får fra tilskuerne, fortsetter moya. nadal tok sin hittil siste tittel da han slo casper ruud i roland-garros-finalen i 2022. i fjor ble novak djokovic mester, også det med finaleseier over ruud. (©ntb)

  Rodri kritiserer Arsenals mentalitet: – Det er forskjellen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 20. mai 2024 KL:11.55)
  også i år tok manchester city innersvingen på arsenal i premier league. rodri mener rivalen viste svakhetstegn da lagene møttes i mars. spanjolen har vært en nøkkelmann på citys vei til fire strake ligatitler. klubben endte to poeng foran arsenal etter søndagens avslutningsrunde. rodri er tydelig på at det er én ting som særlig skiller city fra resten av pl-feltet. – for å være ærlig, det ligger her oppe. det er mentaliteten, sier midtbanespilleren til optus sport og peker mot hodet. – arsenal hadde også fortjent å vinne ligaen. de har gjort en utrolig sesong, men jeg tror det var forskjellen. deretter trekker rodri fram 0-0-kampen lagene spilte i manchester i mars. – da jeg så de komme hit, sa jeg: «disse gutta vil ikke slå oss, de er bare ute etter å få uavgjort». – hvis du gir oss ett poeng, så vil vi vinne de sju-åtte siste kampene selv om det er tøft. det koker ned til mentalitet, sier rodri. det hører med til historien at manchester city verken slo arsenal eller liverpool i ligaen denne sesongen. (©ntb)

  Den største ble snytt

  Kilde: VG Sport | Publisert: (lørdag 18. mai 2024 KL:20.37)
  manchester city taper aldri i ligaen med «rex rodri» på banen. det er ikke til å forstå at spanjolen ble utelatt fra finalefeltet i kåringen av årets spiller.

  Iraola forlenget kontrakten med Bournemouth

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 13. mai 2024 KL:13.56)
  etter en god debutsesong har andoni iraola signert en ny kontrakt med bournemouth som strekker seg ut 2025/26-sesongen. det skriver klubben på sin nettside. – jeg er veldig glad for å signere kontrakten. for meg handler det om at man fornyer tilliten fra begge sider, sier spanjolen. iraola tok over bournemouth i fjor sommer. allerede før siste kamp er spilt, har iraolas menn sanket 48 poeng. så mange poeng har bournemouth aldri klart før på det øverste nivået. – vi har hatt en god første sesong sammen i premier league, og jeg er glad for at begge sider ønsker å fortsette forholdet videre, sier han og fortsetter: iraolas prestasjoner har også blitt lagt merke til av premier league, som har nominert ham til årets trener i ligaen. (ntb)

  Moyes ferdig i West Ham etter sesongen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 6. mai 2024 KL:19.04)
  west ham bekrefter at david moyes er ferdig som manager i klubben etter sesongen. i en pressemelding mandag kveld skriver premier league-klubben at moyes og klubben er enige om å avslutte samarbeidet etter fire og et halvt år. – jeg har virkelig likt å jobbe med alle i west ham, og vil takke styret for å gi meg sjansen til å lede denne fantastiske klubben, sier moyes. i løpet av sin periode i london-klubben, ledet 61-åringen dem blant annet til seier i serieligaen forrige sesong. det var west hams første store trofé siden de vant fa-cupen i 1980. – david har vært ansvarlig for en periode i vår historie med stor fremgang og suksess, og vi er ekstremt takknemlige for hans harde arbeid, engasjement og dedikasjon til rollen, sier styreleder david sullivan. med to kamper igjen av sesongen ligger west ham på niendeplass i premier league. lørdag spiller de sesongens siste hjemmekamp mot luton. klubben skriver at moyes vil få den hyllesten han fortjener fra supporterne ved at avskjeden allerede har blitt opplyst om. samtidig som moyes bekreftes ferdig i klubben, skriver både bbc og the athletic at spanske julen lopetegui blir ny manager i west ham. 57-åringen skal være enig om betingelsene, men har så langt ikke signert papirene. spanjolen har vært uten jobb siden han ble sparket i wolverhampton i august i fjor. (ntb/nrk)

  Nadal videre etter lang Madrid-kamp

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 29. april 2024 KL:19.34)
  rafael nadal (37) fikk en pangstart, men måtte likevel svette litt for å nå åttedelsfinalen i tennisturneringen madrid open. spanjolen vant 6-1 i det første settet mot pedro cachin fra argentina og så ut til å få en komfortabel reise til neste runde. i stedet tok kampen en ny vending. nadal ble brutt to ganger i settet som fulgte. han lå under 1-4, men cachin greide ikke å holde på overtaket. mange brudd kom tett, og spillerne måtte ut i tiebreak. der tapte nadal 5-7. et tredje sett ble spilt for å kåre en vinner, og der viste den gamle gruskongen rutine og vant 6-3. oppgjøret varte i litt over tre timer. i neste runde skal nadal opp mot jiri lehecka. den unge tsjekkeren er nummer 31 på verdensrankingen, mens nadal er helt nede på 512.-plass som følge av et langt skadeavbrekk. nylig var nadal tilbake i konkurranse for første gang på over tre måneder. trolig er han inne i sitt siste år som elitespiller. (ntb)

  Guardiola bekrefter: Haaland mister Premier League-oppgjøret mot Brighton

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 24. april 2024 KL:13.33)
  manchester city-trener pep guardiola må klare seg uten spydspiss og premier league-toppscorer erling braut haaland i torsdagens nøkkelkamp borte mot brighton. det opplyste spanjolen på en pressekonferanse onsdag ettermiddag. haaland var i likhet med lagkamerat phil foden ikke til stede på tirsdagens trening. nordmannen var heller ikke med i helgens fa-cupsemifinale som endte med 1-0-seier over chelsea. i kampen i forveien, mesterliga-nederlaget mot real madrid, måtte nordmannen ut med en skade. manchester city er i førersetet i premier league og møter brighton torsdag kveld. de lyseblå ligger fire poeng bak arsenal på tabelltopp, men har to kamper til gode på rødtrøyene fra london. opp til liverpool på annenplass er avstanden ett poeng med én kamp mindre spilt.

  Nervøs Alcaraz overrakte gjev pris til Bellingham

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 24. april 2024 KL:08.13)
  spanske carlos alcaraz innrømmer at han var full av nerver før han mandag skulle gi jude bellingham laureus-prisen som årets mannlige gjennombrudd. den unge tenniskometen bretter ut om følelsene han kjente på før han entret scenen i madrid. – helt ærlig så følte jeg meg ikke komfortabel i det hele tatt. jeg var så nervøs, og beina mine skalv. jeg øvde på talen 50 ganger for å forsikre meg om at alt ble perfekt. jeg er ikke vant til å snakke foran så mange idrettslegender. det var en flott opplevelse, fortalte alcaraz på en pressekonferanse i forkant av madrid open. den 20 år gamle verdenstreeren beskriver øyeblikket da han ga bellingham prisen som «vakkert». – jeg har så stor respekt for ham. han er en fantastisk atlet, så jeg er glad for at jeg fikk oppleve dette. alcaraz fikk selv prisen som årets gjennombrudd under fjorårets utdeling. 20-åringen har tatt den internasjonale tennisscenen med storm de siste årene, blant annet ved å vinne både us open (2022) og wimbledon (2023). denne uken skal spanjolen forsøke å ta sin tredje strake tittel i madrid open. alcaraz er andreseedet i turneringen. (ntb)

  Villa forlenger med suksesstreneren

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 23. april 2024 KL:16.48)
  unai emery har skrevet under en ny kontrakt med premier league-klubben aston villa. den nye avtalen til manageren strekker seg til 2027. emery har ledet birmingham-klubben med stor suksess etter at han tok over for steven gerrard i november 2022. i skrivende stund ligger laget på fjerdeplass i premier league med fire kamper igjen. dermed kan klubben sikret sin første mesterligadeltakelse på over 40 år. emery sier til klubbens nettsider at han er veldig fornøyd med å forlenge avtalen sin. – vi nyter tiden i villa, og vi har en flott gruppe med spillere. jeg og mitt trenerteam deler visjonen til eierne, og de er veldig støttende og respektfulle. strukturen er på plass for at vi skal fortsette å utvikle klubben, sier spanjolen. (ntb)

Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »