Hovedsiden

Liten annonse


  Carlsen fortsatt seiersløs: – Ett steg nærmere å være ferdig med turneringen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 8. juni 2023 KL:18.34)
  magnus carlsen har én sjanse igjen til å vinne et langsjakkparti i årets norway chess. torsdag ble det nok en remis i møtet med shakhriyar mamedyarov. spillerne ble enige om å la partiet ende uavgjort etter vel 30 trekk. reglene i turneringen tilsier at man ved remis skal kåre en vinner etter spill i armageddon. der var carlsen nok en gang best. med svarte brikker var han i tidstrøbbel, men greide likevel å ta sin sjuende strake seier på denne måten. slikt blir det ikke nok poeng av, og allerede etter sju runder var carlsen ute av stand til å ta sin femte strake norway chess-tittel. – jeg ville bare spille solid, siden jeg var litt lei av dårlige opplevelser. derfor tenkte jeg at jeg i hvert fall ikke skulle ta unødvendig risiko. det var ett steg nærmere å være ferdig med turneringen, sa carlsen smilende til tv 2. fredag har han en siste mulighet til å vinne et langsjakkparti i stavanger. (ntb)
  Kristoff vant siste etappe av Tour of Norway: – Betyr mye

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 29. mai 2023 KL:15.39)
  alexander kristoff var sterkest i spurten og vant den siste etappen i tour of norway. – det betyr mye å få en seier. det var lenge siden jeg hadde en seier. jeg håper ikke det blir like lenge til neste gang, sier 35-åringen til nrk. til tross for en tøff stigning opp grisabakken få kilometer før målgang, så ble det spurtoppgjør på den 151,2 kilometer lange etappen med start og mål i stavanger, skriver ntb. – å vinne er aldri lett. det er noen raske ryttere her, som jordi meeus. at jeg slår ham, det er et kvalitetstegn, sier seiersherren. seieren var den første uno-x har tatt i rittet på hjemmebane. etter målgang dediserte kristoff seieren til johan kaggestad for det han har gjort for sykkelsporten. – johan, denne seieren er til ære for deg, sa han til tv 2.

  Kristoff vant siste etappe av Tour of Norway

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 29. mai 2023 KL:15.39)
  alexander kristoff var sterkest i spurten og vant den siste etappen i tour of norway. til tross for en tøff stigning opp grisabakken få kilometer før målgang, så ble det spurtoppgjør på den 151,2 kilometer lange etappen med start og mål i stavanger. der var det kristoff som var sterkest. (ntb)

  stavanger oilers fikk dobbel svensk motstand i mesterligaen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 24. mai 2023 KL:17.34)
  stavanger oilers skal møte växjö og färjestad på hjemmebane i grunnspillet i neste sesongs mesterliga i ishockey. i tillegg kommer også tsjekkiske ocelari trinec på besøk til stavanger til høsten. det ble klart etter trekningen som ble gjort onsdag ettermiddag. på bortebane skal siddisene spille mot rb salzburg (østerrike), hc bolzano (italia) og dinamo pardubice (tsjekkia). formatet er endret foran den kommende sesongen i mesterligaen. i stedet for at klubbene deles inn i grupper, skal alle 24 lag være i samme «pulje». det ble så trukket hvilke lag hver klubb skal møte på hjemme- og bortebane. de 16 beste etter seks kamper tar seg videre til sluttspillet. finske tappara er regjerende mester. oilers ble nummer tre i sin pulje sist sesong og røk ut. (ntb)  Odd-treneren refser VAR: – Den andre er jo en faktisk feil

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 16. mai 2023 KL:21.46)
  viking slet lenge hjemme mot gjerrige odd, men vendte kampen til 3-2 takket være to straffescoringer og et sent mål av sander svendsen. det ble full jubel blant hjemmefansen i stavanger da svendsen stupheadet inn seiersmålet i det 87. minutt. seieren sendte viking opp til 2.-plass på eliteserietabellen. odd-fansen hadde mer grunn til å være skuffet, kanskje særlig på grunn av det siste av zlatko tripics to straffespark. var ble koblet inn for å sjekke om milan jevtovics hands skjedde innenfor 16-meteren, og dommer kristoffer hagenes valgte å dømme straffe selv om reprisene sendt på tv antydet at odd-spillerens arm var godt på utsiden. odd-trener pål arne johansen er langt fra fornøyd: – vi bør prestere bedre i andre omgang, men samtidig er det bittert at vi mister poengene på i hvert fall én – kanskje to – straffer som er feilaktig, sier han til nrk. han erkjenner at det første er en skjønnsmessig vurdering. den andre er han enda mer kritisk til. – den andre er jo en faktisk feil. der er jo ballen utenfor når den treffer hånda, sier han, og viser til storskjermbildene. – fra alle vinkler som ble vist her på stadion i hvert fall, så det var veldig tydelig at den var utenfor. dommer hagenes forsvarer avgjørelsen. – jeg dømmer straffespark, som er klart og tydelig for meg, så blir det en var-sjekk på om den er utenfor eller innenfor, og det er en interessant vurdering. de bruker litt tid og ser at det er ingenting som sier at den er på utsiden, så da støtter de avgjørelsen om straffespark, sier han, og fortsetter: – her går det litt på kameravinkler også. jeg er litt usikker på hvor mange kameraer som er i produksjonen i dag, det er klart at her handler alt om hvilke beviser man har. og var må ha klare beviser, «clear and obvious mistake», for å kunne overprøve det som blir dømt, sier hagenes

Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »