Hovedsiden

Liten annonse
  «Ikke få panikk»

  Kilde: Dagbladet - Utenriks | Publisert: (torsdag 1. juni 2023 KL:22.08)
  etter de angivelige ukrainske droneangrepene mot russland og moskva, har flere av putins fremste krigshissere gått fra å piske opp stemningen til å berolige. - ikke få panikk, er budskapet nå.

  Wall Street stenger ned

  Kilde: E24 | Publisert: (fredag 19. mai 2023 KL:15.31)
  forhandlingene om en heving av gjeldstaket i usa fortsetter å stjele oppmerksomheten. stemningen på wall street surnet etter at republikanere forlot forhandlingsmøte.

  Wall Street snur nedover

  Kilde: E24 | Publisert: (fredag 19. mai 2023 KL:15.31)
  forhandlingene om en heving av gjeldstaket i usa fortsetter å stjele oppmerksomheten. stemningen på wall street surner etter at republikanere forlot forhandlingsmøte.


  Håndball: Ni norske spillere nominert

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 9. mai 2023 KL:13.27)
  ni norske spillere er nominert til å få pris som sesongens beste håndballspillere. det er lagt opp til en festkveld i wien der vinnerne skal hylles. håndballfans kan avgi sin stemme i perioden 15. til 25. mai. i tillegg skal journalister, trenere og spillere være med på avstemningen. nytt av året er at det europeiske håndballforbundet (ehf) skal arrangere en gallakveld i wien 26. juni. dette er de nominerte norske jentene : keeper: katrine lunde (vipers kristiansand) og silje solberg (györ). venstrekant: sunniva næs andersen (vipers). midtback: stine bredal oftedal (györ), henny ella reistad (esbjerg). høyreback: nora mørk (esbjerg). linjespiller: maren aardahl (odense) og vilde ingstad (esbjerg). beste forsvarer: emilie hegh arntzen (csm bucuresti). (ntb)


Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »