Hovedsiden

Liten annonse
  Jæger-rival med supertid – senket årsbeste på 200 meter med et kvart sekund

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 10. juni 2024 KL:07.56)
  sprintkanonene mckenzie long og sydney mclaughlin-levone er i praktform før paris-ol. i helgen klokket amerikanerne inn til supertider på 200 og 400 meter. den doble olympiske mesteren fra tokyo i 2021, mclaughlin-levone, klokket inn på imponerende 48,75 på 400 meter under et stevne i new york søndag. det var den tredje raskeste amerikanske tiden på distansen noensinne. 24-åringen fra usa har aldri løpt 400 meter flatt i et internasjonalt mesterskap, og ifølge nbc står amerikaneren fast ved at hun ønsker å løpe den tilsvarende distansen med hekk i paris-lekene. mclaughlin-levone vant gull på øvelsen i vm i eugene i 2022. på 200 meter viste long i helgen glitrende takter da hun sprang inn til 21,83 i nettopp eugene. tiden var 24 hundredeler sterkere enn mclaughlins 22,07 fra los angeles i mai.  Skadetrøbbel for ung OL-helt

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 16. mai 2024 KL:09.04)
  den britiske skatestjernen sky brown må stå over helgens ol-kvalifisering på grunn av en kneskade hun pådro seg i april, skriver bbc. 15-åringen håper likevel å bli klar til ol i paris, som starter 26. juli. – hver skade jeg har hatt, har jeg kommet sterkere tilbake fra, sier brown til nbc ifølge bbc. – så dette er bare min tid til virkelig å tenke på hva jeg vil gjøre videre. det setter virkelig fyr på hjertet mitt - det skjer, det er en del av livet. brown tok bronse i skateboard park under ol i tokyo i 2020, og ble dermed storbritannias yngste ol-medaljevinner gjennom tidene som 13-åring.


  Glimt-profil Bjørkan mister Kristiansund-kampen – hemmeligholder tidshorisont

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 7. mai 2024 KL:12.14)
  bodø/glimts fredrik andré bjørkan er ikke aktuell for spill mot kristiansund til helgen. klubben ønsker ikke å si noe om hvor langt skadeavbrekket kan bli. det skriver bodø-klubben i en oppdatering tirsdag. bjørkan måtte byttes ut med en skade allerede fem minutter ut i oppgjøret mot strømsgodset søndag. – fredrik har fått en skade på bakside av lår. vi ønsker ikke å gi noe estimat for når han er klar for spill igjen. vi kan avsløre at han ikke er med i planene denne uka, sier lege morten sørgård i en uttalelse. – ut over det er hovedfokuset å få han klar så raskt som mulig, legger han til. hovedpersonen selv sier følgende om å være plassert ufrivillig på sidelinjen. – kjedelig, men jeg skal komme sterkere tilbake. glimt slo til slutt strømsgodset 1-0 søndag. klubben topper eliteserietabellen og er uten tap etter seks serieomganger. kampene kommer tett de kommende ukene. allerede 16. mai er det nord-norge-derby mot tromsø, før hamkam og kfum er motstandere henholdsvis 20. og 24. mai. bjørkan risikerer dermed å gå glipp av mange kamper. (ntb)

Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »