Hovedsiden

Liten annonse


  Svimlet på startstreken - så tok nordmannen VM-gull

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 8. juni 2023 KL:13.47)
  stian hovind angermund (36) ble torsdag verdensmester i fjelløp. – dette er en drøm som går i oppfyllelse. det var et virkelig tøft løp, da er det deilig å klare målet jeg hadde satt meg, sier han til nrk. på engelsk kalles det vm i «mountain and trail running», mens det på norsk kan oversettes med fjell- og terrengløp. arrangøren opererer med en lengde på den korte løypa på 40 kilometer. angermund klokket inn på 4 timer og 19 minutter i innsbruck-stubai, og han slo annenmann thomas roach fra storbritannia med 2.18 minutter. for å klare det måtte nordmannen grave dypt. – jeg var meget langt nede i kjelleren i dag. jeg følte meg dårlig på start. jeg var svimmel og følte at jeg skulle gå i bakken. heldigvis bedret det seg etter hvert og jeg fikk en luke halvveis. jeg måtte gi alt for å holde de andre bak meg, forteller han. italieneren luca del pero tok bronsen med 3.04 minutter opp til vinneren fra norge. (nrk/ntb)

  Nordmann tok VM-gull i fjelløp

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 8. juni 2023 KL:13.47)
  vestlendingen stian hovind angermund (36) ble torsdag verdensmester i fjelløp. på engelsk kalles det vm i «mountain and trail running», mens det på norsk kan oversettes med fjell- og terrengløp. arrangøren opererer med en lengde på den korte løypa på 40 kilometer. angermund klokket inn på 4 timer og 19 minutter i innsbruck-stubai, og han slo annenmann thomas roach fra storbritannia med 2.18 minutter. italieneren luca del pero tok bronsen med 3.04 minutter opp til vinneren fra norge. (ntb)


  Fem menn dømt til fengsel etter å ha solgt Premier League-kamper ulovlig

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 31. mai 2023 KL:10.04)
  fem menn som solgte abonnement på ulovlig strømming av premier league-kamper til mer enn 50.000 mennesker er fengslet. på sine nettsider skriver premier league at det regnes som den største rettsforfølgelse noensinne angående ulovlig strømming. gjengen er dømt for bedrageri, hvitvasking av penger og hindring av rettsvesenet etter å ha innkassert mer enn sju millioner pund, tilsvarende 97 millioner norske kroner, på fem år. «hjernen» bak operasjonen, en 36 år gammel mann fra storbritannia, er dømt til elleve års fengsel. en sjette person møtte aldri i retten og mannen er etterlyst. totalt har de fem mennene fått 30 år og sju måneders fengselsstraff. alle de involverte, utenom 36-åringen, erkjente seg til slutt skyldig i alle anklagene mot dem. – vi vil fortsette å beskytte våre rettigheter og våre støttespillere ved å etterforske og straffeforfølge ulovlige operatører på alle nivåer, sa premier leagues generaladvokat kevin plumb. (ntb)


  Norge spiller neste års ishockey-VM i Praha

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 30. mai 2023 KL:10.32)
  norge skal ut mot finland, usa, sveits, tsjekkia, danmark, østerrike og storbritannia i neste års ishockey-vm i gruppe b som spilles i praha. norge tapte for sveits (0-3), tsjekkia (0-2) i årets vm som ble avsluttet i tammerfors med canadisk vm-seier. de øvrige lagene i gruppen er «nye» motstandere for tobias johanssons mannskap. norge endte offisielt på en 13.-plass i vm til tross for at frankrike fikk færre poeng i a-gruppen. det er en stund siden danmark var norsk vm-motstander. sist lagene møttes i vm-sammenheng var i 2018-vm i danmark. storbritannia rykket opp fra 1.-divisjon denne sesongen, men var norsk motstander i 2022-vm. den andre gruppen spilles i ostrava og består av canada, tyskland, sverige, slovakia, latvia, frankrike, kasakhstan og polen. vm spilles fra 10. til 26. mai. (ntb)  Britisk avis: Ratcliffe favoritt til å kjøpe Manchester United

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 12. mai 2023 KL:21.22)
  ifølge den britiske avisen the times har sir jim ratcliffe, storbritannias rikeste mann, tatt et stort steg mot å kjøpe manchester united. avisen skriver at de nåværende eierne, glazer-familien, og the raine group, som håndterer salget, er klare for å diskutere de siste detaljene rundt et salg. the times mener å vite at budet fra ineos, som er eid av ratcliffe, kan være verdt seks milliarder pund, og at joel og avram glazer beholder en eierandel på 20 prosent. men the times skriver at et godt bud fra qatar-gruppen i siste liten kan få glazer-familien til å revurdere det hele.

  Lekre MG Cyberster vist fram for publikum

  Kilde: Bil24 | Publisert: (fredag 12. mai 2023 KL:19.33)
  den feiende flotte helelektriske roadsteren til mg er vist fram offentlig for aller første gang. neste år runder mg 100 år, men for bare noen år siden var det lite som tydet på at noen utenfor storbritannia skulle få det med seg. men med inntoget av elbiler har det kinesiskeide britiske merket gjort et av […] innlegget lekre mg cyberster vist fram for publikum dukket først opp på bil24.no.
Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »