Hovedsiden

Liten annonse

  VG: VM endte med millionunderskudd for Norges Håndballforbund

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 25. april 2024 KL:09.05)
  den norske delen av vm i håndball gikk over én million kroner i underskudd. medarrangørene danmark og sverige fikk bedre økonomiske resultater. norges håndballpresident kåre geir lio opplyser om underskuddet til vg. håndballmesterskapet for kvinner ble avholdt i november og desember 2023. ifølge lio fikk danmark et overskudd på seks millioner kroner, mens svenskene gikk omtrent i null. det økonomiske tapet skal likevel ikke være en sperre for mesterskap i norge i framtiden. – vi må være modige og tørre, sier lio til avisen. norge arrangerte totalt 23 vm-kamper i gruppespillet, hovedrunden og kvartfinaler. det var totalt 36.870 tilskuere på kampene til de norske håndballjentene. mesterskapet endte med vm-sølv for norge. neste år er norge vertskap sammen med danmark og kroatia når håndball-vm for menn arrangeres. (ntb)

  Svensk yndlingsduo i sandvolleyball klare for OL

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 22. april 2024 KL:07.41)
  de svenske sandvolleyballheltene david åhman og jonatan hellvig er klare for ol i paris etter seieren i verdensturneringen i mexicanske tepic. i paris-ol blir de et suverent medaljehåp i kamp med blant andre nordmennene anders mol og christian sørum. mol og sørum er regjerende olympiske mestere etter seieren i tokyo-ol for tre år siden, men sliter hardt for tiden. mol ble operert for beinbrudd i slutten av mars og har fått satt inn en skinne. skinnen må være på i et halvt år, og, det betyr at han må spille med under hele turneringen i paris. det er uvisst hvordan det vil påvirke spillet hans når han kommer i gang på banen igjen. uansett mister den norske duoen viktige treningsuker og flere turneringer slik som den som ble avsluttet i mexico i helgen. i mexico vant svenskene åhman og hellvig 2-1 (21-17, 19-21, 15-10) over george og andré fra brasil. 24 par skal delta i ol i paris til sommeren.


Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »