Hovedsiden

Liten annonse  Malmö-stjerne utestengt for å ha hetset dopingkontrollør

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 28. september 2023 KL:16.26)
  pontus jansson, stjernestopper i malmö, er av sveriges fotballforbund utestengt i to kamper for å ha forulempet en dopingkontrollør. 32-åringen ble anmeldt for å ha ytret seg på forulempende og utilbørlig måte mot en dopingkontrollør, og for ikke å ha etterkommet kontrollørens anvisninger. – vi konstaterer at pontus jansson gjennomførte dopingkontrollen i tråd med gjeldende regler, men hans oppførsel mot kontrolløren utgjør en straffbar forseelse, står det i disiplinærutvalgets avgjørelse, ifølge fotboll skåne. – vi er ikke enige i beskrivelsen av hendelsen, og vi har levert en anke, sier malmös sportssjef daniel andersson. om straffen blir stående, må den tidligere torino-, leeds- og brentford-spilleren stå over kamper mot brommapojkarna og kalmar. (©ntb)

  Nyhet ryster: - Utrolig

  Kilde: Dagbladet - Sport | Publisert: (fredag 22. september 2023 KL:07.15)
  frode pedersen - den tidligere smøreren til johannes høsflot klæbo (26) - mener det er en mobbekultur i norges skiforbund. - det høres helt utrolig ut, sier sveriges storstjerne, frida karlsson, til dagbladet.Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »