Hovedsiden

Liten annonse
  Tomac forlenger med Vipers

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 4. juni 2023 KL:11.17)
  marta tomac (32) fortsetter håndballkarrieren i vipers kristiansand. det bekrefter hun overfor ntb under mesterligasluttspillet i budapest. tomac ble mamma for første gang i februar. hun har spilt flere seniormesterskap for norge og var med på em-gull i 2020 og ol-bronse året etter. den nye avtalen med vipers vil bli underskrevet i nær framtid, opplyser hun. 32-åringen har spilt i vipers siden 2015, og før det var hun i byåsen i fødebyen trondheim. (ntb)


  To raske mål sikret Rosenborg-seier

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 3. juni 2023 KL:14.55)
  det var lenge sjansefattig mellom rosenborg og brann i trondheim, men plutselig smalt det i 2.-omgang. emilie joramo og synnes skinnes hansen sørget for 2-0-ledelse i det 64. og 66. minutt, og gjestene klarte aldri å svare. dermed er det nå ni poeng fra rosenborg (2.-plass) til brann (4.-plass).

  Femmila i langrenn for kvinner også i VM

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 24. mai 2023 KL:20.48)
  styret i det internasjonale ski- og snowboardforbundet (fis) har bestemt at femmila blir vm-øvelse også for kvinnene i årene som kommer. fis innførte like distanser for kvinner og menn i verdenscupen sist sesong. på sitt styremøte i zürich onsdag bestemte fis at distansene skal være de samme for kvinner og menn også i verdensmesterskap. når det gjelder ol, vil det være opp til den internasjonale olympiske komité (ioc) å bestemme det, men det vil bli anbefalt av fis. distansene i vm i trondheim i 2025 vil derfor være slik for begge kjønn: 10 km, 20 km og 50 km, fellesstart med skibytte 10 + 10 km, stafetter over 4 x 7,5 km, sprint og lagsprint.

Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »