Hovedsiden

Liten annonse
  thingnes bø skjøt seg bort fra seier – rekruttløper imponerte

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 26. november 2023 KL:15.46)
  det var nærmest vindstille da de mannlige skiskytterne skøytet ut på normaldistansen i östersund søndag. likevel startet flere stjerner med bom på første skyting. blant dem quentin fillon maillet, sturla holm lægreid og johannes thingnes bø. – ganske røft for de norske i starten her nå, sa nrks kommentator torgeir bjørn. ett minutt ble lagt til tiden per bom. – johannes thingnes bø er kanskje en av dem som kan tåle en bom, sa nrks kommentator jann post. på andre og tredje skyting fylte thingnes bø alle blinkene. han var på skuddhold til seier på siste skyting, men der ble det nok en bom. thingnes bø klarte ikke å ta innpå tyske justus strelow på siste runden, og på oppløpet brakk han staven. rekruttløper endre strømsheim imponerte derimot stort og skjøt feilfritt på standplass fram til den siste blinken gjensto. da kom bommen. strømsheim holdt tempoet oppe i løypa og jaktet thingnes bø, men det ble for langt opp. han endte til slutt opp som nummer seks. – jeg er ganske fornøyd med hva jeg får ut av dagen. jeg har ikke glemt det sisteskuddet ennå, men jeg har det ganske tungt i løypa i dag, sier strømsheim til nrk. sterlow ledet lenge, men landsmannen roman rees slo han til slutt og det ble dobbelt tysk på 20-kilometeren. thingnes bø endte på tredjeplass.

  thingnes bø skjøt seg bort fra seier – rekruttløper gjorde karrierebeste

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 26. november 2023 KL:15.46)
  det var nærmest vindstille da de mannlige skiskytterne skøytet ut på normaldistansen i östersund søndag. likevel startet flere stjerner med bom på første skyting. blant dem quentin fillon maillet, sturla holm lægreid og johannes thingnes bø. – ganske røft for de norske i starten her nå, sa nrks kommentator torgeir bjørn. ett minutt ble lagt til tiden per bom. – johannes thingnes bø er kanskje en av dem som kan tåle en bom, sa nrks kommentator jann post. på andre og tredje skyting fylte thingnes bø alle blinkene. han var på skuddhold til seier på siste skyting, men der ble det nok en bom. thingnes bø klarte ikke å ta innpå tyske justus strelow på siste runden, og på oppløpet brakk han staven. rekruttløper endre strømsheim imponerte derimot stort og skjøt feilfritt på standplass fram til den siste blinken gjensto. da kom bommen. strømsheim holdt tempoet oppe i løypa og jaktet thingnes bø, men det ble for langt opp. han endte til slutt opp som nummer seks i karrierens beste løp. sterlow ledet lenge, men landsmannen roman rees slo han til slutt og det ble dobbelt tysk på 20-kilometeren. thingnes bø endte på tredjeplass.
  Desse går morgondagens skiskyttar-stafetter

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 24. november 2023 KL:17.24)
  følgjande utøvarar er tatt ut for å gå respektive par- og blanda stafett i verdenscupopninga i østersund. parstafett: sturla holm lægreid (bærums skiklub) juni arnekleiv (dombås il) blandet stafett: tarjei bø (markane il) johannes thingnes bø (markane il) karoline knotten (vingrom il) ingrid landmark tandrevold (fossum if)


  Sørum fikk verdenscupbillett - her er skiskytteruttaket

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 13. november 2023 KL:12.04)
  flere skiskyttere kjempet om en plass til verdenscupstarten i östersund på sjusjøen. mandag kom uttaket, og vebjørn sørum kapret den ene ledige plassen på herresiden. 25-åringen tok to tredjeplasser i sesongåpningen. landslagsløperne johannes thingnes bø, tarjei bø, sturla holm lægreid, johannes dale-skjevdal og vetle sjåstad christiansen var allerede klare. endre strømsheim har friplass siden han vant ibu-cupen forrige sesong. på kvinnesiden var det mer åpent, men der sikret juni arnekleiv, frida dokken, marit ishol skogan og marthe kråkstad johansen de fire ledige plassene. i tillegg var ingrid landmark tandrevold og karoline knotten forhåndskvaligisert. verdenscupen i östersund går fra lørdag 25.11 til søndag 3.12, og vises på nrk.

  marerittåpning for thingnes bø - vant likevel

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 12. november 2023 KL:15.09)
  johannes thingnes bø fikk en fryktelig åpning på fellesstarten søndag, da endre strømsheim gikk i bakken. han var rett foran thingnes bø, noe som gjorde at storfavoritten måtte kjøre ut av løypa for å unngå fall. dermed havnet han helt bakerst i feltet. – det var vel en god gammeldags innerski. 38 mann med høyt adrenalin. det kunne endt katastrofalt, sa rekruttrener anders øverby om hendelsen. thingnes bø lot seg imidlertid ikke finte ut av den håpløse starten. han fulgte opp med 19 av 20 treff, superfart og seier nummer to på like mange dager. – jeg trodde egentlig at løpet var ødelagt. det var «texas» bak der, men jeg måtte beholde roen. så kom jeg meg gjennom første liggende, og da var det glemt, sa han etter at seieren var sikret. storebror tarjei bø ble nummer to, og vebjørn sørum tok den siste pallplassen.Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »