Hovedsiden

Liten annonse

  Etiopisk toppløper dopingutestengt

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 30. november 2023 KL:19.07)
  tsehay gemechu er suspendert av friidrettens integritetsenhet etter at det ble funnet avvik i hennes biologiske pass. gemechu er en av etiopias fremste langdistanseløpere. hun er tidenes niende raskeste kvinne på maraton med tiden 2.16,56. 24-åringen skulle etter planen løpe valencia maraton på søndag.

  Lundby står over verdenscupstarten

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 29. november 2023 KL:11.04)
  maren lundby kommer ikke til å delta under helgas verdenscupstart på lillehammer. det bekrefter hun til nrk. hoppstjernen velger å prioritere trening. hun har lenge slitt med vekten og ønsker å jobbe mot å være konkurransedyktig til kommende renn. lundby er blant tidenes beste norske hoppere, med ol-gull og to vm-gull på merittlisten. lørdag er det renn i normalbakken på lillehammer. dagen etter skal kvinnene konkurrere i stor bakke.  Solberg havnet i grøfta i historisk rally

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 27. november 2023 KL:20.57)
  oliver solberg ledet rac-rallyet for historiske biler i wales klart, men endte i grøfta og måtte se seieren ryke mandag. før avkjøringen på mandagens første fartsprøve, den 29. i løpet, hadde solberg vunnet 19 av prøvene som var kjørt. – vi hadde skikkelig fin flyt, men rett før siste sving var det en kompresjon, og vi ble sendt ut i gjørma og inn i en grøft. der satt vi bom fast. skikkelig kjedelig med tanke på at vi var så nær mål, sier solberg i en uttalelse. 22-åringen ledet sammenlagt med over fem og et halvt minutt før uhellet var ute. det til tross for at det ble trøbbel også søndag. rallyprofilen kjørte faren petters historiske ford escort rs 1800 i løpet i wales. kun rallybiler av årgang før 1991 var tillatt på start. briten marty mccormack vant løpet som er oppkalt etter roger albert clark, tidenes første britiske vinner av en vm-runde i rally. det skjedde i 1976. (ntb)

  Riiber sikret sin andre strake verdenscupseier i Ruka

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 26. november 2023 KL:14.23)
  kombinertstjernen jarl magnus riiber fortsatte storformen da han hoppet ned til sin andre strake verdenscupseier i ruka. landslagsstrener ivar stuan er mektig imponert over hoppet riiber leverte i dag. – det var vilt. han er tidenes kombinertløper, og det kommer han til å være lenge, forteller han til nrk. nordmannen lå som nummer to etter langrennet, 0,1 poeng bak den tyske lederen vinzenz geiger. riiber fulgte opp med et kjempehopp på153,5 meter og sikret med det seieren. jens lurås oftebro hadde også et godt utgangspunkt etter at han gikk i mål som nummer fem i langrennet, 0,3 poeng bak geiger. oftebro klarte imidlertid ikke å følge opp i hoppbakken, hvor han landet på 126 meter. deremed endte han utenfor topp ti. (ntb)


  milan-talent (15) ble tidenes yngste serie a-spiller

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 25. november 2023 KL:23.38)
  francesco camarda ble historisk i milans 1-0-seier mot fiorentina. med sine 15 år og 260 dager har ingen vært yngre i serie a-debuten. angriperen erstattet luka jovic etter 83 minutters spill på san siro. inntil lørdag hadde wisdom amey rekorden som tidenes yngste spiller i den italienske toppdivisjonen. han gjorde unna debuten i en alder av 15 år og 274 dager, melder optapaolo. (ntb)  Spanske medier: Aktor ber om ni års fengsel for brasiliansk fotballstjerne

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 23. november 2023 KL:15.55)
  tidenes mestvinnende fotballspiller på herresiden, dani alves, er tiltalt for å ha voldtatt en kvinne i 20-årene på en nattklubb i barcelona i desember i fjor. ifølge vg ble han arrestert i januar etter å ha meldt seg hos politiet i spania og den tidligere barcelona-spilleren har tilbrakt de siste ti månedene i fengsel etter at dommeren konkluderte med at det var stor risiko for at spilleren kunne flykte. nå ber aktor om ni års fengsel for den tidligere barcelona-spilleren og om 150.000 euro i oppreisning til offeret, ifølge mundo deportivo. alves spilte for barcelona fra 2008 til 2016 og fra 2021 til 2022. han står med over 400 kamper for den spanske storklubben. i vinter spilte han for mexicanske unam. den kontrakten ble terminert da saken dukket opp. alves har også spilt for blant annet sevilla, juventus og paris saint-germain. forsvarsspilleren står med 126 landskamper for brasil etter debuten i 2006 og har vunnet 41 titler i karrieren.  Avgjorde med kunstscoring: – Skal nesten ikke være mulig

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 4. november 2023 KL:19.59)
  hamkam tok tre ekstremt viktige poeng i bunnstriden i eliteserien da de slo viking 3-0 på briskeby lørdag kveld. det som kommer til å huskes oliver kjærgaards 2–0-scoring. – her får vi et av tidenes kunstverk på briskeby, sa tv 2s ekspertkommentator jesper mathisen da kjærgaard kastet seg bakover og sakset ballen i lengste hjørne etter innlegg fra aleksander melgalvis. – den der måten å score på, det skal nesten ikke være mulig, fastslo mathisen. – jeg er veldig glad for den. jeg forsøkte på noe lignende i forrige hjemmekamp, og da gikk den ti meter over mål. det er fantastisk når så mye står på spill, sa kjærgaard til tv 2 like etter kampslutt. moses mawa scoret hamkams første mål, mens jonas enkerud fastsatte sluttresultatet seks minutter på overtid. seieren betyr at laget fra hamar nå har 30 poeng – og fire lag bak seg på tabellen. dermed nærmer de seg ny kontrakt i eliteserien. for viking fortsetter nedturen. etter at de var med i gullkampen gjennom store deler av sesongen, var dette laget fjerde strake kamp uten seier.

Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »