Hovedsiden

Liten annonse  Alderweireld sikret Antwerp-gull på overtid

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: Idag. - (mandag 5. juni 2023 KL:06.31)
  tidligere tottenham-spiller toby alderweireld sikret søndag royal antwerps første ligagull på 66 år. – jeg har ikke ord for dette. alle avskrev oss, men vi kjempet så hardt for dette. alle var mot oss, men vi klarte det, sier alderweireld, ifølge bbc. fire minutter på overtid utlignet han til 2-2 mot genk, som sørget for seriegull til royal antwerp. de vant ligaen med ett poengs margin til nettopp genk og union saint-gilloise.  Ibrahimovic legger opp

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: Igår. - (søndag 4. juni 2023 KL:23.33)
  det svenske fotballikonet zlatan ibrahimovic bekrefter at han setter punktum for sin unike fotballkarriere. tidligere søndag rapporterte aftonbladet at han takket av i italia. – familien min visste ikke at jeg skulle legge opp da vi våknet i dag. jeg ville at alle skulle vite det samtidig, sier svensken på en pressekonferanse sent søndag kveld. – det er trist, for dette har vært hele livet mitt, fortsetter han.

  Aftonbladet: Ibrahimovic ser ut til å legge opp

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: Igår. - (søndag 4. juni 2023 KL:23.33)
  det svenske fotballikonet zlatan ibrahimovic synes å gi seg som profesjonell fotballspiller, melder blant andre aftonbladet. – farvel til fotballen, sier svensken i en takketale, ifølge avisen. tidligere ble det rapportert at svensken legger opp, men det er foreløpig ikke offisielt kunngjort. ibrahimovic skal holde en pressekonferanse senere søndag, ifølge aftonbladet.

  Barmen snakket på seg rødt kort – da slo Brann tilbake

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: Igår. - (søndag 4. juni 2023 KL:18.59)
  aafk tok en uventet ledelse, mot spillets gang, i første omgang i eliteserierunden mot brann søndag. for gjestene dominerte spillet de første 45 minuttene. like etter hvilen fikk de lønn for strevet da aalesunds alexander munksgaard forårsaket straffespark ved å felle bortelagets frederik børsting. sivert heltne nilsen satte ballen sikkert i venstre hjørne. få minutter senere pådro hjemmelagets kristoffer barmen seg sitt første gule kort da han kom sent og hardt inn i en takling. flere sjanser bød seg for begge lag, før barmen reagerte verbalt på en dommeravgjørelse som nesten sendte brann i ledelsen. dommeren ga den tidligere brann-spilleren hans andre gule kort for dagen, denne gangen for munnbruk. med det var hjemmelaget en mann mindre på banen. det utnyttet brann og tidligere aafk-spiller niklas castro, som sendte bortelaget i ledelsen etter 80 minutter. 10 minutter senere satte ulrik mathisen punktum for kampen med branns tredje mål. det endte 3–1 i ålesund, og hjemmelaget beholder plassen som tabelljumbo.


  Norsk bestenotering av Jæger på 300 meter

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 3. juni 2023 KL:21.37)
  henriette jæger satte soleklar norsk bestenotering på 300 meter med 36,92 under trond mohn games i bergen lørdag. – jeg er kjempeglad. det er mitt første løp utendørs i år. tiden er kjempebra, sa jæger til nrk. i slegge satte eivind henriksen ny årsbeste med 76,09, men ble slått av landsmannen thomas mardal. han fikk opp et bestekast på hele 77,46 meter. gloppen-utøverens tidligere personlig rekord lød på 76,74. narve gilje nordås løp en solid 3000 meter, og vant den med en sterk sisterunde på tiden 7.43,94. tobias grønstad løp nok en gang en god 800 meter og vant den på 1.46,61. kun tre nordmenn har løpt distansen raskere enn grønstad gjennom tidene. i stav ble det seier til pål haugen lillefosse. han oppnådde 5,72 meter, men måtte gi seg på 5,82 meter med krampetendenser i leggene. (ntb)
  Ny verdensrekord på 1500 meter kvinner

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 2. juni 2023 KL:21.54)
  kenyanske faith kipyegon tok fredag kveld verdensrekord på 1500 meter for kvinner i firenze. kipyegon var lenge foran «haren» til verdensrekorden, og klarte å holde helt inn til en historisk bragd. kipyegon endte neste åtte sekunder foran britiske laura muir, som tok 2.-plassen i firenze. kenyanerens tidligere bestetid var på 3.50, 37. den satte hun i monaco i fjor sommer. tiden ble utrolige 3.49.11, og med det slo hun genzebe dibaba sin gamle rekord på 3:50.07. hun er nå første kvinne til å løpe 1500 meter på under 3 minutt og 50 sekund. – et fantastisk løp hun, det var perfeksjon, sier nrk-kommentator jann post.

  Fifa: Galatasaray må betale 33 millioner kroner til Elabdellaoui

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 2. juni 2023 KL:21.53)
  fifa skriver at galatasaray må betale 33 millioner kroner til bodø/glimt-spiller omar elabdellaoui etter de terminerte kontrakten hans. det kommer fram i et fifa-dokument. fifa har bestemt at klubben må betale om lag 2,8 millioner euro i kompensasjon til den tidligere landslagskapteinen. det tilsvarer 33 millioner norske kroner. den tyrkiske storklubben trues med å ikke få signere nye spillere dersom de ikke betaler summen innen 45 dager etter de har fått beskjed om avgjørelsen. elabdellaoui spilte for galatasaray mellom august 2020 og september 2022. backens kontrakt ble imidlertid terminert i fjor høst etter en vanskelig periode med en fyrverkeriulykke, operasjoner og langvarig opptrening. nyttårsaften for to år siden pådro elabdellaoui seg skader i øynene under nyttårsfeiring i tyrkia. dette skjedde etter at fyrverkeri gikk av og traff ham i ansiktet. 14 måneder senere gjorde han comeback for galatasaray. etter fem måneder uten klubb signerte til slutt elabdellaoui en toårskontrakt med bodø/glimt. 31-åringen har så fått seks kamper for gultrøyene. tv 2 omtalte saken først i norge. (ntb)

  Leão skrev ny femårskontrakt med Milan

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 2. juni 2023 KL:16.14)
  den portugisiske fotballstjernen rafael leão (23) har skrevet under på en ny kontrakt med ac milan som binder han til klubben fram til sommeren 2028. det bekrefter klubben på sin nettside. «ac milan er glade for å kunngjøre at rafael alexandre da conceição leão har fornyet kontrakten sin med klubben til 30. juni 2028», heter det i pressemeldingen. portugiseren kom til klubben i 2019 og har siden notert seg med 41 mål og 29 assist på 162 kamper for storklubben fra den italienske motehovedstaden. 23-åringen var også en viktig brikke i milan-laget som sikret den italienske ligatittelen forrige sesong. det var deres første serie a-trofé siden 2011. leão ble også kåret til årets spiller i serie a da de sikret tittelen. angrepsspilleren kom fra lille og har også tidligere spilt for sporting. leão har scoret tre mål og servert fire assist på 18 a-landskamper for portugal. (©ntb)
  Neville fikk sparken i Inter Miami

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 2. juni 2023 KL:08.05)
  phil neville er ferdig i mls-klubben inter miami etter en lang rekke med svært dårlig resultater. laget ligger nederst på tabellen i den østlige avdelingen. inter miami opplyste om nyheten på sine nettsider natt til fredag. onsdagens 0-1-tap mot new york red bulls ble engelskmannens siste kamp som hovedtrener. det var miami-lagets tiende nederlag på de siste 13 kampene i mls. laget står med 15 poeng etter like mange kamper. i fjor tok neville inter miami til sluttspillet. 46-åringen ble ansatt i den amerikanske klubben i januar 2021. han kom fra jobben som manager for det engelske kvinnelandslaget. inter miami eies av nevilles tidligere manchester united- og england-lagkamerat david beckham. (ntb)


  VG: Bekrefter forhold med Ødegaard

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 1. juni 2023 KL:17.17)
  den tidligere proffdanseren helene spilling bekrefter overfor vg at hun og arsenal-spiller martin ødegaard er et par. ødegaard selv har delt flere bilder av de to sammen på instagram torsdag. romanseryktene har florert i flere måneder etter at de ble avbildet sammen under london football awards i mars. martin ødegaard er en av norges mest profilerte fotballspillere, og er kaptein på det norske landslaget og klubblaget arsenal. drammenseren var en stor bidragsyter i laget som ble nummer to i premier league denne sesongen. spilling er på sin side en merittert danser, som tidligere i år var aktuell i nrk-serien «mesternes mester».

  Dagbladet: Alfie Haaland flytter til Sveits

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 1. juni 2023 KL:15.49)
  alfie haaland flytter til sveits. det skriver dagbladet. ifølge avisen meldte haaland flytting til fjellandsbyen andermatt 5. mai tidligere i år. dagbladet skriver videre at at opplysningen fremgår i folkeregisteret. andermatt ligger ganske midt i sveits, i overkant av 1400 meter over havet. for tre år siden var antall innbyggere 1527 mennesker. for øvrig er andermatt-fjellene populære for skientusiaster.
  Straus henter stjerneduo til Bayern

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 1. juni 2023 KL:11.29)
  de tidligere chelsea-spillerne pernille harder og magdalena eriksson har begge sluttet seg til alexander straus` bayern münchen-lag. harder og eriksson har spilt i chelsea i flere år, men bytter beite til tysk fotball, opplyser bayern på sine nettsider torsdag. duoen er kjærester og har tidligere uttalt at de ønsker å spille i samme klubb. danske harder og svenske eriksson har skrevet under på hver sin treårskontrakt med laget som ledes av norske alexander straus. han tok nylig klubben til seriemesterskapet.

  Djokovic om kritikken: – Girer meg ekstra opp

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 1. juni 2023 KL:07.45)
  novak djokovic avfeier kritikken han har fått etter sin kommentar om konflikten i kosovo og sier at det gjør ham bedre i jakten på roland-garros-tittelen. etter å ha vunnet over amerikanske aleksandar kovacevic i 1. runde tidligere denne uken skulle serberen signere en kameralinse slik tradisjonen er. han skrev i stedet «kosovo er hjertet av serbia. stopp volden». kosovo erklærte sin uavhengighet i 2008, men er fortsatt ikke anerkjent av serbia. de siste dagene har det vært voldshendelser nord i landet etter at kosovoalbanske ordførere er innsatt i kommuner med serbisk befolkningsflertall. i etterkant fikk han kritikk fra blant andre frankrikes sportsminister amelie oudea-castera, som mener det «ikke bør skje igjen». etter seieren over marton fucsovics onsdag, fikk seberen spørsmål om kritikken. – det er det jeg står for. jeg ville sagt det igjen, men jeg trenger ikke siden du allerede har sitatene mine fra sist. selvfølgelig vet jeg at folk kan være uenig, men det er hva det er. det er det jeg står for, sa djokovic ifølge espn og la til: – det er aldri fritt for drama når jeg spiller grand slam-turneringer og jeg tror aldri det kan skje. det gjør nok at jeg girer meg ekstra opp. (ntb)

  Norge tapte siste puljekamp i para-VM

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 1. juni 2023 KL:07.09)
  norges ishockeyherrer røk 1-3 for italia onsdag og tapte dermed alle tre kampene i puljespillet i para-vm i canada. de skal spille om syvendeplassen. norge endte sist i sin pulje etter tap for både tyskland, kina og til slutt italia. onsdag sto audun bakke for det eneste norske målet i tapet for sistnevnte. norge spiller sin siste kamp i turneringen mot tyskland lørdag ettermiddag norsk tid, som de tapte 3-5 mot tidligere i mesterskapet. kina og italia er klar for første utslagsfase. tsjekkia, usa, canada og sør-korea utgjorde gruppe a der de to beste gikk til semifinale, mens de to siste er klar for kvartfinale. norge har fem ganger før tatt medalje i vm i paraishockey, men det har ikke skjedd siden 2009. årets verdensmesterskap i paraishockey spilles i canadiske moose jaw.


  Friidrettsforbundet støtter Kjøll

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 31. mai 2023 KL:21.33)
  styret i norges friidrettsforbund besluttet på onsdagens styremøte å gi sin støtte til berit kjøll i valget av president i norges idrettsforbund, skriver ntb. kjøll er sittende president, men valgkomiteen har gått inn for zaineb al-samarai som ny president. al-samarai har fått støtte fra en rekke idrettskretser og særforbund. kjøll har tidligere fått støtte fra håndballforbundet og rytterforbundet.

Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »