Hovedsiden

Liten annonse
  Ettertraktet Feyenoord-trener signerte kontraktsforlengelse

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 26. mai 2023 KL:15.38)
  feyenoord-trener arne slot har undertegnet en ny avtale med den nederlandske æresdivisjonsklubben. dermed er muligheten for en eventuell overgang til england formelt over. slot har vært satt i forbindelse med den ledige managerjobben i tottenham. 44-åringen sa torsdag at han ønsket å bli hos feyenoord. «feyenoord forlenget kontrakten med arne slot. han har signert for ett år til og er derfor bundet til sommeren 2026», heter det i en uttalelse fra klubben. – jeg er ikke ferdig her ennå. vi har hatt en fantastisk sesong med feyenoord, med serietittel som en fantastisk belønning for alt det harde arbeidet som er lagt ned, og jeg ønsker virkelig å fortsette å bygge laget, sier slot. til høsten skal klubben spille champions league-fotball. (©ntb)


  Manchester United og Leeds kommer til Oslo i sommer

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 25. mai 2023 KL:11.57)
  manchester united tar turen til oslo og ullevaal stadion for å spille en treningskamp mot leeds i sommer. det bekrefter selskapet scandsports, som står bak kampen, til vg. kampen spilles 12. juli med avspark klokken 17.00. manchester united var også i oslo i fjor sommer. da møtte de atlético madrid, som vant 1-0 den gang. manchester united skal også til usa i forbindelse med sommerens sesongoppkjøring. akkurat nå handler det imidlertid om å sikre en topp fire-plassering for de røde djevlene. de er ett poeng unna å sikre mesterligaspill med to kamper igjen å spille. 3. juni venter også fa-cupfinale mot manchester city. leeds vet fortsatt ikke om de kommer til oslo som premier league- eller mesterskapsserielag. skjebnen deres avgjøres i siste serierunde mot tottenham søndag.

  Manchester United kommer til Oslo i sommer

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 25. mai 2023 KL:11.57)
  manchester united tar turen til oslo og ullevaal stadion for å spille en treningskamp mot leeds i sommer. det bekrefter selskapet scandsports, som står bak kampen, til vg. kampen spilles 12. juli med avspark klokken 17.00- manchester united var også i oslo i fjor sommer. da møtte de atlético madrid, som vant 1-0 den gang. manchester united skal også til usa i forbindelse med sommerens sesongoppkjøring. akkurat nå handler det imidlertid om å sikre en topp fire-plassering for de røde djevlene. de er ett poeng unna å sikre mesterligaspill med to kamper igjen å spille. 3. juni venter også fa-cupfinale mot manchester city. leeds vet fortsatt ikke om de kommer til oslo som premier league- eller mesterskapsserielag. skjebnen deres avgjøres i siste serierunde mot tottenham søndag.  Brentford-sjefen med støtte til utestengt stjerne: – Han er også et menneske

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 19. mai 2023 KL:12.52)
  brentford-trener thomas frank har kommet med en støtteerklæring til ivan toney etter spissen ble utestengt i åtte måneder for brudd på gamblingreglene. – ivan er en fotballspiller, men han er også et menneske som har en familie, og han har vært mye på forsidene av avisene det siste året. vi skal gjøre alt vi kan for å støtte ham og være bevisst på hans psykiske helse. han har gjort noen feil, men vi må være der for å hjelpe ham, sa frank på fredagens pressekonferanse. på 17. mai opplyste det engelske fotballforbundets (fa) på sine nettsider at toney utestenges fra all fotballrelatert aktivitet, noe som dermed også inkluderer spill for det engelske landslaget. i tillegg til en lang utestengelse fikk spissen en bot på over 600.000 kroner. toney ble etterforsket for 262 brudd på gamblingreglene mellom februar 2017 og januar 2021. toney har erkjent 232 av disse forholdene. onsdag fikk han straffen som trer i kraft umiddelbart. dermed mister han brentfords to siste kamper mot tottenham og manchester city denne sesongen. frank røper imidlertid at han hadde gjort det uavhengig av dommen ettersom han sliter med en hamstringskade. den danske treneren var også klokkeklar på at han ønsket å ha med toney videre etter han har sonet straffen sin. (©ntb)

  Lucas Moura ferdig i Spurs

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 18. mai 2023 KL:21.32)
  den brasilianske vingen lucas moura bekrefter at han er ferdig i tottenham etter sesongen. – mitt spurs. uansett hvor jeg er, vil hjertet mitt alltid være her. du er klubben min. dette vil alltid være mitt hjem, skriver moura på instagram. 30-åringen ankom london-klubben i januar 2018 og har notert seg med 38 mål og 27 assist på 219 kamper for de liljehvite. brasilianeren huskes nok best for den elleville snuoperasjonen spurs gjorde mot ajax i semifinalen av champions league i 2019. tottenham lå under 0-3 til pause, men moura gjorde hattrick og sikret med det finalebillett på flest bortemål. – vi vil gjerne takke lucas for hans enorme bidrag til klubben vår og ønsker ham det aller beste for fremtiden, skriver klubben i en uttalelse. moura har tidligere spilt for klubber som são paulo og paris saint-germain. det er ikke kjent hvor veien går videre for 30-åringen. (ntb)  Suspensjon og millionbot for Jürgen Klopp

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 18. mai 2023 KL:17.10)
  liverpool-manager jürgen klopp er suspendert i to kamper på grunn av sitt utbrudd etter 4–3-seieren mot tottenham. det betyr at han ikke får ledet laget sitt fra benken i søndagens kamp mot aston villa. den andre kampen blir «hvilende» fram til slutten av 2023/24-sesongen på betingelse at han ikke begår lignende lovbrudd, melder ntb. ifølge liverpool echo er klopp også ilagt en bot på 75.000 pund, noe som i øyeblikket tilsvarer en drøy million norske kroner. liverpool-sjefen var lite imponert over kampleder paul tierney etter en dramatisk overtidsseier på anfield. han sa blant annet at han ikke vet «hva den mannen har mot oss». klopp fortalte videre at liverpool og tierney har en forhistorie med avgjørelser i tidligere kamper, men avviste at han mente å rokke ved dommerstandens integritet. fa melder at klopp har innrømmet at hans kommentarer etter kamp var upassende oppførsel. liverpool ligger øyeblikket på femteplass i premier league, og kjemper en intens kamp for å ta igjen enten manchester united eller newscastle i jakten på mesterligadeltakelse neste sesong. (nrk/ntb)


  Manchester City til Japan i sommer

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 16. mai 2023 KL:09.03)
  pep guardiola tar med seg erling braut haaland og resten av city-laget på sommerturné til japan i juli. flere europeiske storklubber har offentliggjort ferieprogrammet sitt, og de fleste legger turen til asia. manchester city, som høyst sannsynlig vil lade opp til en ny sesong som engelske seriemestere, møter bayern münchen og japanske yokohama f marinos i treningskamper i slutten av juli. bayern reiser videre til singapore, der jürgen klopps liverpool venter i starten av august. tottenham har kunngjort at laget reiser til perth i australia og videre til bangkok i thailand. (ntb)

  Vakre og nye AC Cobra endelig vist fram

  Kilde: Bil24 | Publisert: (mandag 15. mai 2023 KL:19.33)
  etter tre år med utvikling kunne ac cars endelig dra duken av ac cobra gt roadster. for de som følger fotballaget tottenham har det ikke vært mye å juble for denne sesongen, for london-klubben har gjort det så dårlig at de mest sannsynlig vil havne utenfor europa-spill neste sesong. da er det kanskje greit at […] innlegget vakre og nye ac cobra endelig vist fram dukket først opp på bil24.no.

  Brentford vant - fortsatt med i kampen om Europa

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 14. mai 2023 KL:17.01)
  bryan mbeumo og yoane wissa scoret ett hver da brentford slo west ham 2-0 søndag ettermiddag. håpet om å kvalifisere seg til spill i europa lever. brentford er på 9. plass, fire poeng bak tottenham på 6. plass. det skal nok holde hardt for brentford å kapre 6. plassen som gir serieliga-spill neste sesong, men håpet lever. west ham gjorde en rekke endringer på laget til denne kampen. torsdag skal de nemlig kjempe om en finaeplass i europaligaen. de tar med seg en 2-1-ledelse før det siste og avgjørende oppgjøret mot az alkmaar.

  nytt tottenham-tap - intens europa-sluttspurt venter

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 13. mai 2023 KL:17.57)
  aston villa gikk seirende ut av duellen mot tottenham. begge lag jakter spill i europa neste sesong, og nå er det bare målforskjellen som skiller dem. jacob ramsey og douglas luiz scoret i hver sin omgang for aston villa, mens harry kane reduserte fra straffemerket helt på tampen. aston villa vant kampen 2-1. nå har de like mange poeng, men tottenham er foran på målforskjell.

  De Gea slaktes etter brøler

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 8. mai 2023 KL:08.25)
  det blir igjen stilt spørsmål rundt david de geas framtid i manchester united. søndag gjorde keeperveteranen nok en tabbe i 0-1-tapet for west ham. spanjolen slapp inn et tamt skudd fra saïd benrahma etter litt over en halvspilt omgang. fotfestet var helt feil, og en ikke altfor hard ball gikk inn via de geas fingertupper. – det var mer enn sjokkerende. laget hans hadde full kontroll på kampen, og så lar han en slik avslutning gå inn. han vet det selv, sa tidligere newcastle- og tottenham-spiller jermaine jenas i bt sport-studioet etterpå. feilen var de geas fjerde som har ført til baklengsmål denne sesongen. uniteds mangeårige burvokter topper den statistikken sammen med hugo lloris (tottenham). – david de gea gjorde en rystende tabbe. du kan ikke pynte på det, og du kan ikke rettferdige gjøre det. det var en forferdelig feil, sa tidligere liverpool- og tottenham-spiss peter crouch. (ntb)


  son angivelig utsatt for rasisme – tottenham har startet etterforskning

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 7. mai 2023 KL:12.34)
  tottenham-spiller son heung-min skal ha blitt utsatt for rasisme da han ble byttet ut i det 89. minutt i 1-0-seieren over crystal palace lørdag. hendelsen skal ha skjedd da son ble byttet ut med arnaut danjuma, og måtte gå rundt på utsiden av banen og forbi palace-fansen på vei mot benken. det sirkulerer en video i sosiale medier av en mann på borteseksjonen som gjør en rasistisk gest mot sørkoreaneren. tottenham skriver i en uttalelse at de ikke tolererer noen form for rasisme og at de samarbeider med met police og crystal palace for å etterforske og identifisere personen. – vi vil gjøre alt som står i vår makt for å sikre at hvis vedkommende blir funnet skyldig, vil den motta den sterkeste straff, slik tilfellet var tidligere denne sesongen da son ble utsatt for lignende rasisme i chelsea, skriver tottenham. crystal palace skriver også på twitter at de har levert bevismateriale til politiet og at de vil utestenge vedkommende når den blir identifisert. (ntb)

  Gazzetta: Milano-derbyet i mesterligaen setter inntjeningsrekord i Italia

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 3. mai 2023 KL:10.02)
  semifinaleoppgjøret mellom milan og inter i mesterligaen er allerede utsolgt og blir kampen med den høyeste billettinntekten i italia noensinne. det skriver den italienske storavisen gazzetta dello sport. de to milano-klubbene møtes for første gang i den gjeveste europacupen siden kvartfinalen i 2005. da vant milan 5-0 sammenlagt og tok siden seg hele veien til finalen i istanbul. der ble det straffetap for liverpool. klubbene møttes også i semifinalen i 2003. også den gang gikk milan seirende fra derbyet, men vant da finalen mot juventus etter straffesparkkonkurranse. det er milans åttedelsfinale mot tottenham denne sesongen som har inntjeningsrekorden i italia. klubben solgte billetter for 9.133.842 euro. det tilsvarer 108 millioner kroner. ifølge gazzetta står den rekorden for fall når de to italienske gigantene møtes i motehovedstaden 10. mai. rekorden vil ikke stå lenge, ettersom inter har satt enda høyere priser for billettene til returoppgjøret 16. mai. det er forventet at begge oppgjørene får et billettsalg på over 10 millioner euro. (©ntb)


  Klopp om egen feiring: – Burde ikke ha skjedd

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 2. mai 2023 KL:15.22)
  liverpool-manageren jürgen klopp forklarer nå hva som lå bak den ville og kontroversielle feiringen etter 4-3-seieren over tottenham søndag. klopp feiret aggressivt foran fjerdedommeren da jota scoret langt inne i overtiden. etter kampen kritiserte han kampens dommer paul tierney. – situasjonen burde ikke ha skjedd i det hele tatt. det er sånn det er. det var mye følelser og sinne i det øyeblikket. derfor feiret jeg slik jeg gjorde, sa han på en pressekonferanse tirsdag. klopp forklarte videre at sinnet skyldtes en situasjon i forkant der han var rykende uenig i en dommeravgjørelse. etter at liverpool tok ledelsen 4-3 langt inn i overtiden, hadde han fortsatt ikke lagt den bak seg. – dessverre var jeg fortsatt sint, og det ledet til måten jeg feiret på. jeg sa ikke noe galt. sånn var det, sa klopp. – for å være ærlig må jeg vel vente en straff. dommerne mener vel at jeg stilte spørsmål ved integriteten deres. det gjør jeg ikke. det var følelser, fortsatte han. (ntb)

  Klopp om den omstridte feiringen: – Det var mye følelser og sinne i det øyeblikket

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 2. mai 2023 KL:15.22)
  liverpool-manageren jürgen klopp forklarer nå hva som lå bak den ville og kontroversielle feiringen etter 4-3-seieren over tottenham søndag. klopp feiret aggressivt foran fjerdedommeren da jota scoret langt inne i overtiden. tyskeren pådro seg en strekk i samme situasjon. etter kampen kritiserte han kampens dommer paul tierney. klopp ga blant annet uttrykk for at han ikke vet «hva den mannen har mot oss». det avstedkom en kraftig reaksjon fra den engelske dommerforeningen. tirsdag møtte liverpool-manageren pressen foran den utsatte kampen mot fulham onsdag. det ble dommersituasjonen naturlig nok et tema. – situasjonen burde ikke ha skjedd i det hele tatt. det er sånn det er. det var mye følelser og sinne i det øyeblikket. derfor feiret jeg slik jeg gjorde, sa han. klopp forklarte videre at sinnet skyldtes en situasjon i forkant der han var rykende uenig i en dommeravgjørelse. etter at liverpool tok ledelsen 4-3 langt inn i overtiden, hadde han fortsatt ikke lagt den bak seg. – dessverre var jeg fortsatt sint, og det ledet til måten jeg feiret på. jeg sa ikke noe galt. sånn var det, sa klopp. han avviser dermed at det kom noen ufine gloser i forbindelse med feiringen foran fjerdedommeren. tyskeren tok også på eget initiativ opp uttalelsene han kom med i tv-intervjuene i etterkant av kampen. – jeg prøvde å roe meg ned (etter kampen), men det gikk ikke skikkelig. så gikk jeg til intervjuene. der sa jeg det jeg sa, sa liverpool-sjefen. britiske medier har spekulert i at liverpool-sjefen kan vente seg en utelukkelse. – hva som skjer nå, er ikke i mine hender. det aner jeg ikke. folk sier at noe vil komme i form av en reaksjon, men vi har ikke hørt noe enda, sa klopp tirsdag. – for å være ærlig må jeg vel vente en straff. dommerne mener vel at jeg stilte spørsmål ved integriteten deres. det gjør jeg ikke. det var følelser, fortsatte han. liverpool ligger på femteplass i ligaen foran onsdagens kamp. (©ntb)

  Nedrykkstruede Leeds sparket fotballdirektøren

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 2. mai 2023 KL:12.44)
  victor orta er ferdig som fotballdirektør i den nedrykkstruede premier league-klubben leeds. klubben bekrefter beslutningen på egne nettsider tirsdag. – jeg er trist over måten dette kapittelet avsluttes på, da victor har vært ansvarlig for noen av de beste øyeblikkene i min tid som eier av leeds united, og jeg takker ham og hans folk for alt de har gjort i siste seks årene, sier eier andrea radrizzani i en uttalelse. – det er imidlertid klart at det er på tide å endre retning, og derfor har vi blitt enige om at victor skal forlate klubben, legger han til. orta kom til elland road-klubben sommeren 2017 og bidro til at klubben rykket opp til premier league i 2020. han har blant annet hatt ansvaret for å rekruttere nye spillere og ansatte. ifølge den anerkjente «overgangsguruen» fabrizio romano skal også trener javi garcia være ferdig i klubben. ifølge ham skal sam allardyce erstatte garcia frem til slutten av sesongen. leeds ligger på plassen over nedrykksstreken i den engelske toppdivisjonen foran de fire siste kampene. kun målforskjellen skiller dem fra nottingham forest på plassen bak. nestjumbo everton har kun ett poeng mindre enn leeds. leeds har et vrient kampprogram foran seg. manchester city (b), newcastle (h), west ham (b) og tottenham (h) gjenstår før sesongslutt. (ntb)  Dommerforeningen svarer etter Klopp-raseri

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 1. mai 2023 KL:09.46)
  jürgen klopp var ikke fornøyd med dommeren i den dramatiske 4-3-seieren over tottenham. paul tierney gjorde ikke noe galt, sier dommerforeningen. liverpool-manager feiret aggressivt foran fjerdedommeren da jota scoret langt inne i overtiden. klopp så også ut til å pådra seg en strekk i samme situasjon. – jeg vet ikke hva denne mannen har mot oss, sa tyskeren etter kampen. «dommere i premier league blir tatt opp i alle kamper gjennom et kommunikasjonssystem. etter å ha gjennomgått lyden til dommer paul tierney fra dagens kamp, kan vi bekrefte at han opptrådte på en profesjonell måte hele veien, inkludert da han ga det gule kortet til liverpool-manageren», sier den engelske dommerforeningen (pgmol) i en uttalelse. «derfor avviser vi på det sterkeste alle meldinger om at tierneys handlinger var upassende», heter det videre. (ntb)


Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »