Hovedsiden

Liten annonse
  Norwich bekrefter: Normann ferdig i klubben

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: Igår. - (fredag 20. mai 2022 KL:18.24)
  nedrykksklare norwich melder på sitt nettsted at mathias normann og tre andre innleide spillere skal tilbake til sine klubber etter helgens serieavslutning. den norske landslagsspilleren har vært i premier league-klubben på en leieavtale fra russiske rostov. norwich er for lengst dømt til nedrykk, og før serieavslutningen mot tottenham melder klubben om spillere som forsvinner ved sesongslutt. – vi kan bekrefte at innleide billy gilmour, brandon williams, ozan kabak og mathias normann vender tilbake til sine respektive klubber etter søndagens kamp, står det. klubben vinker også farvel til åtte spillere på utgående kontrakt, deriblant lukas rupp og josip drmic. for normanns del er det høyst usikkert om han noen gang slutter seg til rostov igjen. han har sagt til tv 2 at han ikke ønsker å vende tilbake til russland.

  tottenham-spiller utestengt for doping: – gjorde en feil

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 19. mai 2022 KL:14.47)
  tottenham-angriperen chioma ubogagu (29) straffes for brudd på dopingbestemmelsene. hun holdes utenfor fotballen fram til oktober. englands fotballforbund opplyste om dopingdommen torsdag. utestengelsen er satt til ni måneder etter at det i oktober i fjor ble funnet spor av et forbudt steroid i ubogagus urinprøve. den engelske landslagsspissen fikk utskrevet to ulike medisiner i usa for å behandle sine akneproblemer (hudsykdom), skriver tottenham i en uttalelse. hun skal ikke ha visst at de var på idrettens dopingliste. – jeg vil være tydelig på at medisinene ikke hadde noen prestasjonsfremmende effekt, men jeg gjorde en feil ved ikke å være forsiktig nok, sier ubogagu.

  Arsenal-smell i mesterligakampen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 16. mai 2022 KL:22.59)
  martin ødegaard og arsenal røk 0-2 for newcastle mandag og snublet dermed stygt i kampen om den siste mesterligabilletten i premier league. scoringene som avgjorde kampen kom i annen omgang. etter 56 minutter satte arsenal-midtstopper ben white ballen i eget mål etter et hardt innlegg fra newcastles joelinton. fem minutter før full tid hamret bruno guimarães inn 2-0 etter massivt newcastle-press. ufortjent var det ikke at de tre poengene ble værende igjen på st. james` park. hjemmelaget satte tidlig trykk på arsenal. gjestene fikk aldri festet noe skikkelig grep om kampen, men måtte i stedet tåle en blytung kveld. tapet betyr nemlig at london-rival tottenham har to poeng til gode på arsenal i kampen om fjerdeplassen i premier league foran siste serierunde. dermed kan mesterligadrømmen glippe for martin ødegaard og lagkameratene. det vil naturlig nok være et hardt slag. (ntb)
  tottenham med sliteseier mot burnley – kanes straffescoring avgjorde

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 15. mai 2022 KL:15.02)
  tottenham la press på arsenal i kampen om den siste mesterligaplassen og vant 1-0 hjemme mot burnley i premier league søndag. harry kane ble matchvinner. med tottenham på jakt etter 4.-plassen som gir spill i neste års mesterliga, og burnley som desperat kjemper mot nedrykk, var det alt å spille for i søndagens oppgjør på tottenham hotspur stadium. tottenham slet med å omsette sjansene i første omgang, men fikk en håndsrekning fra burnley-spiss ashley barnes, som handset i eget felt på overtid av første omgang. det gjorde at kane fikk sende tottenham i ledelsen fra krittmerket. det var alt tottenham trengte for å ta tre viktige poeng. (ntb)
  Ødegaard reagerer etter skjebnetap: – Veldig billig

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 12. mai 2022 KL:22.35)
  med seier mot erkerival tottenham ville arsenal sikre mesterliga-spill neste sesong for første gang siden 2017. men rødtrøyene var sjanseløse og tottenham kom helt opp i ryggen til arsenal på tabellen med 3-0-seier torsdag. i første omgang var arsenal stort sett nest best i alle dueller, og da cédric forærte hjemmelaget et straffespark på klønete vis, var harry kane sikker fra straffemerket. etter at rob holding ble utvist etter en halvtime spilt, økte kane og son heung-min ledelsen og sikret seieren for hjemmelaget. etter kampen var arsenals-kaptein martin ødegaard alt annet enn fornøyd med dommeren. – jeg har ikke lyst til å si så mye. vi får iallfall ikke noe gratis her i dag. straffen for meg er veldig billig. jeg trenger ikke si så mye, men det er frustrerende, sier ødegaard til tv 2. – alt er i våre hender, vinner vi to kamper så er vi topp 4. det er det eneste fokuset. vi må være positive og løfte oss. det er lov å være litt forbanna i kveld, men vi må skifte fokus, fulgte han opp.

  Tapte skjebnekamp – får tøff kamp om Mesterliga-plassen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 12. mai 2022 KL:22.35)
  med seier mot erkerival tottenham ville arsenal sikre mesterliga-spill neste sesong for første gang siden 2017. men rødtrøyene var sjanseløse og tottenham kom helt opp i ryggen til arsenal på tabellen med 3-0-seier torsdag. i første omgang var arsenal stort sett nest best i alle dueller, og a cédric forærte hjemmelaget et straffespark på klønete vis, var harry kane sikker fra straffemerket. vondt skulle bli til verre da rob holding fikk sitt andre gule kort etter drøye halvtimen – og bare noen minutter senere doblet kane ledelsen for hjemmelaget. son heung-min ville også være med på leken og pyntet på resultatet til 3–0 rett etter pause. martin ødegaard var nok en gang kaptein for arsenal, men var stort sett anonym frem til han fikk et gult kort like før slutt.


  City knuste Newcastle – har solid fordel i tittelkampen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 8. mai 2022 KL:19.27)
  manchester city innfridde med 5-0-seier mot newcastle og har med det en luke på tre poeng ned til tabelltoer liverpool i kampen om tittelen i premier league. raheem sterling (2), aymeric laporte, rodri og phil foden scoret målene som ga city-jubel mot newcastle. liverpool spilte uavgjort mot tottenham lørdag, hvilket betyr at city med seier kunne skaffe seg en luke på tre poeng. luken har tidligere vært på kun ett poeng, men city har nå råd til å avgi poeng i en av sine siste tre kamper, og til og med tape en av dem så lenge de beholder forspranget i målforskjell. skulle det ende likt på poeng, er det målforskjellen som teller. – det endrer ingenting for oss. vi må fortsatt vinne kampene våre, sa city-manager pep guardiola til sky sports før kampen. (ntb)

  Arsenal og Ødegaard med fjerde strake seier

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 8. mai 2022 KL:16.56)
  arsenal, med martin ødegaard som kaptein, vant komfortabelt 2-1 over leeds. eddie nketiah ble dagens mann for arsenal, og et rødt kort ødela for bortelaget. seieren gjør at london-klubben har 66 poeng på 4.-plass. byrival tottenham er fire poeng bak med tre kamper igjen. det var arsenals fjerde strake seier og setter tonen for det som blir et svært spennende derby mot tottenham torsdag. for leeds ser det tyngre ut i motsatt ende av tabellen. tapet sender dem under streken for første gang på sju runder. rutinerte luke ayling pådro seg rødt kort etter en tøff takling på gabriel martinelli. fargen var først gul, men etter en var-sjekk ble forsvareren sendt i dusjen, og det gjorde vondt til verre for leeds etter 27 minutter. laget lå allerede under 0-2. diego llorentes redusering ga leeds troen i 2. omgang, men arsenal rodde i land seieren komfortabelt. eddie nketiah scoret begge målene for arsenal, som har hatt ødegaard som kaptein i de fem siste kampene. det har gitt fire seirer og ett tap. (ntb)


  Liverpools gulldrøm fikk seg en knekk

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 7. mai 2022 KL:22.39)
  toppkampen mellom liverpool og tottenham endte 1-1 lørdag kveld. heung-min son sendte tottenham i ledelsen etter 56 minutter, men liverpool slo tilbake og utlignet ved den nye yndlingen luis díaz et kvarter før slutt. kampen var viktig for begge lag. liverpool jakter seriegull, mens tottenham kjemper om å kapre en plass blant topp-fire som gir mesterliga neste sesong. med tre kamper igjen å spille leder liverpool med like mange poeng som city, men med én kamp mer spilt. det lover dårlig for rødtrøyene. tottenham er ett poeng bak fjerdeplasserte arsenal, som har spilt en kamp mindre. de må dermed håpe at leeds tar poeng fra arsenal søndag, ellers glipper 4.-plassen fort ut av rekkevidde.  Chelsea rotet bort seieren med nye eiere på tribunen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 7. mai 2022 KL:18.04)
  det så lenge ut til at den blivende chelsea-eieren todd boehly skulle få se chelsea slå wolverhampton, men på overtid sikret conor coady 2-2 i premier league. chelsea kjemper en innbitt kamp om mesterligaspill neste sesong. seier mot wolves lørdag hadde gitt litt pusterom ned til arsenal og tottenham, men seks minutter på overtid utlignet coady og sikret at det ennå er åpent i topp-fire-kampen. det ble natt til lørdag klart at boehly har signert en avtale som gjør ham til ny eier av london-klubben. salget avhenger imidlertid av at den britiske regjeringen og premier league godkjenner det. russiske roman abramovitsj ble som følge av sanksjoner tvunget til å legge klubben han har eid siden 2003 ut for salg.

  Arsenal utsatte Chelsea-festen: – Blir spennende til siste slutt

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 4. mai 2022 KL:22.17)
  frida maanum fikk et kort innhopp da arsenal holdt liv i gullkampen i engelsk superligaen ved å slå tottenham 3-0 i onsdagens hengekamp. nord london-derbyet på selveste emirates var nest siste seriekamp for arsenal og maanum, og avgjørelsen om seriegullet faller på søndag. – det var veldig stort. mye publikum og en kamp som betyr mye for begge lag, så det var veldig gøy å vinne kampen. jeg nøt å spille, sier maanum til nrk. chelsea er ett poeng foran og blir mester med hjemmeseier over manchester united. med poengtap for blåtrøyene kan arsenal knipe gullet med tre poeng mot west ham. – jeg vil si det er 50/50, begge lag må vinne kampene og vi vet at hvis chelsea avgir på poeng står vi igjen med gullet om vi vinner vår kamp, så det blir spennende til siste slutt, fortsetter maanum. guro reiten, maren mjelde og de andre chelsea-spillerne kunne blitt seriemester allerede onsdag, men da måtte arsenal tape nabooppgjøret som for første gang ble spilt i klubbens storstue emirates. beth mead scoret før det var spilt fire minutter, og caitlin foord punkterte kampen med to mål i 2. omgang. tottenham hadde noen sjanser og misset et straffespark på overtid, men arsenal vant fortjent. det var lagets sjuende strake seier i serien. maanum kom inn for foord i det 83. minutt, rett etter 3-0-målet. julie blakstad fikk et innhopp på 20 minutter da manchester city festet grepet om den tredje mesterligaplassen med 6-0-seier over birmingham, som med tapet er dømt til nedrykk. blakstad noterte assist på det siste målet, som ble satt inn av laura coombs. (ntb/nrk)

  Arsenal utsatte Chelsea-festen – Blakstads City nær mesterligaplass

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 4. mai 2022 KL:22.17)
  frida maanum fikk et kort innhopp da arsenal holdt liv i gullkampen i engelsk superliga ved å slå tottenham 3-0 i onsdagens hengekamp. det betyr at avgjørelsen faller i siste serierunde søndag. chelsea er ett poeng foran og blir mester med hjemmeseier over manchester united. med poengtap for blåtrøyene kan arsenal knipe gullet med tre poeng mot west ham. guro reiten, maren mjelde og de andre chelsea-spillerne kunne blitt seriemester allerede onsdag, men da måtte arsenal tape nabooppgjøret som for første gang ble spilt i klubbens storstue emirates. beth mead scoret før det var spilt fire minutter, og caitlin foord punkterte kampen med to mål i 2. omgang. tottenham hadde noen sjanser og misset et straffespark på overtid, men arsenal vant fortjent. det var lagets sjuende strake seier i serien. maanum kom inn for foord i det 83. minutt, rett etter 3-0-målet. julie blakstad fikk et innhopp på 20 minutter da manchester city festet grepet om den tredje mesterligaplassen med 6-0-seier over birmingham, som med tapet er dømt til nedrykk. blakstad noterte assist på det siste målet, som ble satt inn av laura coombs. (ntb)

  Brady og Bucs spiller historisk kamp i München

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 4. mai 2022 KL:18.59)
  tom brady og hans tampa bay buccaneers møter seattle seahawks i münchen 13. november i den første nfl-kamp spilt på tysk jord. det meldte ligaen onsdag. brady, regnet som tidenes beste spiller i amerikansk fotball, la egentlig opp etter forrige sesong, men ombestemte seg og går på en ny sesong selv om han fyller 45 år før sesongstart. kampen i münchen spilles på fotballklubben bayern münchens hjemmebane. det blir en av fem grunnseriekamper som spilles utenfor usa kommende sesong. det skal spilles tre kamper i london og en i mexico by. to kamper spilles på tottenhams hjemmebane. det er minnesota vikings mot new orleans saints 2. oktober og new york giants mot green bay packers en uke senere. denver broncos møter jacksonville jaguars på wembley 30. oktober. (ntb)

  Stopperduo fikset Arsenal-seier

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 1. mai 2022 KL:19.55)
  det ble en slitekamp for martin ødegaard og arsenal borte mot west ham i ligaen søndag, men mål fra stopperduoen rob holding og gabriel fikset 2-1-seier. arsenal svarte dermed på tiltalen fra naborival tottenham, som lånte 4.-plassen på tabellen etter 3-1-seier mot leicester tidligere på dagen. ødegaard og co. ligger to poeng foran de hvitkledde med fire kamper igjen av sesongen. martin ødegaard var på ny kaptein for arsenal og ble byttet ut på overtid søndag. arsenal tar imot leeds i neste runde, før det venter et beintøft og potensielt avgjørende borteoppgjør mot tottenham 12. mai. west ham møter norwich i neste seriekamp, men først skal de møte eintracht frankfurt i returoppgjøret i europaligaen. london-klubben tapte første oppgjør 1-2 hjemme. om west ham skulle vinne europaligaen, får de en plass i neste sesongs mesterliga. (ntb)

  tottenham banket leicester – son med måldobbel og assist

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 1. mai 2022 KL:17.24)
  son heung-min var i storform da tottenham slo leicester 3-1 hjemme i ligaen søndag. først serverte han harry kane før hvilen, før han satte to i andre omgang. med søndagens seier legger tottenham press på naboen arsenal om mesterligaspill til høsten. spurs innehar 4.-plassen med 61 poeng og ligger ett poeng foran the gunners, som møter west ham senere søndag. hjemmelaget kom til oppgjøret med null skudd på mål i de foregående kampene mot brighton og brentford. den statistikken brøt tottenham etter 19 minutter, da corneren fra son heung-min fant pannebrasken til harry kane. kvarteret etter hvilen var det sons tur til å havne i målprotokollen etter fin fremspill fra dejan kulusevski. tjue minutter senere var samme duo på ferde igjen. ett minutt på overtid satte kelechi iheanacho inn et trøstemål for gjestene. tottenham møter liverpool borte i neste runde, mens leicester får besøk av everton. (ntb)

  Ryggtrøbbel for Bale – droppet Real Madrids gullfeiring

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 1. mai 2022 KL:10.40)
  gareth bale (32) er inne i sine siste uker som real madrid-spiller. han sto lørdag over festen etter at klubben innkasserte la liga-trofeet. waliseren var heller ikke på tribunen for å se reals 4-0-seier over espanyol. senere på kvelden forklarte han fraværet i en twitter-melding. «jeg er skuffet over at jeg ikke kan ta del i feiringen på grunn av spasmer i ryggen, men jeg er veldig stolt over laget og ligatittelen. nyt kvelden, gutter!», skrev bale. i 2013 ble bale hentet til real madrid fra tottenham for nær 1 milliard kroner. det var den gang fotballens dyreste overgang. de siste årene har han hatt stadig mindre spilletid, og forrige sesong ble han lånt ut til gamleklubben.

  Liverpool overtok tabelltopp med råsterk seier

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 30. april 2022 KL:15.26)
  liverpool sikret en foreløpig tabelltopp med 1-0 seier borte mot newcastle united. dermed la de press på manchester city i kampen om premier league-trofeet. naby keita ble matchvinner med en scoring tidlig i første omgang. liverpool var det klart beste laget, men rødtrøyene klarte bare å utnytte den ene muligheten. liverpool-manager jürgen klopp valgte å spare både mohamed salah og trent alexander-arnold fra start. egypteren salah, som denne uken ble kåret til årets spiller i premier league, ble byttet inn drøye 25 minutter før slutt. liverpool kjemper en beintøff kamp mot city om ligatittelen. kun to poeng skiller lagene når de har igjen henholdsvis fire og fem kamper av sesongen. de lyseblå spiller senere lørdag borte mot leeds. liverpool møter tottenham hjemme i neste kamp, mens newcastle møter manchester city borte. (©ntb)

  Reiten-mål i derby-siger

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 24. april 2022 KL:18.17)
  guro reiten scora utlikningsmålet då chelsea halte i land 3-1-siger i byderbyet mot tottenham og tok eit viktig steg mot engelsk seriegull. chelsea og arsenal duellerer om gullet, og blåtrøyene leia med eitt poeng før helga. tottenham tok leiinga med eit sjølvmål av sophie ingle etter eit kvarter, og det såg ut som arsenal kunne få ei handsrekning av sin nærmaste naboklubb. reiten ville det annleis. i det 27. minutt drog ho av ein motspelar og klinka ballen i motsett kryss. faren var ikkje over med det. nokre minutt seinare pådrog chelsea-keeper ann-katrin berger seg raudt kort, og chelsea måtte spele den siste timen i undertal. likevel greidde laget å avgjere. sam kerr scora leiarmålet i det 71. minutt, og jessie fleming fastsette resultatet på overtid. reiten blei bytta ut mot slutten, mendan maren mjelde aldri fekk kome innpå. julie blakstad scora sitt første mål for manchester city då laget forsvarte tredjeplassen med 4–0 over leicester.

Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »