Hovedsiden

Liten annonse

  Hopp i Granåsen flyttes til Lillehammer

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 17. juni 2022 KL:15.10)
  neste års raw air skulle være den store åpningen for det nye anlegget i granåsen, men hopparenaen blir ikke klar i tide. lillehammer skal avholde arrangementet. forrige onsdag ga trondheim kommune beskjed til norges skiforbund, som ga beskjed videre til det internasjonale skiforbundet (fis), om at arenaen ikke står klar til arrangementsstart, melder adresseavisen. – grunnen er alt som har skjedd med tanke på krig i ukraina og pandemi. det har ført til leveringsvanskeligheter, som har gjort at forsinkelser har oppstått, sier ola by rise, kultur- og idrettsdirektør i trondheim kommune. skiforbundets arrangementssjef terje lund opplyser at fis har godtatt endringen fra trondheim til lillehammer. selve hoppbakken vil stå klar som planlagt i januar 2023 og vil bli brukt fra og med da. (ntb)


  Rosenborg setter trolig ny tilskuerrekord

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 12. juni 2022 KL:11.10)
  over 10.600 har kjøpt billett til søndagens oppgjør i toppserien mellom rosenborg og brann på lerkendal, skriver aftenposten. for en uke siden satte brann rekord med 10.582 tilskuere i oppgjøret mot vålerenga på brann stadion. den rekorden slås når de gjester trondheim og lerkendal søndag ettermiddag. det sier administrasjons- og arrangementsansvarlig i rbk, malin engen, til aftenposten. – jeg fikk melding fra billettkoordinatoren vår klokka ti over halv ett i natt om at rekorden var sikret, sier hun. billettsalget nærmer seg i skrivende stund 11.000. engen gleder seg over løftet norsk kvinnefotball har fått den siste uken. – at det for andre helg på rad er en så stor og godt besøkt kamp i toppserien er ikke viktig bare for rbk. det er viktig for damefotballen generelt. – det skal godt gjøres å slå den rekorden nå, men det er aldri for sent å komme på kamp. billettsalget så langt viser at vi har noe på lerkendal å gjøre, og vi kan drømme videre som den skandinavisk rekorden og et fullsatt lerkendal til slutt, fortsetter hun. (ntb)
  Regjeringen snur om grønt havsenter

  Kilde: E24 | Publisert: (mandag 6. juni 2022 KL:13.19)
  regjeringen fikk tidligere i vår beinhard kritikk fra sine egne for å ha utsatt havforskningssenteret ocean space center i trondheim. nå snur de, selv om kostnadene igjen øker.

Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »