Hovedsiden

Liten annonse  IOC advarer russiske stjerner

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: Igår. - (fredag 20. mai 2022 KL:15.33)
  russiske idrettsprofiler må regne med å havne i trøbbel hvis de uttaler seg positivt om kremls krigføring i ukraina, advarer ioc. – vi følger nøye med på hvem som støtter krigen gjennom uttalelser eller oppførsel, og om det får eller har fått nødvendige konsekvenser, sier president thomas bach i en tale til ioc-kongressen fredag. flere kjente russiske utøvere har gitt støtte til russlands president vladimir putin og invasjonen av ukraina. blant dem er langrennsstjernen veronika stepanova. back viste til at svømmesporten har tatt grep overfor jevgenij rylov. den dobbelte ol-mesteren ble nylig utestengt i ni måneder for å ha deltatt på et putin-show. bach trakk også fram at turneren ivan kuliak tidligere i uken ble utelukket i ett år for å ha gått med bokstaven z på podiet i en verdenscupkonkurranse i doha. bokstaven er blitt brukt som et symbol på støtte til russlands invasjon og krigføring i ukraina.  Russisk turner utestengt etter krigsstøtte

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 18. mai 2022 KL:08.43)
  den russiske turneren ivan kuliak er utestengt i et år av det internasjonale turnforbundet (fig) for å vise støtte til invasjonen av ukraina. det opplyser fig på sitt eget nettsted. turneren bar bokstaven z på podiet under et stevne i doha i mars. bokstaven har blitt brukt som et symbol på støtte til russlands invasjon og krigføring i ukraina. figs etiske komité forklarer avgjørelsen med at kuliak har brutt det internasjonale forbundets regelverk. fig opplyser også at kuliak må levere tilbake sin bronsemedalje fra verdenscupstevnet i doha. kuliak kan anke avgjørelsen i løpet av de tre neste ukene. (ntb)
  Renault selger sin store Russland-virksomhet

  Kilde: Bil24 | Publisert: (mandag 16. mai 2022 KL:19.33)
  45.000 ansatte i russland får nye arbeidsgivere. det franske renault-konsernet gikk faktisk mot strømmen da putin fant ut at han ville angripe naboen ukraina, og kom blant annet med en kryptisk melding om at de ville gjenoppta produksjonen i russland rundt en måned ut i krigen. da fikk de verdens mest populære president på nakken, […] innlegget renault selger sin store russland-virksomhet dukket først opp på bil24.no.

  russlands tennisess medvedev om ukraina-krigen: – veldig rystende

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 16. mai 2022 KL:06.44)
  den russiske verdenstoeren daniil medvedev sier han har fulgt krigen i ukraina tett den siste tiden. han er forferdet over det som utspiller seg i nabolandet. 26-åringen svarte søndag på spørsmål fra pressen foran grusturneringen i genève. der skal han i dyst etter fem ukers fravær fra atp-touren. russeren ble i starten av mai operert for brokk, og i mellomtiden har medvedev fulgt nyheter fra ukraina-krigen tett. – jeg hadde litt tid til å følge med på hva som skjer, ja. det er veldig rystende. tidligere har medvedev sagt at han er «kun for fred». uttalelsen kom kort tid etter russlands invasjon av ukraina i februar. russiske tennisspillere er ikke utestengt fra å konkurrere på atp- eller wta-touren, men det har wimbledon-arrangørene valgt å se bort ifra. nylig besluttet de å forby russisk og hviterussisk deltakelse i årets turnering. medvedev satser fortsatt på at det vil komme en helomvending, slik at han kan konkurrere i wimbledon. grand slam-turneringen starter 27. juni og varer over to uker. – jeg håper denne avgjørelsen ikke er fastsatt for godt. hvis jeg får spille, så kommer jeg til å gjøre det. jeg elsker wimbledon. (ntb)

Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »