Hovedsiden

Liten annonse


  Passivt og dårlig

  Kilde: Dagbladet - Innenriks | Publisert: Igår. - (søndag 27. november 2022 KL:18.25)
  onsdag var det nok en gang omfattende angrep mot ukrainas energiinfrastruktur. forsvarseksperter mener norge har gjort for lite for å avhjelpe situasjonen. regjeringen mener imidlertid at de gjør mye.


  Bolsjunovs hjertesukk: – Jeg er selvfølgelig skuffet

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 25. november 2022 KL:07.12)
  aleksandr bolsjunov er fortvilet over at han og landsmennene ikke får stille til start under verdenscupåpningn i ruka. – jeg er selvfølgelig skuffet over at vi ikke får være med på vinterens verdenscup og vm i planica. de som nå skal gå i ruka kunne kanskje satt seg inn i vår situasjon. jeg skulle gjerne sett hvordan de hadde reagert, sier han til tv 2. russland er utestengt av det internasjonale skiforbundet. årsaken er landets krigføring i ukraina, som har kostet store mengder menneskeliv. bolsjunov mener det er feil å straffe idrettsutøverne. – folk i vesten må slutte å beskylde oss russere for alt mulig. kanskje vi i stedet trenger litt støtte? idrett er fred, idrett må bringe mennesker sammen og ikke mer enn det, sier han til kanalen.
Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »