Hovedsiden

Liten annonse

  Russisk politi anholdt over 100 Navalnyj-tilhengere

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: Igår. - (søndag 4. juni 2023 KL:23.49)
  russisk politi anholdt søndag over 100 tilhengere av aleksej navalnyj, da de markerte den fengslede opposisjonspolitikerens 47-årsdag. den uavhengige russiske menneskerettighetsgruppa ovd-info skriver søndag kveld at 109 personer i 23 russiske byer er anholdt av politiet i forbindelse med at de foretok offentlige markeringer av aleksej navalnyjs 47-årsdag. myndighetene har slått kraftig ned på alle tegn til opposisjon siden den russiske invasjonen av ukraina. i de fleste byene var det en håndfull kritikere som ble anholdt av politiet. aleksej navalnyj soner en dom på elleve og et halvt års fengsel for korrupsjon og forakt for retten, anklager som han selv hevder er fabrikkert for å bringe ham til taushet i den russiske offentligheten. (ntb)


  Niåring drept på barnas dag

  Kilde: NRK - Urix | Publisert: (torsdag 1. juni 2023 KL:23.24)
  en bestefar sitter sorgtung på en stol i flere timer og våker over sitt døde barnebarn. jenta på ni år og to mødre kom til stengt bomberom, og ble drept på barnas dag i ukraina.


  Stort droneangrep mot Moskva

  Kilde: NRK - Urix | Publisert: (tirsdag 30. mai 2023 KL:07.52)
  flere titalls droner angrep i dag tidlig den russiske hovedstaden moskva. et terrorangrep fra ukraina sier president putin, etter at hans residens kan ha vært et av målene for angrepet.Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »