Hovedsiden

Liten annonse
  Klopp etter stjernens beskjed: – Vi må ikke gjøre det større enn det er

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 26. mai 2023 KL:11.03)
  liverpool-manager jürgen klopp forstår mohamed salahs frustrasjon over den svake sesongen, men avviser at det er splittelse og dårlig stemning i klubben. manchester uniteds 4-1-seier over chelsea torsdag bekreftet det liverpool-fansen har fryktet lenge: det blir ikke mesterligaspill på anfield neste sesong. umiddelbart etter torsdagens kamp publiserte mohamed salah et innlegg i sosiale medier der han satte ord på nedturen han kjente på. manager klopp forstår frustrasjonen, men var ikke helt på samme sted. – for meg var det klart at de (united) kom til å få det poenget de trengte. jeg er en optimistisk person, men i dette øyeblikket klarte jeg ikke være det, sa tyskeren på en pressekonferanse fredag. han hevder salah også ristet av seg skuffelsen raskt. – det var en normal beskrivelse av følelsene hans og situasjonen. rett etter kampen var det ikke tid for å sende en optimistisk beskjed, men jeg så han i kantinen nå, og han smilte. han var ikke i dårlig humør, sa klopp. (ntb/nrk)

  United-sjefen om Antony-skaden: – Alvorlig

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 26. mai 2023 KL:07.51)
  antony ble fraktet av banen før pause i manchester uniteds 4-1-seier over chelsea. etterpå erkjente en ordknapp manager erik ten hag at det ikke ser bra ut. drøyt halvveis ut i første omgang ble antony liggende nede og hadde store smerter i ankelen. brasilianeren fikk behandling en stund før han ble båret ut. – alle så at han måtte av. jeg kan si at det er alvorlig, men vi må vente i minst 24 timer. først da vi vet mer om omfanget, fortalte ten hag etter kampen. antony var blant spillerne nederlenderen hentet til manchester united i fjor sommer. vingspilleren kostet klubben godt over 1 milliard kroner. skaden gjør at antony neppe spiller uniteds to siste kamper for sesongen.

  The Athletic: Ten Hag gir spillerne fri etter West Ham-tapet

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 8. mai 2023 KL:13.45)
  manchester united gikk på et skfufende 0-1-tap borte mot west ham søndag kveld. nå får spillerne to fridager. det skriver the athletic. da de røde djevlene gikk på et knusende 0-4-tap mot brentford i august i fjor kansellerte manager erik ten hag en planlagt fridag og fikk spillerne til å løpe istedet. nå tar han imidlertid en annen tilnærming. søndagens kamp var manchester uniteds 57. denne sesongen. for første gang siden vm har manchester united en «vanlig arbeidsuke» og ingen kamp før lørdag ettermiddag, når wolves tar turen til old trafford. tapet mot west ham legger press på ten hag og manchester united. de er bare ett poeng foran liverpool på 5. plass, men de røde djevlene har én kamp mindre spilt. nå venter wolves, bournemouth, chelsea og fulham i jakten om å sikre en topp fire-plassering.

  Spillselskap må punge ut

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 8. mai 2023 KL:10.48)
  manchester uniteds midtbanemann christian eriksen og 22 andre danske idrettsutøvere fikk medhold i søksmålet mot bet365 for bildebruk i sosiale medier. spillselskapet er pålagt å betale ut en erstatning på 4,75 millioner danske kroner. summen tilsvarer 7,4 millioner norske kroner, og dommen falt i sø- og handelsretten i københavn mandag. tidligere i år ble det kjent at 23 av danmarks fremste idrettspersonligheter hadde reist søksmål mot bet365 i en sak om markedsføring og ulovlig bruk av bilderettigheter. det ble gjort gjennom utøvernes fagforeninger. eriksen ba om 2,1 millioner norske kroner og kom med det største kravet. retten har tilkjent hver enkelt utøver snaut 78.000 kroner per oppslag. spillselskapet hevdet i retten at oppslagene ikke ble laget i sammenheng med markedsføring. – vi lagde oppslagene for at vi ville engasjere med våre følgere, sa representant edward musa. i fjor måtte spillselskapet trannel, som eier unibet, betale 1,8 millioner kroner i erstatning til norges fotballforbund for å ha brukt et bilde av landslagskaptein martin ødegaard og erling braut haaland i et innlegg i sosiale medier. (ntb)

  De Gea slaktes etter brøler

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 8. mai 2023 KL:08.25)
  det blir igjen stilt spørsmål rundt david de geas framtid i manchester united. søndag gjorde keeperveteranen nok en tabbe i 0-1-tapet for west ham. spanjolen slapp inn et tamt skudd fra saïd benrahma etter litt over en halvspilt omgang. fotfestet var helt feil, og en ikke altfor hard ball gikk inn via de geas fingertupper. – det var mer enn sjokkerende. laget hans hadde full kontroll på kampen, og så lar han en slik avslutning gå inn. han vet det selv, sa tidligere newcastle- og tottenham-spiller jermaine jenas i bt sport-studioet etterpå. feilen var de geas fjerde som har ført til baklengsmål denne sesongen. uniteds mangeårige burvokter topper den statistikken sammen med hugo lloris (tottenham). – david de gea gjorde en rystende tabbe. du kan ikke pynte på det, og du kan ikke rettferdige gjøre det. det var en forferdelig feil, sa tidligere liverpool- og tottenham-spiss peter crouch. (ntb)

  Fernandes ordnet United-seier

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 30. april 2023 KL:16.56)
  aston villa gikk på sitt første premier league-tap på elleve kamper i 0-1-møtet borte mot manchester united søndag. bruno fernandes ble matchvinner. portugiserens scoring i første omgang holdt til uniteds femte seier på de seks siste seriekampene. med 63 poeng skal det svært mye til for at det ikke blir mesterligafotball neste sesong. unai emery har hatt en kjempestart som villa-sjef. han er den eneste manageren i premier league-historien som har sett laget sitt score mål i samtlige av sine 20 første kamper. birmingham-klubben kom til søndagens borteoppgjør med ti kamper uten tap, der åtte av dem var seirer. villa ligger på sjetteplass i serien med fire kamper igjen. det skiller ni poeng opp til fjerdeplassen som gir mesterligaspill til høsten. emery tok over aston villa i oktober i fjor etter en lang tapsrekke med steven gerrard i sjefsstolen. etter det har de vært ligaens store formlag. united på sin side har hatt en god sesong under erik ten hag etter at han tok over før sesongstart. det ble titteljubel i ligacupen og i mai skal de møte byrival manchester city i fa-cupfinalen. (©ntb)

  Bøe Risa involvert da United vendte til seier på overtid – titteldrømmen lever

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 28. april 2023 KL:23.36)
  manchester uniteds kvinnelag var ille ute i bortekampen mot aston villa, men millie turners seiersmål til 3-2 på overtid holder liv i drømmen om seriegull. vilde bøe risa hadde akkurat kommet på banen og fikk et frispark nede ved høyre hjørneflagg. katie zelem slo det inn i et felt fullt av spillere, og der steg millie turner i været og stanget ballen inn i hjørnet. seieren gjør at united på tabell topp har seks poengs ledelse til byrival city og sju til chelsea, men sistnevnte har tre kamper mindre spilt. (ntb)
Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »